reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
miłej pracy:-)

ja juz wystałam swoje w banku i nie miałam siły na stanie w ogromnej kolejce w taxie a dzisiaj mi sie kończy:-( więc znowu zmykam:-(naszczęście narazie nie pada

Ale leje :eek:
Nawet do sklepu po śmietanę nie wyszłam i zupę zabieliłam mlekiem :confused2:
Strasznie pada.Ehh jesień.

Lubiczanko miłej pracki ;-)

madbebe to jeszcze mała róźnica w terminach porodu.Chyba taka rozbieżnośc jest normalna.
Ja z Antekiem miałam też dwa terminy.Jeden na 13 września,drugi na 17.I urodziłam 21.Ale,że tytaj był brany termin ten pierwszy to młody urodził się 8 dni po terminie.
Gdyby brac ten drugi termin to byłby tylko 4 dni przeterminowany

Z Mattem miałam na 11 listopada i na całe szczęście urodził się 31 października.Tylko modły wznosiłam by nie urodził się 1 listopada bo to tak strasznie smutna data :-(:sorry:
A tak to mam dwie imprezy w jeden dzień.Hallowen i urodzinki :-D:-D

czesc dziewczyny szukam w galway dobrego i taniego biura podrozy chcielbysmy leciec na swieta do hiszpani jak macie jakies sprawdzone to pomozcie:-):tak:ja juz po przyciach....ostatnio nawet mialam 1 jazde ale moj D sie darl .....heeeeeeee:-)milego dnia

Julia ja co prawda nie leciałam,ale moja kuzynka nigdy nie kupuje wakacji przez biuro podróży.
Zawsze w necie.
Tutaj masz linka,sama go teraz sprawdzam.
Nawet na październik znalazłam bilety w ryanair.
Ale nas pewnie nie będzie stac dopóki się nie odbijemy po włamaniu.
Holiday Apartment to rent in Mojacar, Spain

A powiedz temu swojemu,żeby się nie darł i przypomniał sobie czy on był takim twardzielem jak pierwszy raz wsiadł za kierownicę :confused2::cool2::-D

cześć Dziewczynki:-) korzystam z chwili póki moje dziecię śpi;-) coś dzisiaj ma znów marudny dzień - ciągle by na cycu wisiał...
co do terminów to ja też miałam 2 - jeden z miesiączki na 30 sierpnia, a z usg wyszło na 25. no i urodziłam 24;-)

czesc dziewczyny szukam w galway dobrego i taniego biura podrozy chcielbysmy leciec na swieta do hiszpani jak macie jakies sprawdzone to pomozcie:-):tak:ja juz po przyciach....ostatnio nawet mialam 1 jazde ale moj D sie darl .....heeeeeeee:-)milego dnia
julia - ja to szukałam apartamentu na własną rękę ;-) w zeszłym roku byliśmy na majorce. i w sumie za przelot, apartament i wynejęcie samochodu na tydzień czasu zapłaciliśmy ok 400 e za 2 osoby. ale Ty bedziesz z dzieciaczkiem, więc pewnie lepiej wybrać się z jakiegoś biura podróży :sorry: zapytaj frog - ona teraz była na wakacjach i mówiła, że było ok.

dziewczynki - kiedy odpadły waszym dzieciaczko pępowiny? bo mój skończył dzisiaj tydzień i dalej ma tego kikutka:-( dzisiaj była pielęgniarka i sprawdziła, czy ok, bo coś mi tak dziwnie pachnie:-( ale stwierdziła, że wygląda ok:eek: i że powinno odpaść niedługo... troszkę się martwię:-(

Hej!!!
Ale zescie postow natrzaskaly!!!
nie czytam narazie bo nie mam czasu musze malego zabawiac bo ten juz marudzi.
Mialam dzis kiepska noc zreszta druga z kolei taka naprawde kiepska.
Maly budzil sie co 1,5h i marudzil a od 4 do 6 nie soal wcale:no::no::no:.
Jestem zmeczona i nie mam mocy na nic.
Dzis mial 2drzemki kazda po 20min,mialam sie polozyc i odpoczac ale za nim pozmywalam i zlozylam pranie to maly juz wstal:-(:-(
W dzien malo spi w nocy chce mu sie bawic-normalnie szok:szok:kiedy ja odpoczne.
Wczoraj przez caly dzien tez spal malo bo 1,5h.raz 1h potem 0,5h

Mzoe przytnie jeszcze jakas drzemke to Was nadrobie

no to mnie pocieszylyscie z tymi rozbieznosciami w terminach:-)
a u nas jakos dzisiaj nie pada od przedpoludnia i nawet nie wieje. Calkiem przyjemnie jest tylko ze ja chodzic jakos nie mam sily. Kuleje na lewa noge juz od jakiegos czasu.Mala mi chyba jakis nerw uciska, bo boli lekko przy stapaniu.Da sie zniesc mimo to;-)
ja juz wystałam swoje w banku i nie miałam siły na stanie w ogromnej kolejce w taxie a dzisiaj mi sie kończy:-(

ja nienawidze kolejek,a teraz to juz bym napewno nie wystala:no: nie kupujesz taxu przez neta?my tak robimy i przychodzi po dniu lub 2ch. Wlasnie dzis dostalam lacznie z decyzja o przyznaniu maternity z socjala. W szoku jestem ze tak szybko sie uwineli. Fakt ze musialam doslac akt malzenstwa ale szybko im poszlo i tak. Fajnie ze to wiecej sianka niz z illness benefit..:tak:;-)

cześć Dziewczynki:-) korzystam z chwili póki moje dziecię śpi;-) coś dzisiaj ma znów marudny dzień - ciągle by na cycu wisiał...
co do terminów to ja też miałam 2 - jeden z miesiączki na 30 sierpnia, a z usg wyszło na 25. no i urodziłam 24;-)

julia - ja to szukałam apartamentu na własną rękę ;-) w zeszłym roku byliśmy na majorce. i w sumie za przelot, apartament i wynejęcie samochodu na tydzień czasu zapłaciliśmy ok 400 e za 2 osoby. ale Ty bedziesz z dzieciaczkiem, więc pewnie lepiej wybrać się z jakiegoś biura podróży :sorry: zapytaj frog - ona teraz była na wakacjach i mówiła, że było ok.

dziewczynki - kiedy odpadły waszym dzieciaczko pępowiny? bo mój skończył dzisiaj tydzień i dalej ma tego kikutka:-( dzisiaj była pielęgniarka i sprawdziła, czy ok, bo coś mi tak dziwnie pachnie:-( ale stwierdziła, że wygląda ok:eek: i że powinno odpaść niedługo... troszkę się martwię:-(
a mozesz mi podac jakies namiary gdzie tego szukac??;-)

reklama
Julia nawet na daft.ie można wychaczyc apartamenty w Hiszpani.
Większośc to wynajmują irole tak więc większe bezpieczeństwo.
Daft.ie : Search Results

Andziulina myślę,że jeszcze kilka dni i młodemu odpadnie kikucik.A masz spiryt?

Ewelcia
współczuję zmęczenia.
Ano tak to jest.
Ja w takim razie zaprzestanę produkcji.Jakoś człowiek po 2 latach zapomina o nieprzespanych nockach i innych niedogodnościach.
Ale tak! Przypominajcie mi o tym skutecznie by mnie nie wzięło na kolejnego bobaska :cool2::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry