reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamunie mam pytanie czy jest tu jakiś odpowiednik maści clotlimazor ?bo nie wyrabiam kupiłam z Avonu żel do higieny intymnej i po prostu się mogę zadrapać.Pomocy !!

reklama
A ja was czytam i czytam i nic nie moge wymyslec,co napisac, ta pogoda dzis mnie dobila. Kupilam sobie Karmi malinowe i ide usiasc na sadlo i chyba obejrze jakis film!Milego wieczorku!

Andziulinka ja wyciskalam troszke mleka mieszalam je z mascia i tez wietrzylam - w nocy spalam bez koszulki coby tez cycuchy pooddychac mogly:-)
Acha do mam malych marudziaszkow (marud czy marudow:-D)moj maly tez przez jakis czas dawal mi wkosc, bo spac nie chcial, czasami nawet na raczkach nie chcial i wiecie co mi pomoglo:-pbalonik - ulubiona zabawka mojego dziecia:-):cool2:klade go na duzym lozku i daje balonik na sznurku - nie ma dziecka, zajecie na godzinke conajmniej;-):cool2:ma kilka i najbardziej lubi te z ktorych usmiechaja sie doniego jakies postaci np. kubus puchatek:tak:
Mam pytanko czy ktoras z Was ma ekspres do kawy, ale taki do cappucino i latte...bo chcialabym kupic jakis, ale nie wiem jaki, a wybor w rodzajach jak i cenach ogromny :confused2::szok:
A i jeszcze jedno...czy ktoras kupowala moze na ebay srebro lub zloto z Chin???:sorry:;-)

Agusiek- ja mam ekspres do kawy. Robi wszystkie rodzaje kawy. Mam go juz jakies ponad 2 lata i sprawuje sie super. Wszyscy znajomi lubia do mnie na kawe przychodzic bo mowia ze jest jak z restauracji. A nazywa sie Mr. Capuccino (Morphy Richard).

Wypilam wino i ide w kime...bom pijana....Ciao

reklama
Witam (choć pewnie już wszystkie lub prawie wszystkie smacznie śpicie:-))! a ja dopiero teraz nadrobiłam zaleglości i doczytałam o czym przez weekend plotkowałyście. Nas tym razem wywiało do Donegalu-miło odwiedzić stare śmieci:-), o dziwo tam pogoda byla jeszcze do zniesienia, oczywiście padała ale chwilami i słoneczko się pokazało:-)

Wypilam wino i ide w kime...bom pijana....
Misia tak to jest jak wypadnie się z wprawy po tylu miesiącach odwyku:tak:
Mi wystarczy pół lampki winka i już czuje że odpływam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry