justysia21
Elfikowa mama :D
dobrej nocki :-)
slodkich snow :-)
slodkich snow :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... a już to, że wszyscy byli wtedy w domu
, no a z miłych rzeczy to Andzulina już pewnie nie ma swojego ślicznego brzuszka;-):-) - trzymaj się mamusiu! Kamcia ja z Polski do Irlandii paczki przesyłałam GLS, byłam zadowolona. A ja już na Zielonej Wyspie... po przeprowadzce mam problemy z netem... raz jest a raz go nie ma. Jutro ma przyjść ktoś z NTL. Jeszcze rozpakowuję worki i kartony, bez końca...ale chatka super i fajnie się mieszka. Dobrej nocy!Witam wszystke dziewczynki.
Dzisiaj dostalam wiadomosc,ze andzulinie odeszly wody i jest w szpitalu.Jak na raazie nie ma skurczy wiec niewiadomo jak dlugo to wszystko potrwa.Tak wiec trzymamy kciuki oby wszystko poszlo szybko i jak najmniej bolesnie
A pogoda to nas nie rozpieszcza.Wczoraj wybralam sie sama z malym na spacer,ale ledwo przyszlam z powrotem-jednak nie odzyskalam jeszcze w pelni sil po porodzie i zamiast cieszyc sie wyjsciem,,przyplacilam to wszystko goraczka i bardzo zlym samopoczuciem.Tak wiec jeszcze troszke musze nabrac sil na spacerki z malym.Pozdrawiam
.I to na razie chyba tyle...Wszystkim Wam życzę milusiego dniaa czy to przypadkiem nie moja sąsiadka??Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie!Od dłuższego czasu pilnie śledziłam Wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?Tak więc jestem.Może coś króciutko o sobie...Mieszkam w co.Tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży.I to na razie chyba tyle...Wszystkim Wam życzę milusiego dnia

:-)haha witam cie u nas
witam!!!witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!od dłuższego czasu pilnie śledziłam wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?tak więc jestem.może coś króciutko o sobie...mieszkam w co.tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży:-d.i to na razie chyba tyle...wszystkim wam życzę milusiego dnia
.Tak mi się już ostatnio nic kompletnie nie chce...Dobrze,że obiadek ugotowany...Cho po pracz obiecaam mojemu J.ze mu salatke z kurczaka zrobie.czasem sie zastanawiam kto tu jest w ciazy
.