reklama

Mamy z Irlandii!!

Andzulina - fajniusi bobasek :-) i cieszę się, że minął kryzys w karmieniu piersią i dajesz radę :-) gratuluję wytrwałości :happy2:
Co do dziwnej nocki Igorka.. To powiem Ci, że Patryk miał podobną jak wróciłam ze szpitala. Dałam mu czopka nawet rozluźniającego, herbatki z kopru włoskiego bo wtedy skończył już tydzień, moja mama przykładała nawet ciepłą pieluchę prasowaną by rozgrzać brzuszek - bo myśleliśmy, że to brzuszka sprawka..i nic...:-( Ja już nie miałam sił..przysypiałam tuląc go płaczącego.. Nawet nie wiem kiedy moja mama mi go wzięła, też tuliła i w koncu się uspokoił. Nie wiem czy już ze zmęczenia czy też przestało go coś tam boleć..a może to jakieś wspomnienia z porodu..:baffled: W każdym razie już nie ma takich akcji. Uff..
Dobranoc laski :happy2:

reklama
Witajcie
Od czwartku wieczora jestem jzu w Galway i jakos tak nie mam checi do niczego a tu szukanie chatki przed nami i przeprowadzka

Kamcia...:tak:zobacz jaki przypadek moj P zazwonil po chlopaka aby przyjechal po nas na lotnisko i dopiero w Shannon mowi mi jak ma na imie hehe wiec mysle napewno to Twoj Łukasz i okazalo sie ze tak..:)

Andziula..gratuluje synka jest cudowny az mi lezko polecialy tak mnie maluszki rozczulaja

Moja Ewka jest kochana i gzeczniutka nie placze wcale nie to co 2 mies temu

mam nadzieje ze jak juz sie rozpakuje w nowym domku jak go znajdzimey to ud mam sie jakies spotkanko zorganizowac

Witam niedzielnie ;-)
Dziś moja kolej na wstawanie,ojciec śpi :-D
Ja włączyłam sobie radio internetowe,właśnie leci Jonas Brothers :baffled: to coś dla małolatów,co nie? :-D:-D
Ale zaraz się biorę za sprzątanko i tak przy muzyce lepiej.

Aaa nie chcieli nam wczoraj pokazac auta :wściekła/y: Bo go jeszcze detektyw bada.
Na początku był w stanie idealnym,a teraz mówią,że boki są porysowane :baffled:
Pewnie naklejki firmowe chcieli ściągnąc :sorry2:

Didi Welcome Home ;-)

Dzień dobry.

Może ja tym razem coś pomogę, a nie tylko pytam się i pytam Was o wszystko, a sama nic nie radze. :zawstydzona/y:

Jeżeli chodzi o spirytus do przemywania pępuszka to jest tutaj w aptece i nie jest na receptę.
Pod nazwa "SURGICAL SPIRIT".
Panie w aptece mi poleciły.

Pozdrawiam.

witam Mamuśki :-) pogoda to nas nie rozpieszcza...:no: ehhhh...
dziękuję za komplementy :sorry2: jestem zakochana w swoim synku :tak:jak chyba każda Mama;-)
a moje Maleństwo coś się przestawiło z jedzeniem :-( do tej pory jadł i spał co 3 godzinki, a dzisiaj to by tylko wisiał "na cycku" - jakiś taki marudny... może też ta pogoda go denerwuje?:confused: a mi już sutek "odpada" z bólu, więc próbuję go troszkę przetrzymywać, co nie jest łatwe, bo płucka to ma pojemne :-D:szok:
a macie może jakiś sposób na szybkie gojenie pogryzionych sutków? smaruję jakimiś kremami, ale coś nie działa...:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry