Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak napisałam wcześnie ja przy 2 ciążach nie miałama ja nie mam żadnych skurczów, jedyne co czuje to kopanie i inne akrobacje:-)czy to źle?
:-(
i urodziłam po czasie a teraz pewnie urodze przed czasem(tak czuje) bo właśnie mam te skurcze;-)ale to mały zdecyduje
a ja nie mam żadnych skurczów, jedyne co czuje to kopanie i inne akrobacje:-)czy to źle?
a ja nie mam żadnych skurczów, jedyne co czuje to kopanie i inne akrobacje:-)czy to źle?
.No ja żadnych skurczów nie czuję...Tylko ciągle mnie krzyże bolą i macica-ale to chyba dlatego,że zaczyna się rozciągać przygotowując się na WIELKI DZIEŃ
...
Sama chciałabym to wiedzieć
.A za oknem...wszystkie widzimy:-(Na poprawę humorku idę pichcić serniczek(z drożdżówki zrezygnowałam
)
a jak czegos nie lubie to nie robie
ale to tylko moje odczucia, jak bede jechac na porodówke to cie tez zabiore
a jak ty pierwsza to zajeżdzaj po mnie

,ale i ja i J jesteśmy b.zadowoleni.Spodziewaliśmy się dużo wyższej kwoty do zapłaty...Ale dobrze czasem być tak miło"rozczarowanym"
.
.Najpierw mieszanie-ugniatanie,teraz czekać muszę aż "pobędzie"w lodówce,echhh-szkoda gadać.A jeszcze muszę do banku jechać,na zakupki.No i rzecz najwyższej wagi-podjechać do tego przedszkola i wypytać co i jak
.Ależ mam zapał do tego wszystkiego