reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

Jasne,ze nr mozesz przeniesc jak w Pl wystarczy isc do drei a oni zalatwia za ciebie wszystko. Wiadomo,ze wszystko zalezy od osoby bo sa i konowaly ale powinno obejsc sie bez problemowo. Ja mam stara taryfe z drei od ponad 10 lat ale mam tam tylko 1000min do calej uni i 4000 do drei. Nie mam w tym neta i sms a place 25e...Maz ma inna taryfe bo w sumie ma tylko 300min do eu wiec jemu zmienie a sobie juz zostawie co mam bo moja dopiero w 2018 sie konczy...

reklama
Juz z tymi abo? One sa naprawde kozstne. A owiem wam,ze te 10 lat temu jak podpisywalam umowe to znajomych namawialam bo wtedy te 1000min do uni bylo cos i tylko 25e a oni nosami krecili...Jak drei(wtedy orange) zobaczyl jak na tym traci to wycofal te abo po 4 mies hihihi.Oczywiscie ci co mieli umowe to maja co podpisali.

a ja ci powiem,ze mysle aby go zmienic bo jednak brak netu i sms robi swoje a te nowe teryfy to tak kuszace hihihi.Zadzwonilam az do drei jak to wyglada i sie zmeczylam...zmeczylam sie bo chyba slowaczka albo czeszka i akcent i niemiecki taki ,ze az sie zmeczylam hihihihi
Nie wiem jak wy ale mnie strasznie meczy gadka z obcokrajowcem,matko ja nie koniecznie dobrze mowie ale oni...nie to nie dla mnie hihihihihihihi

Hejo co tak tu cicho pisac ino mig hihihi.Ja po chorobowym ,mlody w przedszkolu.Popracowalam troche i teraz zas wolne cos na obiad trzeba machnac i mlodego odebrac.Ja szukam dalej pracy bo rozmowa srednio wyszla i odmowe mam ale jak nie ta to inna i w koncu znajde cos fajniejszego.U nas zima wraca,sniegiem od rana sypie ale juz mrozy minely wiec jest ok.

reklama
Oj zebowo no kiedys to minie. Victor tylko 4 i 3 przechodzil ciezko a Raphi troche przy wszystkich jeczal ale jak w koncu wyjda to bedzie spokojniej.

Do góry