reklama

Mamy z Austrii

reklama
Hej kochane przeczytalam
sylvia my bylismy ale powiem ci ze podobalo mi sie bardziej kiedys tzn dla dzieci baseny byly fajniejsze :)
Samochod chcemy przede wszystkim nowszy kupic ;) mielismy audi avanta 100 staruszka teraz bedzie tez kombi audi moze passat a moze scharan kto wie kto wie co wynajdzie moj malzonek
Wiecie jak to dobrze miec meza w domu :) atmosfera inna hihi troche nam sie tesknilo za soba a o dzieciaki tesknily bardzo

mb1
ja chodzilam z Maxem na dianabad i polecam , woda cieplucha panie fajne . Max nie plywa ale wody sie nie boi. Z Gabi nie bede chodzic bo to co sie nauczylam z Maxim naucze mala tzn mala juu nurkuje pod woda hihi i na plackach sie nie boi :)

Co do szczepien Maxa przeszczepilam na wszystko i powiem wam ze czasem zaluje :)
Gabi nie szczepie na wiekszosc szczepionek na pneumokkoki byla tylko raz szczepiona i jak sobie poczytalam i pogadalam z lekarzem to zrezygnowalam ale rotavirusy tak bo szczepionka zycie mojemu synowi uratowala - tak powiedzieli lekarze bo dopadl go jakis inny szczep wiec ciezko stwierdzic czy szczepienia sa dobre czy nie
Napewno nigdy never nie zaszczepie sie i dzieci na grype . Po szczepieniu dopadla mnie grypa i angina w jednym jak Maxi mial 3 miechy maasakra
Od tamtej pory nie szczepie sie i ... nie choruje

Gabi byla chora na odre wie nawet na ta 3 w1 nie szczepilam jej niby rozyczka wazna ale moge mala zaszczepic jak bedzie miala 11 lat :)

poziomeczka stresowo masz z tymi poprawkami mam nadzieje ze to juz tak na 100 i wiecej nie bedzie :)

No i chwalinke robie
Idziemy na urodzinki chlopca co go zabka zwa i z kolezanka ;) zrzute na torta robilsmy tzn ona produkty moja robota a tu efekt
Chlopiec kocha opona a mowia do niego zabka
Zobacz załącznik 309437Zobacz załącznik 309438

Kathinka, ja z tymi szczepieniami to tez sama nie wiem, trudny temat, raz sie czlowiekowi wydaje, ze sa dobre a raz, ze polowa niepotrzebna!
Ja w kazdym razie na wszystkie szczepic nie bede :tak:
super torcik!!!!

Sylvia, ja nie bylam jeszcze na tym oberlaa. Ale napewno sie po styczniu wybiore:tak:

wczoraj skonczylam poprawki o godz 1.30 w nocy!!! dzis kreci mi sie w glowie, chyba moj organizm nie wytrzymuje powoli......
Chcialam sie teraz z Maja zdrzemnac ale cholerka nie moge usnac! przewracalam sie z boku na bok i tak minela godzina i Majka juz wstala! A polozylam sie z nia chyba pierwszy raz odkad ona sie urodzila........:-(

Czesc dziewczyny,
My juz po wizycie u lekarza i ja zla jak osa. Ojj wkurzyl mnie lekarz i tyle. Po pierwsze zaczal sie wypytywac czy zdaje sobie sprawe z konsekwencji nie szczepienia dziecka, ze Laura nie jest juz chroniona przed pneumokokami i ze jak ja dopadna, to moga doprowadzic do smierci. Nastraszyl mnie jak nie wiem co. Poza tym to o co ja chcialam sie dowiedziec, to zbyl. Laura ma wysuszona skore i drobne krostki na ciele, w sumie nawet dokladnie nie spojrzal i stwierdzil, ze mam ja tylko smarowac jakas mascia. Nawet mi nie powiedzial, jak tam jej centyle teraz wygladaja. Chcialam sie dowiedziec o wprowadzanie pokarmow, to zanim zdazylam zapytac to juz mi powiedzial do widzenia, mutter-kindpass odbierze pani w recepcji. Wrrr
Kathinka super torcik.
Poziomeczka, ja tez tak mam. To chyba z przemeczenia, a czasem taka godzinka lezenia bardziej meczy niz jak czlowiek normalnie cos robi:tak:

