• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m podobno ten masaz jest rewelacyjny na zaparcia i kolki,ale poki co Nadia nie zrobila mi niespodzianki od wtorku jak bylam u roksany :-( no ale bede probowac i chetnie ci pokaze co i jak,jak tylko sie spotkamy :tak:
mi Nadia tez ze spaniem roznie,przewaznie sa to krotkie drzemki a jak nie spi to caly czas na rekach :confused2:
marta84 i za mnie tez wypij,taka mialam ochote dzisiaj na zimne piwko :sorry2: a jak S pije zimne winko po pracy to mi slina cieknie az po kolana :-D jeszcze mi przyjdzie poczekac zanim sie napije :cool:
alexnow my sie jeszcze zgadamy,najpredzej zadzwonie do ciebie i sie umowimy jakiegos slonecznego dzionka na spacerek,fajnie ze jestes zmotoryzowana :-)

reklama
witam sie z wieczorka
Alex dopiero przed momentem poszedł spac:wściekła/y: jestem padnieta i ledwo co na oczy patrze, a moj kochany z winkiem na dole czeka:sorry2:

Natalka maleńka cudna:-)

Tynia wszystkiego dobrego na kolejne latka...a latka leca i leca:-D;-)

Marta84 nie wiem czy dam rade jutro sie wyszykowac bo Alex tak pozno usna i nie wiem o ktorej sie obudzi... jezeli zdazymy sie zalapac na transport to dotre. dam Ci znac rano. a tak poza tym to Ty sie powinnas chyba pakowac?? ja bym Ci tylko przeszkadzała, a Alex tylko bałaganu narobi:-D:-D:-D

uciekam bo D mnie juz woła;-)
dobrej nocki

Cześć Dziewczyny

Do Polski dotarliśmy bez większych przygód. Na autostradzie było bardzo luźno więc dobrze się jechało. Jazda prawą stroną na razie nie jest taka straszna. Pewnie zmienię zdanie jak będę musiała wjechać do jakiegoś miasta:szok::szok::szok:
My właśnie jesteśmy w Gdańsku. Pogoda zapowiada się ładna więc pewnie na plażę się wybierzemy.

Pozdrawiam Was wszystkie. Mam nadzieję że pogoda wam dopisuje:-):-):-):-):-):-)

Hejka
4 muchy super że droga się udała. Ile jechaliście? Z tą kierownicą z prawej strony to chyba najgorzej wyprzedzić, co nie:confused:
Nefretete moja też chodziła mi późno spać albo usypiała długo, a jaz nią. Dlatego przestałam ją kłaść w dzień. Powiem Ci że czasem jak jest okazja to usypia a to w wózku a to w aucie, czyli że powinna jeszcze spać w dzień, ale mamusia wyrodna czas wieczorem chce.
Marta84 mnie też narobiłaś wczoraj smaka tym piwkiem, aż chciałam do sklepu lecieć. Nawet się pytał mój co mnie tak napadło :-D:-D

witam z ranka:-):-):-)ale dzis pochmurno ale trroche slonko przebija sie :tak::tak::tak:moze pozniej bedzie ladnie:-):-)ja dzis nie najlepiej sie czuje ,poniewaz dostalam comiesieczny problem,dzis bedzie brzuch mnie bolal,a jutro bede lezec bo nie bede miala sily wstac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mojadzidzia-ja nie jestem zmotoryzowana:-(:-(wszedzie na pieszo lub autobusem:-(:-(ale czekam na tel
4muchy-udanego wypoczynku w PL

Ostatnia edycja:
Witam dziołszki z rana:-):-):-)

Ja znowu mam dylemat z tym moim dzieckiem (większym) Codziennie budzi się o innych porach i nigdy nie wiem o której zaśnie w dzień w związku z czym nigdy nie wiem jak sobie dzień zaplanowac:wściekła/y::wściekła/y:
Psikusy mi robi na okrągło:tak:
Ale chyba pojadę sobie do centrum i niech tam w wózku zaśnie:tak: Spodnie sobie fajne upatrzyłam i zdjęcia muszę odebrac.

4muchy super, że mieliście udaną podróż i miłego urlopowania:-)

witam kobietki ja mialam koszmarna noc ktos do mnie dzwonil i mnie denerwowal mowilam ze pomylka ale to nie pomagalo a jak moj pawel odebral to odrazu sie ta osoba rozlaczala wylaczylam telefon i mialam swiety spokoj nie wiem kto to jest bo ja telefonu nie rozdaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rano mnie jeszcze jakies prace robotnikow obudzily bo spimy przy otwartym oknie ale mam nadzieje ze to mi dnia nie popsuje staram sie myslec pozytywnie:tak::tak::tak:
pogoda dzis nie za bardzo a ja mialam sobie prano zrobic ale ja mam tak zawsze
milego dnia kobietki

Ja tez sie Witam
Natalka90 Śliczniuki ten Twój Skarbek,A jak dama fiufiu
Dzieki wielkie dziewczyny za troskę o Amelkę.Dzisiaj juz lepiej ,gorączka spadła ale za to mam corcie w kropki!!!! oszleje:wściekła/y:mogłabym pomyslec ze to trzydniowka ale goraczke miała1.5 dnia.wiec nie mam pojęcia,a do tego nic ostatnio jej nowego mamunia nie podawała:dry:nic musze zaczekać.
Uciekam sie szykować bo idziemy z amelcią kupic prezent dla kolezanki,bo jutro kończy 2 latka
Miłego dnia buziaki

hej babki
nefretete do mnie nie przyjechala:-(, ale zato znajoma sie napatoczyla poprostu pelna chata :tak: moja mala spi wiec sie zajme prasowaniem.
tynia i wiki - Moze jakis podrywacz dzwonil:-D:-D:-Dnie przejmuj sie napewno sie komus znudzi. Ja tez dzisiaj nie wyspana bo angole zrobili impreze i o 2.30 panny zaczely sie wydzierac:wściekła/y:
jstysiak- brzmi jak trzydniowka:dry:ale to zawsze moze byc rozyczka albo inne dziadostwo. Najwazniejsze, ze mala czuje sie juz lepiej;-):tak: Milych zakupow
nefretete101- a maly o ktorej w koncu wstal:confused:

reklama
Witam dziewczyny!!!
nic nie pislam wczoraj bo slily nie mialam,te moje dziecko czasem doprowadza mnie do szalu,caly czas mama i mama nie mam juz sily:-(.dzis troszke fatalnie sie czuje glowa mnie boli itd,chyba jakies chorobsko sie przyplatalo nawet z domu nie chce mi sie wychodzic a to sie czesto nie zdaza.:no::no::no: mam nadzieje ze potem sie lepiej poczuje,nic ide kawe sobie zrobic to moze chociaz ten bol glowy przejdzie.pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry