reklama

Mamy z Austrii

Spotkanko pełną parą a ja jutro paszport jadę wyrobic wypadło mi ze mnie to szczęściara!!!:wściekła/y:
Ostatnio ciągle cos ale jak się wyrobie z mężem to poziomeczko zadzwonie i może dołącze ale nie obiecuje.
No i serio juz bym chciała Maje zobaczyc!!!
Buziaki dla Was!!!

reklama
A ja nie mam ostatnio weny dziewczyny....
Prawde powiedziawszy nie mam tez za bardzo kiedy na spokojnie do kompa dosiasc.
Jakos tak mi nijak.
A tak wogole to witajcie,melduje ze zyje:dry:

Beabea rozumiem cie w pelni. Ja ostatnio siadam przy jednym maluszku, co dopiero Ty przy dwojce:zawstydzona/y: Slonko juz do nas zawitalo, wiec niebawem bedzie lepiej. Przemeczenie i zle humory a kysz
Poziomeczka pewnie masz racje. Musze to przemyslec:tak:
A moze Wy byscie odwiedzily mnie w St.Polten? Niedaleko dworca jest fajny klub dla rodzicow z maluchami. Mozna co nieco zjesc, sa zabawki dla dzieci. Niedaleko tez jest park:tak:

Achch, jak zwykle Wam spotkania zazdroszcze!!! Jeszcze do tego taka ladna pogoda ma dzisiaj byc, ok 20stopni.
Ale ja moze tez sie z pracy na spacerek wyrwe, ale niestety, tu, w 3 bez. Bo nie pisalam Wam ale robie teraz tez za opiekunke w pracy. Chodze z malym na spacerki zeby zasnal. Sama szefowej to zaproponowalam bo ona ma pelno roboty, takiej ktorej ja jeszcze nie umiem. I jak jej maly nie daje robic to sie denerwuje i boje sie ze sie na mnie zacznie wyzywac. A taki spacerek w ladna pogode to lepsze niz w biurze siedziec. Poza tym, maly jest bardzo spokojny, nie to co moj pieronek, nigdy w wozku nie chciala siedziec odkad zaczela chodzic. Szczerze mowiac to teraz wiecej na rece chce niz jak byla malutka.

Beabea, witamy! Ja ostatnie dwa miesiace mialam taki nastroj to wiem jak to jest. Na szczescie teraz juz lepiej, nawe wczoraj okno u niunki w pokoju umylam:-)

I jeszcze dzis super wiadomosc: maz dostal w koncu kase z BUAK (to taka kasa urlopowa dla pracownikow firm budowlanych) Jak sie zwalnial z pracy to mial niewykorzystany urlop, i na zaplacenie trzeba czekac pol roku. No i koncu dzis dostal, nawet sie nie spodziewalam ze tak duzo dostanie. Odetchnelam z ulga, bo juz kiepsko ostatnio bylo.

Vici, jak tam na to zamkniete forum sie zapisac? O ile mozna do Was dolaczyc:-) A nerwy to juz mi na ojca przeszly. Nigdy sie nie zmieni i nie ma co sie przejmowac.

Zycze udanego dnia kobitki!

Asiunia, niezle, robisz za opiekunke, hihi
Ale lepsze to niz siedzenie w biurze! szczegolnie w taki piekny dzien jak dzis!

Beabea, tez mam czasem takie dni, a z dwojka to naprawde cie podziwiam!
ale mam nadzieje, ze nie przestaniesz z nami pisac...

my wrocilysmy na obiadek do domku i zaraz spadamy dalej na dwor!
Spotkanie z maxmama sie udalo, baaaardzo mila dziewczyna i jeszcze fajniejszy synus!!!! :tak:

Zazdroszcze spotkanka ja napewno zaprosze i bede sie wpraszac ;) jak mina kolejne 10 dni
Teraz chwale sie dzielem mojego synka
Wpadl na pomysl ze jak mama nie bedzie mogla tacie zrobic torta na urodziny ( wtedy jestesmy w Polsce ) to on zrobi i tak najpierw zaplanowal ciasto czekoladowe potem mase ale musi byc smietanka i truskaweczki no i potem forme wybral wszystko do michy powrzucal zmiksowal wylal a ja wstawialam do piekarnika
Ogolnie sam wszystko zrobil a ja asekurowalam zeby sie nic nie stalo i podpowiadalam jak ladnie bedzie ;)
TAAAAAKA DUMNA JESTEM oczywiscie dla taty niespodzianka
nk.pl

Poziomeczka dziekuie za mile spotkanie i wyrozumialosc,ze tak sie urwalam. Niestety na darmo i poszukiwan ciag dalszy.I dziekuje za mile slowa. :-) o Tobie moge powiedziec dokladnie to samo.Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego.:-D

Kathinka, widzialam torta na nk (wprosilam sie do Znajomych, hihi), zdolniacha z tego Twojego synka! Moze nowy Cukiermistrz Ci rosnie?

Ja sie corcia tez musze pochwalic: wczoraj sie nauczyla na rowerze jezdzic!!! W dwa dni! Na poczatku sie bala a teraz dogonic jej nie moge. Moim zdaniem za szybko jezdzi, boje sie ze jak sie przewroci to sie biedy narobi. No ale coz, trzeba dac sie dziecku usamodzielnic, upadnie raz to sie nauczy ze lepiej wolniej.

Poziomeczka, Maxmama, super ze Wam sie spotkac udalo. To faktycznie tylko ja wirtualna zostalam. Moze to bylby dobry pomysl, zajsc se teraz w ciaze i na karenz potem. Tylko ze zanim bym urodzila i na karenz byla, to Wy juz do pracy powracacie.

Nie chce mi sie w taka pogode pracowac. Fajnie ze juz piatek. Szkoda tylko ze zimno na weekend zapowiadaja:-( Ale moze im sie nie sprawdzi.

Czas sie w sobote przestawia!!!

reklama
Wow, i znow tak duzo napisalyscie :-D
Ja wczoraj bylam w Berlinie. Lot w tamta strone okazal sie tylko troche stresujacy przy ladowaniu, ale powrot byl juz duzo duzo lepszy. Moze nareszcie zaczynam sie przyzwyczajac. W Berlinie mielismy ladna pogode i troche czasu przed terminem wiec udalo nam sie jeszcze pospacerowac i zjesc porzadny obiad. Termin okazal sie bardzo udany. Jestem wiec dobrej mysli. :tak:Dzis robimy sobie zasluzony wolny dzien. :-D

Milego spotkania Wam zycze!
Kathinka: gratuluje synka :tak:rzeczywiscie zdolny jest.
Asiunia_D: a Tobie coreczki.
mb_1: pisalas o prezentach na slub... z tego co pamietam to najczesciej daje sie jakies pieniazki ok.100 euro (o ile mlodzi panstwo nie zrobili listy) .
beabea: zycze dobrego humorku!

Lece, bo zanim zrobimy sobie wolny dzien musze mieszkanko ogarnac, zadzwonic do DHL, bo znow zgubili przesylke od moich dziadkow, zadzwonic do spoldzielni bo domofon nie dziala, umowic sie na naprawe samochodu... uff ale potem lece na miasto i basta! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry