reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki dziewczynki:zawstydzona/y:
Misia jak juz cos znajdziesz to sie pochwal!!!! a jakie mjuz tatoo masz??;-)
andziulina slicznmie wygladasz w ciazy :tak:

Mam dwa - na ramieniu i na plecach.
A teraz szukam symbolu macierzynstwa w ktory wkomponuje imie Ala:-)

Załączniki

• 2009-05-13.jpg
    2009-05-13.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Sofik i co maly bawi sie zyrafka???
Ile za nia zaplacilas??
Tyle sie o niej naczytalam ze ja tez mam ochote ja kupic:-D:-D:-D

misia fajne masz tatuaze,ten na plecach baardziej mi sie podoba!!!
Ja u kogos to lubie tatuaze ale takie delikatne i nie za wielkie a sama nigdy chyba bym sobie nie zrobila:-p
Justysia21 ale Ty zdolniacha jests:tak:;-)ja to za nerwowa jestem do takiego czegos:-(

hej Dziewczynki :-) słoneczko świeci:tak: aż chce się wstać i coś robić;-) ciekawe jak długo to potrwa:confused:
Misia - fajny tatoo - szczególnie podoba mi się ten na plecach. ja mam tribala na krzyżu i miałam plan "pociągnąć" do góry, tak po kręgosłupie;-) ale jakoś spasowałam...:sorry2: chyba ten jeden starczy...

A ja jade dzis kupic malemu hustawke :-):-)

Co do znalezionych wzorow na nowy tatoo to mam juz kilka. Pokaze Wam.

Załączniki

• motherhood.jpg
    motherhood.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 43
  • motherhood-lg.jpg
    motherhood-lg.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 44
  • symbol tatoo.jpg
    symbol tatoo.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 45
  • bogini bastet.jpg
    bogini bastet.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 47
Misia tez 3mi sie podoba:tak::tak::tak:.

Julia28 ja nie zapomnialam:no:;-)
no to korzystaj ze sloneczka w Polandii bo tutaj pogoda w kraaateke!!!
U mnie dzis od rana swieci slonce a ja sprzatak chate ale po obiadku lecim y na spacer,moze pogoda sie nie popsuje!!!

Witam dziewczyny:-):-):-) bo nie bylo mnie tu dobre 5 tyg. :-(Po tej mojej przeprowadzce nie moge przeniesc neta bo wiecznie jakies ale...glowa od tego mnie juz boli...ale teraz to nie wazne:baffled:
Od czwartku jestem w PL wiec mam teraz staly dostep do was i postaram sie nadrobic zaleglosci a zebralo sie ich mi co nie miara. ;-)Wyjazd byl dla mnie troszke stresujacy bo pierwszy raz lecialam sama z synkiem i dzieki bogu mialam pierszenstwo bo samolot wyladowany byl po brzegi. W PL super pogoda no i mlody caly dzien gania po podworku wiec mam luzik
Teraz uciekam moze uda mi sie cosik poczytac co u was sie dzialo podczas mojej nieobecnosci.

Ale sie wkurzylam!!!
Dzwonilam wczoraj do Polmedu do Dublina i nie mila pani mi oznajmila ze maja dwoch gastrologow dzieciecy a dzis mila pani naprawde mila powiedziala ze nie maja!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
Normalnie gadaj z d**a to cie osra!!!!
I musze szukac dalej:angry::angry::baffled::baffled:

reklama
Misia - faktycznie ten trzeci wzór jest taki inny...:tak: nieoklepany ;-) a w jakim miejscu chcesz zrobić?
Frog kochaniutka - w końcu jesteś :-) korzystaj ze słoneczka w PL, odpoczywaj ile się da i wracaj do nas ;-)
Ewelcia - a nie wybierasz się do PL? bo może lepiej będzie, jak polecisz sobie do kraju i na spokojnie, bez żadnych problemów pójdziesz prywatnie do tego dziecięcego gastrologa :sorry2: sama widzisz, co tu się dzieje - większość to niekompetentne i niedoinformowane osoby - nawet w polskich przychodniach...:-( i poza tym ja jakoś nie ufam irlandzkim lekarzom:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry