reklama

Mamy z Austrii

Hallihallo
Asiunia gratuluje postepow corci:tak: Pociesze Cie, ja tez nadal nie spotkalam sie z rzadna z dziewczyn w realu. Chociaz pare dziewczyn widzialam na facebooku i nk, takze nie do konca tak anonimowo;-)
Nasza Laura wczoraj pierwszy raz hustala sie na hustawce. Siedziala z rozdziawionym pyszczkiem i nie wiedziala co sie dzieje:-D
Kathinka no no konkurencja ci rosnie:tak:
Na moim wrzesniowym watku dziewczyny pisza, ze nie wychodza teraz z domu z dziecmi, bo nad Europe dotarla ta radioaktywna chmura. A jak z Wami? Ja cale dnie przesiaduje teraz z Lauka w parku i na placu zabaw pod blokiem
Happy dzieki wielkie:-) Ty jak zwykle zabiegana. Udanych zakupow (domyslam sie, ze po to biegniesz na miasto;-))

Ostatnia edycja:
reklama
mb_1: ja jeszcze o tym prezencie, bo 100 euro to nie tak malo... prezenty slubne maja najczesciej wartosc miedzy 50 a 100 euro... Ale spytajcie sie znajomych, bo moze zrobili liste i wtedy bedziecie miec do wyboru przedmioty i tansze i drozsze. Lista chyba jest anonimowa.. przynajmniej tak mi sie wydaje.

mb_1, ja dawalam 2 lata temu w czerwcu 150 euro, ale bardzo dobrej przyjaciolce. Wiec mysle ze 100 euro jest w porzadku

kurde, jaka chmura, nie slyszalam nic na ten temat, przeciez miala do nas nie dojsc.... Ja cale dnie na spacerkach i placach zabaw....:szok:

a moja Majusia jak widzi dzieci i hustawke to piszczy z zachwytu i by sie tylko hustala!:-D

Kathinka i Asiunia, gratuluje wyczynow waszych dzieciakow.

happy, no fajnie, ze wszystko sie udalo. Zalatw szybko wszystkie sparwy i spadajcie na miasto!!!:tak:

my dzis u lekarza bylysmy, znowu temat szczepionek porusze.... zaszczepilam Miske na FSME, bo maz nalegal a lekarka potwierdzila, jesli mamy zamiar byc duzo w trawie to powinnam.... Nie bylam pewna ale juz zaszczepiona...:sorry:
Teraz bidulcia spi sobie po porannym stresie a jak sie obudzi to idziemy na dworek.

My mielismy jutro otwierac sezon grillowy na naszej dzialeczce ale do du.. z ta pogoda....

m_b a okien tez nie otwieraja??? Dziwne Ja rozumiem panike ale rozsadna w pyle ktory sie przedostal nad europe ilosc radioaktywnych czaseteczek jest znikoma tego chyba kolezanki niedoczytaly lub niedoslyszaly :)

Ja ambitnie wiosenne porzadki robie w zwiazku z tym ze nie moge wychodzic zbytnio do ludzi jeszcze do poniedzialku :) ale lenia mam jesiennego musze przyznac

Witam wieczorowo-niedzielnie. Widze,ze wszystkie jestesmy tak zajete,ze na weekend nie mamy czasu.Ja tez lubie weekendy i mimo takiej pogody bylismy dzis na lodach.:no: Och Poziomeczka juz wie dlaczego mam maxmama(wysokosc troche sie nie ma do szerokosci albo odwrotnie :szok:,kto to wie) ale taki maly..malutki kubeczek!Byl pyszny!:zawstydzona/y:
Pozdrawiam serdecznie i milego wieczoru!:happy:

ahahahahahahah:-D usmialam sie!!!!!
powiem ci maxmamo, ze na to bym w zyciu nie wpadla!!!
super z ciebie babeczka! :tak: a figura nie gra roli!!!!! i jestem przekonana, ze twoj maz uwaza, ze jestes sexy!!!!:cool2:

Witam Kobitki! Jak tam po pochmurnym Wochenende? My wczoraj bylismy w Laxenburg, fajny park tam jest, mozna se polazic, a potem niezdrowo McDonald:-) i tez sobie lodzika z polewa czekol. zjadlam;-) A co!!!