mb-1 zmien lekarza !!!!! Chcesz dam ci namiar na mojego on nie jest napalencem szczepionkowym
Jakie ma prawo tak mowic moja wczesniejsza dziecieca podobie powiedziala to jej epowiedzialam ze to kasa dla niej wiec nie jest bezstronna i na tym si enasza wspolpraca skonczyla ;)

Na wysuszona skorke oliatum polecam :)

Kathinka dzieki, ale niestety ja w St.Pölten musze miec lekarza;-)
A Oilatum kupowalas w Austrii? Bo ja dostalam od lekarza Balneum, ale nie wiem czy Laurze pomaga, bo ma coraz bardziej wysuszona ta skorke

Czesc dziewczyny !!!
Jestem jeszcze jestem niestety....
ale narobiłam wyrzuciłam kości z galarety do ubikacji i teraz zatkało i wanne ubikacj.
Mąż pojechał po spirale i będzie walczył.
Kathinka Super że tk szybko poszło z tym autem(my mamy passatab5 i nie narzekmy).
Torcik po prstu śliczny.
Pozimeczko Oby już nie było poprawek!!!!!!
Ja Maja siedzi????
Mb1 Zmień lekarza!!! Szczepiłam na wszystko od początke po prostu młodą mamą jestem i sugerowałam
się lekarzem nie wiem czy dobrze robiłam.
Ojjj Ingusia się przeudziła musze uciekac ....

Hi Mamuśki

Kathinka torcik jest super. sharana tez chcemy kupić, super autko, ja to bym tylko VW jeździła, jakos najlepiej mi pasuje.
Frania ale żeś mężusiowi roboty narobiła:szok:;-)
mb 1 zmień lekarza i to szybko. Ja osobiście polecam olejek migdałowy, kupisz w aptece jest to naturalny produkt, napewno nie wysuszy, możesz dodać troche do kąpieli albo nacierać na wilgotna skore, super sprawa. Ja mojego do dziś tym smaruje a z tego co wiem to balneum uczula. Tez mi lekarka to daal bo krotko po narodzinach maly luszczyl sie strasznie, ale hebama mi odradzali i jestem jej za to wdzięczna, teraz wszyscy się nim konserwujemy.

Szczepienia oj czego to się nie na czytałam na temat tych szczepień. Mam kilku znajomych co zajmują się medycyna i itp. i maja dzieci, wiele z nimi na ten temat rozmawiałam. Bylo więcej za jak przeciw. Na pneumokoki nie szczepiłam i nie będę, natomiast inne tak. Przed szczepieniem podawałam homeopatyczne kuleczki nie było żadnych powikłań.
Pozdrawiam

reklama
Kibel i wanna już ok:-):-):-).
Sąsiad mnie obudził bo coś strasznie krzyczał z rana.
Nie wiem raczej spokojny jest, poszłam ładnie poprosiłam o cisze i już spokój.
Inga i Nicolka śpią już pewnie będą wnet wstawac.
Spędziłam wczoraj paradoksalnie bardzo przyjemny wieczór z mężem.:sorry2:;-)
Idę zrobic śniadanko :tak:...
Jutro albo w sobote do Pl hurrrra!!!!
Już Inga spakowana zostałam teraz ja i mąż:-).
Sylvia Byłam na Oberlaa ale niestety w trakcie remontu :sorry:więc nie pomoge.
Pozdrawiam !!!
Udanego dzionka dziewczyny!!!:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry