hej 
wpadlam na sekunde zyczyc wszystkim WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. magda : foty wrzuce wieczorkiem tera zmam bieg, pranie prasowanie, pakowanie, pediatra bank... normalnie padne dzis... ile wszyztskiego do zrobienia zalatwienia przed wyjazdem...
a kupuej ubrania w sklpeie dla dzieci przy przedszkoilu L.
pol sklepu to nowe rzecyz normalne jak sklep, wozki ciuchy butelki itp a druga polowa to komis 'dzielnicowy'
po prostu kobita sprzeddaje co jej ludzie z naszego miasta oddaja po dzieciach do sprzedazy
czasme rzeczy jeszcze z metkami jak ktos z rozmiarem czy gustem nie trafil
istny raj na ziemi 
ps. super zabawa w szkole !!!!! u nas nie mieli nic
wpadlam na sekunde zyczyc wszystkim WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. magda : foty wrzuce wieczorkiem tera zmam bieg, pranie prasowanie, pakowanie, pediatra bank... normalnie padne dzis... ile wszyztskiego do zrobienia zalatwienia przed wyjazdem...
a kupuej ubrania w sklpeie dla dzieci przy przedszkoilu L.
pol sklepu to nowe rzecyz normalne jak sklep, wozki ciuchy butelki itp a druga polowa to komis 'dzielnicowy'
po prostu kobita sprzeddaje co jej ludzie z naszego miasta oddaja po dzieciach do sprzedazy
ps. super zabawa w szkole !!!!! u nas nie mieli nic

do parc des felins!!!! ja oczywiscie przezywam!! bo to pierwszy raz tak na caly dzien! mowili ze do jedzenia dadza; tyle ze dzis pewnie mi padnie bo nie bedzie spala! juz nie doczekam sie kiedy wroci bo ciekawa jestem jak tam sobie poradzila!!!