reklama

Mamy z Dublina!

Hej Dziewczyny:)
2 dni temu pojawily sie 2 kreseczki na moim tescie. Nareszczcie. Jestem troche przerazona bo za pierwszy razem sie nie udalo ale tez pelna nadziei i pozytywnych wibracji. Ciagle jenak zmeczona. Jak wy radaicie lub radzilyscie sobie z tym zmeczeniem na poczatku? Ja mysle tylko o spaniu:baffled:

kluseczkaS - gratulacje- to wielka radsc byc w ciazy!! :) Ja takze na poczatku (przez pierwszy trymestr) bylam bardzo bardzo zmeczona i wciaz myslam o spaniu.. wiec chyba to normalna reakcja organzmu ktory przechodzi teraz mega zmiany!! Drugi trymestr wspominam najlepiej bo dostajesz ogromny zastrzyk energii, koncza sie mdlosci i brzuszek powoli sie slicznie zaokragla... nie miej wyrzutow sumienia tylko spij ile mozesz bo tego wlasnie potrzebujesz:) pozdrawiam:-D

reklama
Tak w szpitalu. Zadzwonilam i sie zapisalam. Moja pielengniarka dala mi numer. Polozna, ktora je prowadzi powidziala, ze jeszcze nie ma listy ani dat, ale jak tylko to sobie ustali to da mi znac. Warto wiec sie wpisac.
Nie robie badan prenatalnych z wlasnego wyboru, mimo, ze mam je za darmo. Mialas USG w Medicusie?

Hej
Zadzwon 6373499. JA sie zapisalam na luty - marzec, 5 tygodni trwa kurs, dla par. W ciagu dnia za darmo, na 17.30 65euro od pary. Mniej wiecej 8 tygodni przed porodem wyznaczaja termin, ale dzien i czas mozesz sobie wybrac. Pamietaj, ze masz prawo isc kiedy chcesz i pracodawca nie moze ci zabronic lub ograniczc tego. Nie wiem gdzie pracujesz, a wiem, ze niektore mamy o tym nie wiedza.
Czuje sie super, jak nie w ciazy!:-) Jedyne co to to, ze wiczorami jestem bardziej zmeczona i nie chodze juz tak maniakalnie na silownie. Dzidzia rosnie, brzusio tez. Jak Ty sie czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej drogie mamy z Dublina!Mojej 14miesiecznej Ani brakuje dzieci do zabawy.Moze wiecie gdzie spotykaja sie mlode mamy z dziecmi?Bede wdzieczna tez za wszelkie informacje o miejscach zabaw dla dzieci, z materacami, zjezdzalniami etc.Niestety zima nadchodzi i place zabaw odpadaja!Czekam tez na opinie o basenach przyjaznych dla malych dzieci.Dziekuje za porady i Pozdrawiam wszystkie mamy z Dublina!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry