reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Austrii

Happy my dojechalismy tam samochodem,przy Lainzertor w 13 bez.,ale wejsc jest kilka z roznych stron.Nie wiem gdzie wam blizej.W watku o Wypoczynku jest link wklejony i wiecej szczegolow.
Oj Happy ja ci znow zazdroszcze tych podrozy,co rusz to piszesz ze gdzies byliscie,plus dodatkowo twoje sluzbowe wyjazdy:-),a to odnowa biologiczna :angry:
KatHinka a ty wogole mozesz patrzec na torty,w sensie zeby je jesc,skoro robisz je niemalze codziennie:confused:A swoja droga podziwiam za pasje:-)Faktycznie pracowity maj ci sie zapowiada.

reklama
Beabea oj moge moge i jjem :) bo ja tylko miske wylizuje ;) jak torta robie hihihi a bardziej to jak wyzycie artystyczne traktuje ;) choc idzie w bioderka oj idzie

czesc dziewczyny!:-)
no, troche przegapilam....
wiec sorki, ze nie odpisze wszystkim.
Beabea, gratuluje postepow synusia! Moja Maja teraz wszedzie sie podciaga do stania, ale o wlasnych silach jeszcze tego nie umie zrobic, trzeba ja przytrzymywac! :tak:

Pobyc przyjaciolki byl super, dawno tak sie nie wygadalysmy. Mialysmy cale dnie na gadanie, w sobote bylysmy w 1. Bezirku i jadlysmy przepysznego Apfestrudla w Havelce!! Niebo w gebie! W niedziele grillowalismy na naszej dzialeczce! Herrlich!!!

dzis wlasnie wyjechala i powracam do rzeczywistosci, posprzatac musze:-D

no a tak to wszystko ok u nas.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!!!!

Witam jestem tu nowa, sa na forum moze jakies mamy z Wiednia z 12 bezirku? Ja jestem od lipca w Wiedniu troche nam sie nudzi bo malo kogo tu znamy. Pozdrawiam Klaudia

klaudusia ja jestem z 12 prawie przy deptaku mieszkam a Ty?? No i witam

U mnie jak grom z jasnego nieba znow zamowienia i to tak na ostania chwile ze nie wiem w co rece wlozyc jak zarobic sie hcce to trzeba hihi no i od jutra jestem "tagestante" hihi kolezanka podrzuci mi na 2 dni synka , no nie nie na 2 dni tylko przez dwa dni do 12 :) sobie zobacze jak to jest miec przedszkole male w domku ;)
Jak ja wkurza w pprzedszkolu to moze i bede dalej siedziec

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ma ktores z Waszych dzieci prochnice butelkowa? Moj synek ma 2 latka,od poczatku mylam mu zabki i zauwazylam ze z jednym dzieje sie cos poszlam jeszcze w polsce do dentystki pow ze to prochnica butelkowa moj Nikos pije do dzis w nocy soczki nawet potrafil do 1,5 litra wypic. dentystka pow ze z tym nic sie nie da zrobic soczkow mu juz nie daje tylko herbatke ale te zabki ma okropne i pije coraz mniej,wypadna mu one same?

klaudusia niestety tak jest moj syn mial i do dzis zeby mu sie psuja nawet jesli bys mu 10 razy dziennie myla zeby jedne dzieci maja inne nie Musisz poszukac dentystki ktora spruboje zalakowac pruchnice choc u 2 latka to problem czesto jest albo czekac az powypadja kiedys same

reklama
Klaudusia, witam serdecznie na forum!
Od razu napisze, ze moge polecic dentystke mojej corci, Lidia Marczewski sie nazywa, w 22gim bez. Wlasnie dwa dni temu u niej bylam, myslalam ze nakrzyczy na mnie ze u niej rok nie bylam (w miedzyczasie po prostu szukalam kogos innego ale jednak do niej sie przekonalam), ale bylo naprawde milo. Ma super podejscie do dzieci, i chyba ja to wszystko bardziej przezywalam niz moja corka.
Nicole tez miala prochnice, tylko nie butelkowa tylko normalna na tylnich dwoch zebach. I dentystka jej wyczyscila dlutkiem i wsadzila kolorowe plomby. Nicole naprawde dzielnie to zniosla. Gorzej bedzie w maju, bo bedzie miala jednego kanalowo leczonego. Niestety trzeba, bo to piatka i jest strasznie zjechana z tylu, i jak nie wyleczymy to szostka (ktora jest juz pod dziaslem) bedzie nachodzic na ta piatke i moga byc problemy.
Dentystka mowi po polsku, tylko nie za bardzo chce, ale jak sie poprosi to mowi. W rejestracji niestety trzeba po niemiecku.

Kathinka, tyle masz roboty ale z tego co piszesz to chyba kochasz robic te swoje torciki!:-) Jak myslisz, czy na 26 maja mozna bedzie zamowic u Ciebie torcika? Maz ma urodziny i z checia bym mu torta podarowala:-)

Happy, zazdroszcze tych wyjazdow! Ja juz tak dawno nigdzie oprocz PL nie bylam!

Maxmama, jak masz prawko to musisz sie odwazyc jezdzic! Ja tak narzekalam na Wieden, a teraz wole po miescie jezdzic niz np autostrada. A parkowanie dalej mi nie wychodzi, na szczescie kolo domu musze parkowac na ukos, wiec to juz do perfekcji opanowalam:tak:

Cieplutko dzisiaj wiec zycze milych spacerkow. Ja moze tez z malym wyjde, bo z opiekunki szefowa niezadowolona i chyba bedzie nowej szukac.

Milego dnia!!!

Do góry