reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka jeśli chcesz to ja cię trochę zniecięcę, dziś moja maruda, w nocy budziła się z jakieś 4 razy do tego nie zasypiała odrazu po mleczku jak zazwyczaj tylko kręciła się płakała, w dzien też jest mega marudna, nie chce leżeć, nawet na rękach marudzi
Ja dziś sama z dwójka, mam już dość :-D
i jak, dalej chcesz 3 bobo? ;-)

Misia ale gdzie wy dokładnie mieszkacie?? Poikaz nam jakies zdjecia Twojego domku
Didi i jak tam poszukiwania, fajne te domy??

reklama
julia - ja wynajełam sobie apartament szukając na stronce
Holiday rentals in Europe with 72918 apartments in Spain
bardzo duży wybór :tak: masz zdjęcia itp możesz wysłać zapytanie o cenę w danym okresie, bo kontaktujesz się bezpośrednio z właścicielem apt lub hotelem. ja swoją cenę negocjowałam ;-)

anineczka - spirytu nie mam :-( a myślisz, zeby spróbować to wysuszyć w ten sposób? moja mama jutro przylatuje do mnie, więc jeszcze zdąży mi kupić coś w PL. strasznie się boję, żeby nie było infekcji:-(

a ja przeżyłam chwile grozy, niezapomne tego uczucia do końca życia:-(mój 6letni rozgarnięty syn wyskoczył za głupią piłeczką na ulice:szok:w ostatniej chwili wciągnełam go spowrotem na chodnik i aż mu wlałam w dupsko:wściekła/y:

Andziulina niech mama kupic,choc tutaj podawała jedna dziewczyna nazwę i sprzedają w aptekach.Podsuszysz spirytem i będzie się ładnie goiło.
Surgical Spiryt się nazywa :tak:
moniadan ach dziękuję Ci bardzo.Jednak się nie zdecyduję.Co najwyżej moją przyszłą chrześniaczkę potraktuję jak córuchnę :cool2::-D:-D

MartaF wiem co czujesz.Mi raz Antek wybiegł na ulicę.Myślałam,że go tam uduszę :eek:
Serce waliło mi przez całą drogę,aż kawę zabójcę musiałam sobie zrobic bym się uspokoiła :crazy:

Ostatnia edycja:
Anineczka ale nie zniechęcaj się tak szybko :-D jeśli czujesz ze chcesz miec 3 bobaska to czemu nie, może Michalinka się trafi ;-)
wiadomo, ze początki są ciężkie, ale te nieprzespane nocki kiedyś sie kończą i później już tylko sama radość :rofl2:

MartaF Ty to sie masz:no:dobrze ze "przytomna' jestes;-)
Misia jak tam Al dzis sie miewa:-D ja zaopatrzylam sie juz w ekspresik...dzieki za info;-) A jak tam Lady wrocila?;-)
Moniadan baloniki sa z tej blyszczacej folii - nie gumowe;-)takze nie pekaja:-Dna dlugim sznureczku coby mu mogly pod sufit odleciec;-)a czasami wiaze kokardke coby mogl sie balonikiem samym pobawic...
Co do przedszkoli to wiem, ze jest w czym wybierac i na dowolne godziny sie zgadzaja;-)co do szkoly to nie wiem...
Co do mamusiek w 2pakach jeszcze...zycze obyscie razem na porodowkach sie spotkaly i wspolnymi silami sie wspieraly:-D
co ja jeszcze pisac mialam hmmm..zapomnialam :-D
pozdrawiam

Anineczka ale nie zniechęcaj się tak szybko :-D jeśli czujesz ze chcesz miec 3 bobaska to czemu nie, może Michalinka się trafi ;-)
wiadomo, ze początki są ciężkie, ale te nieprzespane nocki kiedyś sie kończą i później już tylko sama radość :rofl2:
Wiesz chyba staram się sama przekonac do tego,że nie chcę dzidzi.Bo mój M skutecznie twierdzi,że kurek już zakręcony :eek::confused2:
A to prawda,że trzeba się na początku trochę uzbroic w cierpliwości i nieprzespane nocki się skończą.Ja się tym teraz delektuję bo Matt budził się dośc długo na mleko.No ponad rok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry