reklama

Mamy z FRANCJI!

oj antylopku stresujesz mnie!!!!!!! ehhhhhhhhhhhhhh
zamowilas wizyte ale ho ho! dzisiaj jeszcze sie nie skonczylo :) hiihihihi
no nic ja chyba skocze az o 5 dni i zaczne obstawiac na 1 grudnia - jak nie kasi, to MOJE imieniny :)

a ja przysyzlam guziki do ogrodniczek poldusia ( musialam wyzej bo 98cml za duze)
normalne spodnie leca mu z tylka a mialam juz tylko 1 pare ogrodniczek dobra i ta 1 za duza
dzis kupilam mu drugue ale musze wyporac a tak to jutrro juz bedzie mial do le petit square wygodnie, bo osttanio ciagle mu spadaly jak sie turlal
no i znow mi odbilo... kupilam ogridniczkowe spodnie ze stopami od pizami, biale welurkowe petit bateau na ...3 m-ce :)
beda do maternite sobie spokojnie czekac...no coz... tak lezamy na brzegu straganu biedne porzucone i prosily zbey ktos je wzial :) biale unwiersalne : przydadza sie, moze juz za jakies 9-13 m-cy ;)

reklama
oj antylopku stresujesz mnie!!!!!!! ehhhhhhhhhhhhhh
zamowilas wizyte ale ho ho! dzisiaj jeszcze sie nie skonczylo :) hiihihihi
no nic ja chyba skocze az o 5 dni i zaczne obstawiac na 1 grudnia - jak nie kasi, to MOJE imieniny :)

bo miałam dzwonić dziś do 16 jeśli nic nie będzie się działo, potem co dwa dni takie kontrole
beznadzieja....

zrobiłam sobie gorący prysznic, ogoliłam nóżki, pedicure zrobiłam.... a mąż się śmieje, że się tak do szpitala szykuję, a nie wiadomo kiedy się wybiorę, taka cisza się zrobiła... bardzo śmieszne

antylopka wlosy jak tak sie dzidzia bedzie spieszyc to bedziesz musiala golenie powtorzyc zeby nie kluc ;) hihiihihihihi lepiej moglas zrobic depilacje woskowa byloby pewniejsze :)

a swoja droga to ja tez sie musze za nogi dzis wziac .. bleeeeeee

ja sobie takie wieczór z urodą dla poprawy nastroju, a mąż mi zaraz, czy się już szykuję .... już chyba wszyscy chcą abym poszła i urodziła.
jak mnie wkurzają telefony z Pl - kto dzwoni to się pyta i setny raz mówi - to jak się zacznie to daj znać! ~buuuuu~~~~~~~~~~

witam Was dziewczyny!! my dzis , a raczej ja mam ciezki dzien!! ato ze moja taka maruda ze hoho, tylko przez kolano przezucici i tyle!! przyjechala po nas moja znajoma z synkiem, i zaczelo sie ze on ma siedzonko w samochodzie a ona nie! wyla cala droge!! potem u nich w domu kloca sie o kazda zabawke! jak wracalismy najpierw jazda o fotelik samochodowy, a potem mi zasnela i spala cala droge, przynioslam ja do domu zaspana, ona sie obudzila i od 16 do teraz ryja piluje!!!! szok normalnie ! polozylam ja spac , siedzialam z nia prawie godzine w lozku, myslalam ze zasnie! a ta nic!! oczy jak 5 zloty! wsciekla jestem bo nic mi nie dala zrobic, teraz siedzi kolo mnie, i dalej jeczy oczy trze ale spac nie pojdzie , powiedzialam jej ze juz nigdzie z nia nie pojade, i ze ma isc sama spac! i dla mnie to moze tu teraz jeczec ja mam robote!
kiedy choinke ubieracie? czy ubieracie? ja chcialam gdzies na dniach bo moja zafascynowana tymi na ulicach lampkami, mysle ze to zaden grzech wczesniej choinke ubrac! co Wy na to?
ale zimno sie zrobilo! ide cos robic, pozdrawiam i do jutra papa!!

zoe hej :)
no to mialas sadny dzien hehe :) zdarza sie, ja podobnie wczoraj, dzis oki :) maly wstal o 10h30 w dobrym humorze
co do choinki to ja jestem zwolenniczka zeby ciut pozniej, mysle ok. 10-15 grudnia
nie chce zeby nam sie choinka opatrzyla, nawet jako dziecko nie lubilam za wczesniej, bo miala sie kojarzyc z penwym wyjatkowym okresem siwat, a nie z dwoma pelnymi miesiacami ;)
ale kazdy robi wg uznania
w tym roku zorbimy na100% ciur wczesniej, wlasnie zeby sie poldus napatrzyl
normalnie w domu u rodzicow to robilam dzien dwa przed wigilia :)
a teraz to jakies 2 tyg przed i do rozebrania po nowym roku
ja niz o choince to juz raczej pelna para mysle o prezentach : gwiazdkowych i urodiznowych, bo moj mezczyzna za niecaly mieisac skonczy 2 lata :)

hej
wy piszecie o chojince prezentach a ja w ogole nastroju swiatecznego nie mam.
ale cos tam ustroje w domu jak juz dojade.
a pomyslu an prezenty zadnego, Marcelek bawi sie tylko samochodami co sie drzwiczki otwieraja, a ich ma juz sterte, wiec kolajnego nie kupie, moze garaz samochodowy??? ale czy on sie bedzie bawil???

marys hej
moj maly dostal garaz w zeslzyl czerwcu na dzien dziecka, mial wiec polotra roku... no i na poczatku faktycznie zalowalam ze zagracilam pokoj, stal kilka m-cy!!!! a teraz sie nim bawi, nie mowie ze codziennie, ze non stop
ale ogolnie jets w uzytku :) no i szal na auta, trakltory samoloty to u nas od miesiecy trwa
takze moze sporbuj garaz, nie teraz to moze pozniej!!!
zreszta nigdy nie wiadomo, kazde dziecko jest inne!

a mi sie wczoraj zrobilo milo, bo maz wrocil z pracy, styrany po 21 zreszta jak prakycznie zawsze, raczej nie wraca przed 20h30-21 i wiecie co? przytaszczyl w siatce 2 ksiegi dla poldusia o smokach i mumiach, takie co jak sie otwiera to sa z kartonu rozne figury, mozna dotknac ksztaltu :)
milo mi sie zrobilo bo nie dosyc ze ma tyle roboty to jeszcze w przerwe obiadowa polecial do sklepu... i duzo czasu poswoeil na wybranie - zreszta on nigdy nie wezmie na szybko, tylko szuka i szuka o najlepsze dla dziecka
kiedys w w virgin - nie jest to ksiegarnia akurat gdzie moga sie poszczycic najwiekszym wyborem ksiazek dla dzieci, a godzine stalam jak drzewo z mezem i czekalam az mu wybierze ksiazeczki... :) ale cieplo mi sie na serduchu zorbilam jak wczoraj to zobaczylam, nawet mu ich dzis nie dalam tylko czekam na weekend, niech tata da, bedzie sie cieszyl i beda sobie razem ogladac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry