reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
barmanka79wielkie dzieki.od razu strzaŁ w10ke!:-).teraz musze sie tylko dowiedziec czy jest mozliwosc wyslania do Irlandii.Sliczne sa te komplety:happy2:

I znowu sloneczko...To ja juz lece...Trzeba sie do pracy szykowac.Pozdrawiam Was wszystkie i do juterka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello

Witamy nową mamusię lubiczankę :tak::-)
Mała prośba.Jeśli od Twojego postu nie mineło 60 minut to nie pisz posta pod postem tylko edytuj pierwszego i dopisz w nim co chcesz ;-):-)

Za 1,5 godziny jedziemy znowu do Trim obejrzec chatkę.Mam nadzieję,że w końcu trafię na jakąś fajną :baffled:
Polecam odwiedzic Trim.Śliczne miasteczko z zamkiem :tak:

Moja kuzynka już poleciała.Ehhh a taka pomocna była :-(
Antek nie mógł zrozumiec dlaczego wyjeżdza i po co się chodzi do szkoły :-D

U nas pogoda w kratkę.To znaczy świeci słoneczko i popaduje deszczyk ;-)

Sylcia pozdrawiamy również ;-)

Joannnn Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i imienin.

misia eee bo to na takie spacery to się chodzi od drzewa do drzewa,albo od sklepu do sklepu.Jak pada to się chowasz w sklepie :-D:-D
Tylko nie bierz za dużo kasy :rofl2:

Wolfia cichutka
Cichutka, bo tylko czyta, a jak ma coś napisać to dzieciaki wzywają, jak nie jedno to drugie:sorry2:

Ja po weekendzie z teściami:-p Dałam radę, wszyscy zadowoleni, mąż kolejny raz dumny, że żona go nie zawiodła i potrafi się zachować mimo, że teściowej nie znosi:rofl2: A ona była tak łaskawa, że wzięła maszynę do szycia i podwinęła mi spodnie:szok::-D Ogólnie ok, nie marudzę i nie narzekam, bo na przynajmniej miesiąc mam ich z głowy:sorry2:

J o a n n
z okazji urodzin i imienin życzę Ci
wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni,
pełnych miłości i szczęścia
bo129-d.jpg

A co tam u Andziulinki:confused:

Gastone to wsiąkła przez tą przeprowadzkę chyba, albo nie może się odnaleźć w tak wielkim domu:-p:-D

Anineczka to mówisz, że do Trim zamierzacie uderzyć:confused:

Pogoda do... ech już szkoda pisać:baffled:

Miłego dnia:biggrin2:

ja to sie ciesze ze juz niedługo szkoła bo moje dzieciaki sie nudzą w taką pogode a dzisiaj to mi chyba na głowe wlezą:-(
anineczka pokaze lubiczance co i jak sie robi bo pewnie jeszcze nie wie;-)
z chęcią bym pospała:-(
gastone pewnie zapomniała w którym pokoju ma kompa i teraz nie może go znaleźć:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mi też się strasznie chce spac.Okropnie.Już walnełam mocną kawkę ale nic nie pomogła.
Ehhh.
Wczoraj czekałam na M do 1 w nocy,później jeszcze na Discovery oglądałam reality show o rodzince,której napierw urodziły się bliźniaczki i po 2 czy 3 latach zapragneli miec jeszcze jedno dziecko i urodziły im się sześcioraczki :-D
A to surprise :szok::-D:-D
Nie ma to jak podbudowac się psychicznie,że ma się tylko dwójeczkę :-p

Gastone pewnie zawalona kartonami,albo szoruje podłogi w 10-siątym pokoju :-D
Oczywiście żarcik,mam nadzieję Gastone,że się nie obrazisz ;-)
Bo wyczaiłam,że jesteś na BB :rofl2:

Luneło strasznym deszczem.Mokra jestem bo zabawki na baterie trzeba było pozbierac z ogródka...

Ostatnia edycja:
Hello mamunie.
Dzis rano o godz 8.21 przyszedl na swiat synek andzuliny-Igorek.Wazy 3460 i mierzy 56 cm.Jest zdrowy,tylko musieli uzyc vacuum bo tetno spadalo.A mamusia stwierdzila,ze porod ok:-)
Tak wiec jeszcze raz Andzulina
GRATULACJE!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry