Hej kochane przeczytalam
sylvia my bylismy ale powiem ci ze podobalo mi sie bardziej kiedys tzn dla dzieci baseny byly fajniejsze
Samochod chcemy przede wszystkim nowszy kupic

mielismy audi avanta 100 staruszka teraz bedzie tez kombi audi moze passat a moze scharan kto wie kto wie co wynajdzie moj malzonek
Wiecie jak to dobrze miec meza w domu

atmosfera inna hihi troche nam sie tesknilo za soba a o dzieciaki tesknily bardzo
mb1 ja chodzilam z Maxem na dianabad i polecam , woda cieplucha panie fajne . Max nie plywa ale wody sie nie boi. Z Gabi nie bede chodzic bo to co sie nauczylam z Maxim naucze mala tzn mala juu nurkuje pod woda hihi i na plackach sie nie boi
Co do szczepien Maxa przeszczepilam na wszystko i powiem wam ze czasem zaluje
Gabi nie szczepie na wiekszosc szczepionek na pneumokkoki byla tylko raz szczepiona i jak sobie poczytalam i pogadalam z lekarzem to zrezygnowalam ale rotavirusy tak bo szczepionka zycie mojemu synowi uratowala - tak powiedzieli lekarze bo dopadl go jakis inny szczep wiec ciezko stwierdzic czy szczepienia sa dobre czy nie
Napewno nigdy never nie zaszczepie sie i dzieci na grype . Po szczepieniu dopadla mnie grypa i angina w jednym jak Maxi mial 3 miechy maasakra
Od tamtej pory nie szczepie sie i ... nie choruje
Gabi byla chora na odre wie nawet na ta 3 w1 nie szczepilam jej niby rozyczka wazna ale moge mala zaszczepic jak bedzie miala 11 lat
poziomeczka stresowo masz z tymi poprawkami mam nadzieje ze to juz tak na 100 i wiecej nie bedzie
No i chwalinke robie
Idziemy na urodzinki chlopca co go zabka zwa i z kolezanka

zrzute na torta robilsmy tzn ona produkty moja robota a tu efekt
Chlopiec kocha opona a mowia do niego zabka
Zobacz załącznik 309437Zobacz załącznik 309438