Maxmama, ja tam z waga cale zycie walcze, odchudzam sie i nic. Spadnie kilo przez tydzien, to w weekend nadrobie i tak w kolko.

Poziomeczka, co do szczepien na kleszcze, to i tak pozniej, jak mala pojdzie do przedszkola to bys musiala zaszczepic, wiec bedziesz miala juz z glowy. Tu w przedszkolach taki wymog maja. Ja osobiscie do szczepionek tych dodatkowych to ostroznie podchodze, bo twierdze, ze ja szczepiona nie bylam i zyje. Ale jesli chodzi o kleszcze, to akurat jestem za, bo tyle tego pieronstwa teraz, kiedys tak nie bylo. A szczegolnie ze ja psa mam to moze przyniesc z dworu. Ja sie zastanawiam, czy samej sie nie zaszczepic.
I jeszcze co do szczepionek, moja doktorka od malej juz drugi rok mnie namawia, zebym zaszczepila Nicole na Hepatitis A. To chyba zoltaczka, nie? I sie zastanawiam, ale chyba dam se spokoj.

Poziomeczka, Wy macie dzialeczke? Wlasna czy wynajeta? Interesuje mnie ten temat bo mi sie strasznie marzy taka dzialeczka!

A co do tej chmury, to slyszalam tylko ze jakies minimalne stezenie czy cos, nic niebezpiecznego (albo nie mowia) Ja tam wychodze na dwor, okna otwieram.

Pozdrawiam i zycze slonecznego tygodnia!!!

Witam sie i ja
Dzieki za info odnosnie prezentow weselnych
Ja nie wiem jak to z tym stezeniem po tym wybuchu. Musze przyznac, ze troche mnie laski nastraszyly, ale na spacery i tak wychodzimy.
Asiunia ja tez podchodze ostroznie do tych szczepien. Mamy przyklad wsrod znajomych, ze szczepienie nie zawsze wychodzi na zdrowie. A czemu do przedszkola wymagane jest szczepienie na kleszcze?

reklama
Czesc kobitki

My wczoraj po basenie,bo pogoda taka ze nie wiadomo bylo co z soba w domu robic,a tak to dzieci frajde mialy.
Skonczyly mi sie czasy gdzie moje szkraby rowno w dzien usypialy i mialam chwile dla siebie ,teraz jak jedno wstaje to drugie sie kladzie,albo i nie.
Kevin nauczyl sie wychodzic na lozka,kanape a ze schodzeniem jeszcze sobie nie radzi to i dodatkowa pare oczu musze zalozyc bo jedna latajaca kolo glowy to malo.W dodatku wczesniej bawili sie razem w pokoju a ja od czasu do czasu zerkalam co tam a teraz i to sie skonczylo bo raz ze lozka a dwa mloda wtyka mu do buzi niby jedzonko a niekiedy prawdziwe jedzenie tak sie dzieli siostrzyczka... no i inne grzeszki czynia np. otwieranie szuflad,sciaganie dekoracji ,podszczypywanie kwiatkow itp itd.
Nieraz wysiadam....
Nie moge sie doczekac Swiat zeby w koncu do PL pojechac bo nie bylam w kraju od sierpnia
Probuje becikowe jeszcze zalatwiac.Dostalismy odmowe przyjecia do przeszkola panstwowego,echhh i nawet na ewidencji jej poki co nie mozemy zostawic.

A tu fajna stronka dla maluszkow,moze sie ktorejs przyda
Jak robi piesek, a jak kotek, kurka lub świnka? DLA DZIECI

Sorry ze nie odnosze sie do waszych postow,oj zajeloby mi troche a ja juz lece do dzieciakow,bo dotad Nikole zajela bajka "Wilk i zajac" a mlody bawi sie kolo mnie ale juz mu sie nudzi wybitnie...
Pozdrowwionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry