reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z FRANCJI!

Zoe- ja chodzilam do gin prywatnie ktory pracuje w szpitalu w ktorym rodzilam... A i tak przy porodzie byly tylko polozne, dopiero jak zaczely sie komplikacje to zlecialo sie dwoch lekarzy ale mojego prowadzacego nie bylo! Zobaczylam go rano jak przyszedl na dyzur:) nie ma sie co martwic zaopiekuja sie toba:)

marys- napisz jak tam reakcja chlopcow:) jak sie czujesz kochana?

reklama
MARYS-serrrrrrrrrrrrdeczne gratkiiiiiiiiiiiiii dla polskiej matki:)))))))))Super wiesci!I jakie piekne imie wybraliscie;LAURA!Brzmi dumnie i elegancko jak dla mnie:cool2:

Cześć Dziewczyny :)

Maryś jak się czujesz ? Kiedy wracasz do domku ? Daj znać jak chłopcy po spotkaniu z siostrą :)

Ostatnia edycja:
Yasemin...to tak jak ja z moim mezem!!!!:tak::tak:
Bylam u dentysty ... :shocked2:, boli... mam koronke wstawiac. ide to przemyslec ..;ilez to kasy ojejejejej:baffled::baffled::baffled:
milego dnia!

witajcie dziewczyny!! ja dzis bylam na wizycie i moj groszek juz nie jest groszkiem a ma rece , nogi , glowe i serce ktore slyszalam!! wow:-D 5 czerwca mam isc i wtedy da mi deklaracje, wraz z cala reszta dokladniejsza ..jak to mi mowil (zawsze na zastepce trafiam)
u nas szykuje sie dluuuuugi week end!!!!!mam nadzieje chociaz ze pogoda dopisze!!

Marys a jak Ty sie czujesz???? jestescie juz w domu?

Zoe, zazdroszczę tak miłych przeżyć związanych z wizytą :) Tylko patrzeć jak nam będziesz pisać, że zaliczyłaś pierwszego kopniaka itp :)))) Czas szybko leci :)

A gdzie się podziały Wszystkie dziewczyny ?

Czy we Francji dzisiaj jest dzień wolny od pracy ? To by tłumaczyło długi weekend u Was :)

Ostatnia edycja:
Dzis wolne i jutro wolne.
Z tym ze moj maz ma dyzur i pracuje.
A ja chcialabym sie upic z rozpaczy i lezec nieprzytomna na podlodze ale niestety nie mam zadnej babysitterki pod reka. Bo mialam zaczac zastrzyki do in vitro i nie zaczne....inspekcja zdrowia zamknela oddzial in vitro w moim szpitalu....

reklama
Anucha jak to?????? zamkneli i teraz co?

Jutro u nas zaczyna sie trzy dniowy rynek!! juz sie nie doczekam! jest naprawde super!! raz na rok, a wszystko kupisz co chcesz! http://www.oder95.com/

Antylopka a myslalam ze to tylko ja nie lubie byc w ciazy!!:tak:
Ja znowu nie mam apetytu, mowia ze normalne , w dzien jeszcze zjem ale od 17 na jedzenie nie moge patrzec!! dzis wyppilam herbatke i juz mnie sciska w gardle:cool:
Mala mi dala dzis popalic!!! ojeju co ona nie wymyslala!!! a tu do poniedzialku, i do szkoly jeszcze daleko!:dry: dobrze ze jutro tatus w domu!! a w poniedzialek jedzie na trzy dni do wloch , bo ma zalatwiac jakies tam sprawy, plus matke odwiedzic co biedna chora , 5 miesiac w szpitalu!!masakra!

Do góry