reklama

Mamy z Austrii

reklama
Robie na razie kompetenzbilans :)to tylko 4 spotkania po 2 godziny i duuuzo pracy domowej ;)

Moj slubny pojechal do Polski zaprowadzic samochod do sprzedania a ja nie mioge spac bo to norma w takich sytuacjach , do tego ta pogoda wrrrrrrrrrrr
Pocieszajace jest to ze jak wroci bedziemy szukac nowego samochodu :)

Hi.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla wszystkich milusinskich i nie tylko. Ja mam w domu chorego mężusia a chory facet to gorzej jak dziecko:eek:. do tego mały źle spal a mnie plecy strasznie bola, i do tego przygnębiająca pogoda brrrryyyyy .
Dla mnie to bylo i jest niesamowicie interesujace jak dzieciaki sie rozwijaja, ich nowe umiejetnosci , lepsze jak TV. Gratuluje nabywania nowych umiejętności:-).
Ja tez bym chciala jakiegoś siersciucha ale tak jak ty frania20 jestem za leniwa.Moze na wiosnę jakieś króliki co będzie można w ogrodzie umieścić.
Ja zmykam mężusia pielęgnować i chaos w mieszkaniu ogarnąć.
Pozdrowionka

czesc dziewczeta!

weekend nic ciekawego, siedzialam nad ostatnimi stronami pracy a potem jeszcze to formatowanie.... duzo czasu zajelo. Wyslalam wersje ostateczna wczoraj, wiec czekam na ew. poprawki ale najlepiej zeby ich nie bylo :-D
No a dzis ucze sie dalej do jutrzejszego egzaminu....

Sylvia, wspolczuje chorego meza, to prawda, chory facet to gorzej jak dziecko!!!
Kathinka, jak tam mezus? caly i zdrowy dojechal do i z Polski? Nadal nie wiem o co chodzi z tym Kompetenzbilanz.... :zawstydzona/y:

Ja tez jestem za leniwa na zwierzaka a poza tym jestem uczulona na wszystkie siersciuchy, wiec mam z glowy:-)

franiu, juz wyemigrowalas do Polski na swieta? Jak Inga? katar przeszedl? Moja Maja juz lepiej, kaszle juz mniej ale katar nadal jest...

spadam do nauki a wy piszcie, dziewczynki!:tak:

Dojechal zaraz za granica sprzedal samochod i to za niezle pieniazki ,, kobieta nawet nie targowala :) odwiazla meza do domu a dzis biegal zalatwiac wymeldunek i inne spprawy jutro bedzie w domu

Gabi mi goraczkuje do 39;6 zbijam na razie jest niezle zobaczymy jak kolejna noc bo ta byla do d.....

Kompetenzbilans to analiza Twoich kompetencji czyli nie tylko tego co nauczylas sie zawodowo ale tez tego co mozesz wniesc do pracy z doswiadczenia w zyciu , prac innych , zainteresowan
Jednym slowem na koniec dostane wszystko co dobre we mnie na papierze :) i moge tym sie poslugiwac w CV

ojeeeej, biedna Gabi!:shocked2::-( A to przez te zeby?

jednak poprawki w pracy jeszcze sa do roboty.... wrrrrrrrrrrrrr!
Kiedy ja mam to wszystko zrobic na litsoc Boska!!! juz wymiekam powoli....:wściekła/y:

A no to fajna sprawa z tym Kompetenzbilanz!

no i gratuluje sprzedanego samochodziku!:tak:

Hi mamuśki
Mężuś ma się lepiej, mam tylko nadzieje ze nas nie pozarażał:no:.
Poziomeczko ale masz upierdliwego promotora:wściekła/y:. Zycze Ci aby to już były ostatnie poprawki i powodzenia na egzaminie. Atak ap ropo to co ty studiowałaś ????

Kathinka dołączam sie do gratulacji sprzedanego autka:-), Fajnie ze kupujecie nowe auto, pewnie coś większego??? Tez by nam sie nowe auto przydało ale trzeba będzie trochę poczekać na zastrzyk finansowy:-(. A ten kurs to fajna sprawa, trzeba będzie pomyśleć nad tym kursem ale najpierw muszę moj niemiecki doprowadzić do perfekcji:dry:.

Byłyściemoze na Therme oberla po remoncie? Mam ochotę tam iść z małym, bo on by tylko ostatnio siedział albo w wannie albo pod prysznicem, co jest czasem uciążliwe, od kilku tygodni tylko wieczorem jak spi mogę sobie zafundować spa pod prysznicem:-p.
Pozdrowionka

Czesc dziewczyny,
Mam nadzieje, ze juz wszyscy zdrowi.
U nas Laura cos od niedzieli wieczor marudzi. Bylismy u znajomych, gdzie bylo bardzo duzo obcych twarzy i chyba teraz odreagowuje, albo jej nudno tylko z mama:-D
Jutro idziemy na kontrole i musze sie tlumaczyc czemu nie chce jej jeszcze szczepic na pneumokoki.
Czy ktoras z was uczeszczala na zajecia babyschwimmen? Ja chcialam isc z Laura, niestety wolne miejsca sa na kursie dopiero w kwietniu:szok:
Zmykam do mojego marudera

Sylvia, oj tak, mam upierdliwca.... :no:
studiowalam Logistik & Trabsportmanagement

mb_1, ty sie nie musisz tlumaczyc dlaczego nie chcesz szczepic na pneumokoki! to nie jest obowiazkowa szczepionka! Tak wiec nie martw sie, powiesz porpostu ze nie szczepisz i koniec. Ona kosztuje 80 euro, wiec nawet z tego wzgledu mozesz nie chcicec jeszcze szczepic. Ja Maje dopiero w 7-mym m-cu na to szczepilam a mozna szczepic do 2go roku zycia. Znam sie, bo moja firma te szczepionke produkuje :-)

reklama
Poziomeczka ja planuje zaszczepic Laure tez tak ok 7 miesiaca, teraz i tak prawie ne ma kontaktu z inymi dziecmi, a poza tym mysle, ze te szczepionki co sa w kalendarzu sa wystarczajacym obciazeniem dla tak malego dziecka:tak:
A w jakiej firmie farmaceutycznej pracujesz? To moj kierunek:tak:firmy farmaceutyczne, produkujace zywnosc, biotechnologiczne.
Zycze wytrwalosci oby to juz ostatnie poprawki byly.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry