reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia gdzie jestes? wrocilas do pracy czy co????
jestem jestem!!!
Nie wrocilam i nie mam zamiaru;-);-);-).
A tak wogole to gadalam z szefem w niedziele a ten do mnie ze Ty wracasz do pracy bo my tu na Ciebie czekamy:szok:.
Mowi ze jedna wraca do szkoly a to ze sa dwie w ciazy to juz nie powiedzial:baffled:
jedna ma rodzic w grudniu a druga w lutym wiec mnie potrzebuje.
Ale ja do pracy nie wroce bo nie chce i nie mam z kim Szyma zostawic!!!Powiedzial zebym to przemyslala i bedziemy gadac w nastepnym tyg!!!
Teraz chyba mi wpisal urlop!!!!

reklama
misia-fajne te naklejki- justysia-mój M się pyta jak zrobiłaś tą buzke piękna :tak:dobry pomysł ja jakoś nie mam wizji na pokoik muszę jutro popatrzeć w Galway może coś wymyślę:-) boję się że jak małą przeniosę to nie będę ja słyszeć ale może już czas?:-D coś od wczoraj płaczliwa koleżanka ją chwaliła że taka grzeczna i masz babo placek ryczy:wściekła/y: anineczka-wracając do twojego nie miłego zdarzenia dziś mi kolega powiedział że włamują się i maja jakiś spraj pryskają i człowiek po tym jeszcze bardziej śpi :szok:pozdrawiam

agusiek, jola, justysia i reszta dziewczynek - dziękuję za miłe słowa :sorry2: szczerze mówiąc, to jestem baaaardzo zdziwiona swoim wyglądem... mam tendencję do tycia, więc zawsze byłam pewna, że w ciąży to przybędzie mi sporo kg i ogólnie będę małym słonikiem (bo przy wzroście 159cm to taka kuleczka pewnie by była ze mnie) ;-) a tu proszę - miła niespodzianka :-D
uciekam już, bo busy dzień miałam i oczka mi się kleją...;-)
spokojnej nocki dla Was Mamusie;-)

andzulina wygladasz swietnie, trzeba przyznac ;-)

anineczka jak samopoczucie dzisiaj?Pewnie dalej emocje trzymaja?

wilwia mojej Amandzie na czkawke zawsze pomagala lyzeczka lub dwie letniej przegotowanej wody.

emili wzielam w painta wkleilam zdjecie malej... zmazalam wszystko procz oczek noska i ustek wzielam pociagnelam pedzlem kontur oczu nosa i ust i mialam baze co malowac wzielam to wydrukowalam sobie i przerysowalam olowkiem na sciane pozniej markera wzielam i poprawialm zeby bylo mocniej widac i to na tyle.... najwiecej roboty to w tym paincie bo trza miec sprawna:-D reke zeby wszystko prosto obrysowac:sorry2:

reklama
cześć dziewczyny,
a ja dziś mam wielka przeprowadzkę, ale ekipa już czeka tylko na sygnał i o 10 ruszamy,wiec powinno pójść gładko, nie lubię się przeprowadzać, ale trzeba było, teraz mam nadzieje będzie o wiele lepiej, najbardziej śmiać mi się chciało jak mój P wmówił agentowi ze umawialiśmy się na niższa cenę i ten uwierzył, wiec mamy niższy rent:-D.Agent ale ja nie pamiętam, nic nie zapisywałem, wiec Paweł twardo nie pamiętasz????i trala, trala, ze landlady sie zgodzila i to bylo przy tym jak umawialismy sie na remont lazienki, wiec w koncu ok i tak zostalo:tak:. do uslyszenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry