Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Ja nie jestem dzisiaj rozmowna ale chyba nie ja jedna
.Mam dzisiaj wahania nastrojów
.Marta84 mnie nie będzie na spotkaniu z wiadomych przyczyn
.Mam nadzieje że pogoda się zmieni w najbliższych dniach i skręcimy jakieś spotkanie w plenerze
;-).Sylwia.m filmik niczego sobie;-).Oleska jak zwykle nie było Ciebie całe wieki
.Pisz jak tam u dziewczyn
.

.U mnie też cały czas weny do pisania brak
.Właśnie próbuje Krystiana przekonac do wyjścia z domu,ale jakoś dziwnie zajęty
i udaje że mnie nie słyszy
.Ciekawe czy będzie padac
jakoś tak nijako za oknem
.Doris78 ja na spotkanie wieczorne marne mam chęci ale na spotkanie w dzień to jestem chętna
.Uciekam bo moje dziecko chyba zdecydowało się wyjsc z domu
.
. Wczoraj spałam godzinę i wzięłam się za małe przemeblowanie naszej sypialni ( glupia zamiast się położyć spać przed pracą
) . Ale niestety mąż na rano w pracy a starsze w szkole, a Chrisa pilnować trzeba :-( .No ale złożyliśmy na nowo łóżeczko małemu i będziemy próbować go kłaść w nim spać. Zobaczymy jak to się skończy. Próbuję przebrać zabawki ale zawsze szkoda mi się pozbyć nadmiaru, a bo może się jeszcze będzie bawił i itp. A później nie ma się jak ruszyć 

. Też chętnie bym gdzieś wyszła ale sił brak. Najprawdopodobniej zmienię pracę na dzień ( jak narazie to już ósmy miesiąc na nockach) .