Hej
Dzis mialam pracowity dzien,wzielam sie za porzadki ,a ze u mnie trwa to dlugo dluzej niz kiedys to i do tej pory nie skonczone i odkurzacz wciaz nie schowany

W piatek wymylam jedno okno,a dzis kolejne dwa,zostalo jeszcze jedno w kuchni.
Asiunia mam to samo-ja tez wraz z oknami doprowadzam do porzadku kwiaty.NIE cierpie jak jest na nich kurz albo jakies pousychane listki,kapie,pucuje na piko bello.Dzis juz powystawialam kaktusy na balkon,podsypalam nawoz do iglakow i rozy.No i tak mi schodzi bo moje matczyne obowiazki mnie co chwila odrywaja od roboty...
Maxmama -no super ze suwaczek ci sie udal,tylko gdzie drugi synus i ich imiona

Co do zwyklego mleka to ja jakos kolo 2-go roku zycia juz dawalam malej,bo chetnie je pila.Mimo ze wczesniej gdzies czytalam ze takie mleko dopiero kolo 3 roku sie podaje.Ale co tam,niech sobie pisza,teraz co ino to co innego mamy dzieciom dawac.
Najwazniejsze ze dziecko toleruje i nic mu nie jest.Malo tego moja pije nieraz takie zwykle ,z lodowki,bez przegotowania.No i kakao.
Mb-1 pomysle cos z tymi salatkami,choc powiem ci ze jeszcze ciut bym poczekala na nowalijki i inne waarzywka.Ja ostatnio nie moge spotkac np. dobrych pomidorow,wiadomo ze teraz sie cudow nie mozna spodziewac ,mimo to kupuje te drozsze a i tak mi wybitnie nie smakuja.A pomidor w wiosennych salatkach to podstawa:-)
Vici-pozytywnego dla was rozwiazania z finanzamtu!Kurcze sama by mnie skrecilo taka kase placic.