malwina1209
Mamusia Alanka:-)
Hej ja mam chuste i nosidelko. Nosidelka nie polecam bo dziecku glowka lata w nim a mam to takie lepsze niby. Co do chusty to dla nas rewelacja maly bardzo lubil i lubi w niej siedziec teraz to go nawet na plecach juz sobie go mocuje i fajnie wygladamy jak misie koala ha ha ha
A na poczatku chusta byla niezastapiona!!!!!!!!!!! Mi tez rece odpadywaly bo maly caly czas na rekach i ciagle przy cycku ale od kad kupilam chuste bylo o niebo lepiej wiazalam go albo na kangurka albo tak ze moglam go karmic i on sobie lezal jadl a ja sobie sprzatalam pralam gotowalam i mialam rece wolne. Ja mam chuste z firmy moby elastyczna bo gdzies nie jestem przekonana do tkanej bo dziecko nie ma takiej swobody ruchu. Jak dla na rewelacja polecam:-)
A na poczatku chusta byla niezastapiona!!!!!!!!!!! Mi tez rece odpadywaly bo maly caly czas na rekach i ciagle przy cycku ale od kad kupilam chuste bylo o niebo lepiej wiazalam go albo na kangurka albo tak ze moglam go karmic i on sobie lezal jadl a ja sobie sprzatalam pralam gotowalam i mialam rece wolne. Ja mam chuste z firmy moby elastyczna bo gdzies nie jestem przekonana do tkanej bo dziecko nie ma takiej swobody ruchu. Jak dla na rewelacja polecam:-)
bo jej wnuczus nie moze spac (Wnuczus starszy ode mnie!!). A jak potrzebowala, zeby jej zrobic jakies zakupy, bo ona starsza kobitka, miala problemy z chodzeniem, a wnuczus nie mial czasu, to zawsze byla baaardzo milutka:-)
jak teraz przy 88ps bedzie niecale 100euro...
tak ze kawka ,czekoladki czy cos podobne odpada....

Czesc dziewczyny niuska spi wczoraj w nocy troche plakala brzuchol ja bolal! Wstreciuch