reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
witam z rana
nio jak narazie malutki...ale jesli nadal bedzie tak szybko przybierał na wadze to lada moment matke przerosnie(w ostatnie 2tyg przybrał 0,5kg):-)
skoro corcia juz 3 latka to na tyle duza by pomyśleć o braciszku...;-)

na braciszka jeszcze czas ale myslimy wiesz tu nie ma babci ani nikogo do pomocy moja dopiero od wrzesnia do przedszkola pojdzie na 2.5 godziny dziennieczyli praktycznie za rok maz w pracy wiecznie takze jeszcze musimy poczekac corka podrosnie jeszcze troszke wiem co mowie bo jestem niania malutkiej dziewczynki i jednak ciezko z dwojka dzieci samemu

oj wiem co to znaczy jak babci w poblizu nie ma... moja mamuska byla jak sie Alex urodzil 2,5tyg jak wyjechala to sie ciezko zrobilo... zajac sie dzieckiem, uprac, ugotowac i inne akrobacje... wieczorem zaliczam zgona totalnego... mam nadzieje ze juz niedlugo sie jakos ustabilizuje z malego jedzeniem i spaniem bo jeszcze jest nieco chaotycznie

na pewno bedzie ci lzej za pare miesiecy jak malutki zacznie siadac raczkowac a jak bedzie juz chodzic to bedziesz miala duzo wiecej czasu dla siebie bedzie sie juz sam bawil a te wszystkie postepy ktore bedziesz obserwowac to jest najlepsze pierwszy zabek slowo kroczek

pare miesięcy to raczej ni jest wizja optymistyczna:baffled: moje maleństwo pochłania cały mój czas maksymalnie... czasami nie ma czasu żey na siusiu wyskoczyć, nie mówiąc o zjedzeniu śniadania:sorry2: ale i tak jest kochany:-)

Od 3 misiaca moja corka juz byla swietna a jak miala 4 to siedziala wiec sadzalam ja w lozeczku dwalam stos zabawek a ona sie kazdej przygladala gryzla co zajmowalo jej dosc duzo czasu i juz byl czas wolny a jak sie urodzila to karmilam ja piersia ok 20-30 minut potem spala 4 godziny czasem 3 wiec mialam troche czasu na pranie sprzatanie itp

reklama
zaraz po urodzeniu Alex też tylko jadł i spał, od jakiegoś tygodnia postanowił chyba w dzień nie spać:baffled: cały dzień marudzi, a jak uda mi sie go uśpić to na jakieś 10minut max 30min...jakaś masakra...jak była babcia przyzwyczaiła do noszenia na rekach i teraz sa tego efekty:baffled: aż mi go żal bo sie chłopak męczy już nie wspominajac o mnie:-D

Do góry