reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

No to mnie pocieszyłaś...właśnie mamy 4ki, to nawet niechce myśleć co będzie przy trójkach [emoji14] do tej pory też nie było jakichś większych smutków...

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

reklama
Hej! Ja od wtorku znów w pracy to i czasu mniej ;-) Jeszcze 2,5 miesiąca i Mutterschutz!

Karolask ja też trójki najgorzej wspominam, a reszta bardzo znośnie :)

My tak gadu gadu o tych zębach, a sama muszę iść do dentysty, ale się wybieram jak sójka za morze, bo się boję :-( w zeszłym roku dorobilam się pierwszej w życiu plomby i nie wspominam tego dobrze [emoji22]

Vixen pierwszej w życiu plomby [emoji53] nie gadaj że Ty tyle bez plomb się uchowalas [emoji12] ja to zdrowe w sumie żeby mam.ale chyba wszytkie od 4ek z plombami.
U nas piątka przy tej ospie do końca wyszła ostatnia aż się 3 dni lała krew bo co przygryzl t znów rana na całości ale już lepiej na całej linii...no oprócz męża bo leży rozłożony choroba [emoji44]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anet tak, nigdy nie miałam problemów z zębami :p odkąd pamiętam rodzice zabierali mnie raz w roku na lakierowanie i to w zasadzie były moje jedyne wizyty u dentysty. Nie wiem czy to zasługa tego lakierowania, bo rodzice nie mają aż tak mocnych zębów. No ale koniec tego dobrego, bo chyba będzie kolejny do robienia :-(

Oj aż tak z tym ząbkowaniem? Filipowi nigdy krew nie leciała jak zęby wychodziły. Zdrówka dla męża!

anet ja tez dlugo u dentysty tylko przegldy robilam.Na dzis mam 3 zeby zrobione i narazie spokoj.Nie lakowane mialam po prostu chyba takie zeby fajne za to moja siostra ma masakre wiec reguly nie ma na to.Zdrowka dla meza i ulgi dla malego.
vixen a ty lec popatrz bo w ciazy lubia zeby poleciec.
Ja jutro okuliste z malym bo przez wypadek zeszloroczny meza zapomnialam o tym calkowicie a na 2 lata trzeba oblukac.Dobrze,ze mi nikt problemow nie robil...No i mam nadzieje,ze bedzie dobrze bo nie chcialabym nic przeoczyc.
Wczoraj jeszcze w sklepie po glonojada bylismy maly wybieral,wybieral i zltego wzielismy...do tego praszkom zarelko dokupilismy i dziecko szczesliwe :-)

Wow Vixen zazdroszczę bardzoooo bo mnie też często zabierali do dentysty i parę razy t3z na lakierowanie ale powiem szczerze że napewno nie co rok a może właśnie w tym Twój sukces jak piszesz. Ja mam wszystkie łącznie z osemkami i ciasno są więc często na stycznych zaczyna się problem mimo odpowiedniej higieny ale cóż tragedii jeszcze nie mam także nie jest źle :D Kontrolę często odbywam takze wszystko ok :)
Wcześniej jakoś tak po troszkę te żeby wychodziły...jedna strona druga a ta piątka tylko troszkę się po świętach przrbila rożkiem a teraz cała korona na raz...
Vici Ty też taka dobrozebna no szok[emoji1] Bravo Wy [emoji38]!
Jejku chłop chory w domu to masakra ...bo jakbym nie daj boze ja była to sama wszystko i tak muszę ogarnąć no i dziecko zabawić i wogole... niech on już zdrowieje i ucieka do roboty[emoji1]
My na dwa latka mamy 22 lutego...mam nadzieję że jakoś uda się bez zakraplania...
Vici to Wy macie mały zwierzyniec super :) a kto się tym zajmuje...? Czyszczenie karmienie itp? Bo z zasady pewnie na Ciebie spadło co?[emoji52]
Dobrego dnia Kobitki!

Anet u Vici wszystko pies robi hehe, taka fajna ta sunia jest :) hihi żartuje, pewnie wszystko Vici sama musisz ogarnąć [emoji14]
Chory chłop, 38° gorączki i umiera :D tak że czasem jego obecność bardziej przeszkadza niż pomaga i dezorganizuje wszystko...

Pozazdrościć zębów. Ja mam mnóstwo blomb, nawet z przodu na zębach i wszystkie jeszcze z czasów podstawówki i gimnazjum. A potem już nic. Jedna plomba na studiach (no poza tym, że w międzyczasie wymieniałam plomby na białe) Cholera wie czym to szło bo z siostrą dbamy o zęby od zawsze tak samo, a ona nic. Muszę spytać mamy, może brałam jakieś żelazo albo za dużo słodyczy jadłam w dzieciństwie :D Ale za to w ciąży nic się nie podziało i narazie nic się z nimi nie dzieje [emoji14]

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Aaa jeszcze pies do pomocy nooooo super duża rodzinka widzę [emoji2][emoji1]
Ehhh z tymi zębami...właśnie reguły nie ma ale może ...dieta na początku nie taka jak trzeba Mamuśka fundowala [emoji12]

reklama
Hihi no to zescie mnie rozbawily. Na poczatku troche ja a troche maz ale juz od dluzszego czasu ja wylawiam ryby a on robi reszte. Nie chwalac to mi sie chlp trafil co pomaga,nawet jak ostatnio w weeckend mnie zleglo to ogarnal wszystko.
Ja 8 sie zdrowiutkich pozbylam bo krzywe korzenie byly i podejzenie,ze bole glowy od tego sa i dlugo,dlugo byl spokoj.Ostatnio zas mam czesto bole glowy i to takie mocne.
Tak u nas pies,rybki w domu i rybki w oczku w ogrodzie...o ile zime przezyja ;-)

Do góry