reklama

Mamy z Austrii

Kathinka to tak blisko mmnie,ze az glupio..hi.a kiedy Ty juz zdazylas Klaudusie poznac. Pieczesz ciasta w tonowych ilosciach i jeszcze masz czas? Oj to przynajmniej zorganizowana jestes a mnie ciagle czas goni a ledwo co obiad ugotuje a prasowanie tak lezy i lezy,,,,,,,i niedlugo pajeczyny bede z niego dmuchac.
Pisalyscie dziewczyny o chinskim jedzonku,I wlasnie gdzie polecacie bo ja tez lubie a szczegolnie zupke.Ktoras pisala,ze w lugner.Tez tam chodzilam jesli chodzi o ta ,na pieterku przy schodach ruchomych.I jeszcze w drugim ale jak moj" masazer" wroci to spytam jaka ulica.Ja tu o jedzonku to Poziomeczka niezle sobie pomysli.Ale jeszcze lubie zeberka, Podobno gdzies w 15-stym jest dobra knajpa,ale nie bylam i chyba czybko nie bede karnet na silownie juz wyblakl:oj,

reklama
kurcze, co za spontaniczne spotkania mnie ominely, hihihi:-D
No widzicie jak macie fajnie, ze obok siebie mieszkacie? Ja chyba najblizej Frani mieszkam, ale tez nie na piechotke....

maxmama, ty wariatka jestes! :-D Ja sobie nic nie pomysle, sama idealna nie jestem a jesc uwieeeeelbiam. Wszystko!:szok:

my jutro na zakupki uderzamy i do tesciow a w niedziele do Burgenlandu na grilla do znajomych :cool2:

milego weekendu

Wtam wieczorowa pora po nieciekawym dniu.
Jessi spi,mieszkanie w miare ogarniete oprocz oczywiscie tego nieszczesnego prasowania ktore to lezy i lezy juz nie wiem ile ale nie mam weny do niego:)wiec sobie zagladam tu do Was:-)
Pisalyscie o chinskimjedzeniu i az dostalam slinotoku,uwielbiam mogla bym tam jadac codziennie,mam tutaj pyszna chinska ale jedyny minut to ze nie ma suszi a ja uwielbiam dlatego tez zawsze jak jestem w Wiedniu(mieszka tam meza siostra) to nie odmawiam sobie za nic w swiecie,poza tym corcia od malutkiego przyzwyczajona wiec tez uwielbia ta kuchnie:)

U mnie jest fajne przedszkole od 8 do 12 i koniec wiec sie caly czas zastanawiam jak tu i gdzie isc do pracy na tym zadu....i to jeszcze jak przychodze po Nusie o 11.50 to juz samiusienka w przedszkolu:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry