reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao dziewczynki!!

Agusiek, Anineczka, Justysia- Nie no Al oczywiscie dostawal swoje jedzonko...lekko winne:-D:-D Wino jest dozwolone w najdluzszej przerwie pomiedzy karmieniami. Nie wypilam oczywiscie calego tylko 2 male lampki...ale styknie po tylu miesiacach odwyku (jak to Moniak napisala;-)) A wogole to na jedzenie odbudzil sie tylko jeden jedyny raz i to po 6.5 godzinach spania!!!:szok:

Agusiek- Ja dalam za ten ekspres kolo 70 e. On jest popularny dosyc. Widzialam w wielu miejscach np. w Currysie i N17. Sa dwie jego odmiany. Jedna mniejsza taka, a drugi ma tez kawe ekspresowa taka zwykle i ja mam ten wlasnie. Taki duzy.:-)

Mlody nadal kima:szok: Zdazylam wstac, zjesc sniadanie, pije kawe, powiesilam pranie....moze to po winie:-D

reklama
Cześć wszystkim Mamom!!!
No i zaczyna się nowy tydzień(dla mnie i tak za wolno mijają te dni:sorry:).
Wczoraj zapomniałam skomentować firmę kurierską od wózka i anteny(przypomnijmy tedex)...Jestem rozczarowana-nie wiem czy to ja jestem zbyt wymagającym klientem,czy w czym rzecz-ale paczki były otwarte,przeszukane(pościel do bryczki wymiętolona:wściekła/y:),a i gratis od podwykonawcy(ups!)dostaliśmy wraz z anteną ładne5kg broszur reklamowych:crazy:-widocznie paczka była zbyt lekka;-).A i jeszcze kurier zdarł z mojego J95e(:wściekła/y:),i powiedział,że ma się cieszyć,bo to i tak za jedną paczkę(że niby drugą przywiezli nam gratis:eek::confused2:).Ale zadowoleni jesteśmy,że tak długo wyczekiwane przesyłki dotarły:tak:.
Co do zakładania anteny-mój J dał sobie spokój:sorry:,bo tak nia targało na tej trampolinie..:-D.Dziś w pracy ma zrobić sam ten"stojak"-uchwyt i przy "dobrych wiatrach(ha!)dziś po pracy zasatnę go śpiącego w fotelu przed telewizorkiem:laugh2:
Zapowiada się niezawesoła pogoda-szaro,buro,wietrznie,więc wszystkim Wam życzę pogody ducha na cały dzień:-)

Ja ledwo nadrobiłam, co tam przez weekend naskrobałyście:-D:-D:-D. Wczoraj byliśmy w Dublinie z M. Kupiliśmy parę rzeczy dla dzidziusia, np. małą butelkę aventu w Tesco, bo wszędzie są tylko duże:-), pooglądaliśmy nianie elektroniczne, bo M chce kupić, bo mieszkamy w piętrowym apartamencie, więc może się przydać. pogoda do pewnego momentu była ok, a jak już się zbieraliśmy na autobus to zaczęło lać:-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:. Dzisiaj też będę w Dublinie, bo mam kolejną wizytę w Rotundzie.

Agusiek- Ja dalam za ten ekspres kolo 70 e. On jest popularny dosyc. Widzialam w wielu miejscach np. w Currysie i N17. Sa dwie jego odmiany. Jedna mniejsza taka, a drugi ma tez kawe ekspresowa taka zwykle i ja mam ten wlasnie. Taki duzy.:-)

ja tez sie musze w ekspres zaopatrzec (kolejny raz sie ciesze ze tu zagladam - codziennie nowe informacje:tak::-)). Moj maz uzaleznil sie od latte,dobry czas temu mysle ze sporo moglabym zaoszczedzic robiac ja w domku:-)
milego dnia dziewczyny! ze ta jesien juz musiala przyjsc:-(:eek:

Hejo
Agusiek a ten balon to dawałas mocno napompowany? nie bałas się że mały go "pęknie" i się wytraszy?/

Dziewczyny z Galway, powiedzcie mi czy na Knocknacarze jest przedszkole dla dzieci i szkoła?? czy którejś z was chodzi tam dziecko do szkoły?

Moja Emma od 3 dni okropna, spać nie chce, budzi sie w nocy, płacze, masakra, czekam az wróce do Irl zeby się wyspac!!!

witam w ten paskudny dzień:-(

ledwo wstałam i nic mi sie nie chce:-(

dziewczyny od którego tygodnia są te skurcze Brixstona(nie wiem czy dobrze napisałam:baffled:):confused: bo mnie już łapią raz do dwóch na dzień:baffled:

reklama
Ja miałam trochę wcześniej niż Ty:-), teraz to mam dużo więcej i częściej i już zaczynają boleć, bo dzidź w międzyczasie też ćwiczy kopanie mamusi, wygląda to tak: skurcz, kopniaczek lub cios z główki:-D:-D:-D. No ale ja mam termin na październik, więc nic dziwnego. W dodatku na ostatniej wizycie powiedzieli mi, że mam szansę urodzić troszkę wcześnie, mimo że maluszek mały, bo on już jest bardzo nisko:-). Ale zobaczymy, on i tak sam zdecyduje, kiedy chce wyjść:-D;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry