frania20
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny macie racje, musze gdzies wyjsc !!!!
Po nowym roku ide na kurs niemieckiego sasiadka mi mowila cos o takim co o 20 sie zaczyna i 2 godziny 2 razy w tygodniu....jakbyscie slyszlay o jakims co sie wlasnie tak okolo20 zaczyna to mozecie podac numery tel i adresy.
Kathinka No u nas jak narazie do wyprowadzek nie dochodzi a z odwiedzin pewnie chetnie kiedys skorzystam tylko ten katar ciagle wraca i ucieka i tak w kolko juz mam dosc

niby nic strasznego ale nie chce jej juz meczyc tymi kroplami.
Poziomeczko Ciekawie jej ten zab wyskoczyl:-)ale slyszalam ze tak tez sie czasem zdarza, a byla marudna bardzo ??? Plakala????
Super ze juz dalas rade tyle stron napisac
, no i masz racje czlowiekowi t nie dogodzi.
happy 79 No to z takim nastawieniem staranki musza wyjsc;-).
Po nowym roku ide na kurs niemieckiego sasiadka mi mowila cos o takim co o 20 sie zaczyna i 2 godziny 2 razy w tygodniu....jakbyscie slyszlay o jakims co sie wlasnie tak okolo20 zaczyna to mozecie podac numery tel i adresy.
Kathinka No u nas jak narazie do wyprowadzek nie dochodzi a z odwiedzin pewnie chetnie kiedys skorzystam tylko ten katar ciagle wraca i ucieka i tak w kolko juz mam dosc

niby nic strasznego ale nie chce jej juz meczyc tymi kroplami.Poziomeczko Ciekawie jej ten zab wyskoczyl:-)ale slyszalam ze tak tez sie czasem zdarza, a byla marudna bardzo ??? Plakala????
Super ze juz dalas rade tyle stron napisac
, no i masz racje czlowiekowi t nie dogodzi.happy 79 No to z takim nastawieniem staranki musza wyjsc;-).

tyle nauki, ze chyba sie zaplacze

Ruskich tez bym zjadla ,ale do roboty to mi sie nie chce wziasc,ha,ha.A w smaku ten ser jest jak nasz twarog?
A ser to tak identyko jak nasz bialy.Twardy troche ale w zalewie slonej jest to i moze dlatego ale w koncu mam to czego szukalam.Co do akwarium to mojemu mezowi sie marzy,tez wielkie ale na szczescie narazie nie ma na to miejsca heheh az on kabinuje jak by tu komode do pokoju dokupic aby bylo gdzie postawic