reklama

Mamy z Irlandii!!

Tak sobie ogladam te apartamenty w sumie ceny spoko :tak:a korzystalyscie tutaj z tego lastminute ??????:-)tam patrzylam byly akurat na grudzien na lanzarotte wczasy;-)a moze ktoras z was poleci jakiś inny kraj żeby spedzić święta????;-):-)

reklama
Ahh mamuski mamuski Nudy na pudy :( Nic innego mi teraz nie zostaje jak patrzec na hmm jakis horrorek wlasnie lecii Uuu znow Lek ten o grzybkach w Irlandii :P Sto razy go ogladalam ale znow popatrze bo i tak nic innego nie lecii :(

Jak na razie zycze wam dobranoc kochaneczki :))

Ten o grzybkach chciałam oglądnąc ale phi jakaś ściema bo nie trafiłam na takowe grzybki w Irlandii :eek::eek:
Co prawda rosną pod moim oknem,wielkie blaszaki ale chyba nie spróbuję :-D

Ja opitoliłam mojego M,teraz buszuję w necie a M ogląda TvN turbo :confused2:

Witam
Kilka dni mnie nie było czytałam Was ale nie miałam czasu pisac:)
Pieczenie gotowanie sprzatanie domu juz za mna, super urodznki sie udały kilkoro znajomym nie udało sie wpasc ale i tak chata byla pelna. Kolezanka przywiozła zamek do skakania wiec na ogrodzie dzieci sie bawiły no i pogoda w sobote była super:) wczoraj ostatni goscie z Dublina wyjechali i dzis juz laba jeszcze jutro wolne i do pracy.
Jutro sa wznawiane spotkania u nas w comunity centre z mamuskami wiec bede szła troche sie za nimi stesknilam:)

Kuriera znalazłam mianowicie Kurier expres dał mi najlepsza oferte i sa sprawdzeni bo juz kiedys ich uzywalam wic autko dotrze po weekendzie juz sie nie moge doczekac reakcji Oliviera:)
Dostał na urodziny rolki takie na 3 kółkach hihih i jutro pojedziemy na slathil je wypróbowac raz juz je założył i niezły ubaw miał o dziwo sie nie bał:)
jak Łukasz oborni zdjęcia to wkleje kilka fotek z urodzin:)

Pochwale sie Wam że kupiłam bilety do Barcelony na weekend za 50 euro w dwie strony za nas dwoje. W pązdzierniku polecimy a moja mama tu bedzie na 2 tyg z Olivierem zostanie, juz sie doczekac nie moge, czy któras była w Barcelonie i jak wrazenia ??:)

ale sie rozpisałam chyba po grzanym winku które wypiłam z sąsiadką hihi ogladałysmy Kac Vegas-Hangover śmieszny film a zaraz właczam Obsessed :)
pozdro

Hej kobietki widze ze dzis pogoda w IRL do bani przykro mi ze wzgledu na was i jakbym mogla to z wszystkimi wami podzielilabym sie slonkiem:tak::-)Na pocieszenie powiem wam ze w piatek ma lac:shocked2:
Andzulina kochana nie martw sie tak pepuszkiem, mojemu Wiktorowi po ok. 2 tyg dopiero odpadl i tez mial lekka maz i lekki zapach ale polozna mowila ze to normalne potem kikut sam wysechl i po kilku dniach odpadl. Jeszcze ci nie pisalam ale Igorek cudny. Ciesze sie ze kryzys z mleczkiem minal ale te bolace brodawki...:sorry:jak cos to mam w domu te nakladki jak chcesz to moj R ci poda:tak:Nie uzywalam ich a tobie moze sie przydadza. Ja uzywalam bepanthen no i wietrzylam cycuchy choc dziwnie z nimi na wierzchu sie czulam tak na legalu ;-):-p
Wilwia i Andzulina slyszalam ze PEPKOWE bylo udane super my sobie odbijemy jak wroce a moj R do dzisiaj choruje;-):-p:cool2:
Julia ja bylam kolo Malagi (Hiszpania) w maju i korzystalam ze str. www.booking.com jesli dobrze pamietam to Biola tez korzystala z tej stronki. Masz tam opisy, zdjecia i opinie gosci. Zycze powodzenia w poszukiwaniach odpowiedniej oferty.
Moniadan na Knocknacarze jest mase przedszkoli i zlobkow, u mnie na ulicy jest ich 2. Od jutra rusza ta nowa szkola na Altan w sasiedztwie Dunnesa podobno urzadzona na b. wysokim poziomie . No i zaleta ze tu jest malo cyganow i tych irl i nie tylko. Info od kolezanek ktore maja dzieci w tej szkole i mieszkaja tu od lat...Wiec zapraszam.
Didi co do szukania domow to wiem o jakim syfie mowisz ale oni tlumacza to kryzysem i poprostu nie odnawaiaja domow ani ich nie sprzataja. Ja widzialam domy w takim stanie ze psa z kulawa noga bym tam nie umiescila..no ale coz jak mozesz to szukaj i ogladaj a moze noz widelec znajdziesz cos na Knocknacarze;-):happy:Zycze powodzenia.

A teraz zmykam:-) widze ze jak wpadne tak z doskoku to i sie naskrobe:shocked2::sorry:Zycze wszystkim spokojnej nocki oby te niesforne dzieciaczki daly wam dzis troszke snu nadrobic:tak:

Hej Dziewczynki, ale mi sie przez weekend zaleglosci narobilo w czytaniu... Popisalyscie (sie):-):-):-) Ale, to fajnie, bo lubie Was czytac;-);-)

Wilwia, wspominalas cos o paszporcie irlandzkim... Wiesz cos wiecej na ten temat? My myslimy, zeby wyrobic Adzie paszport irlandzki ale mamy duzo sprzecznych informacji- jedni mowia, ze po 3 latach pobytu jednego z rodzicow juz mozna, inni, ze po 6-ciu, jeszcze inni, ze jak juz ma polski tymczasowy, to wcale... :crazy::crazy:Troche mamy namieszane w glowach:eek::rofl2::eek::rofl2:
Jesli ktoras z Was wie, jak to jest w praktyce, to prosze o jakies info.
Zbliza nam sie wielkimi krokami termin wyjazdu do PL, tymczasowy paszport w pazdzierniku konczy waznosc i nie wiemy czy przedluzac polski w ambasadzie czy da rade ubiegac sie o irlandzki...

Andziulina, pepek Ady odpadl szybciutko, bo w 5. dobie ale przedtem strasznie brzydko pachnial i ja juz mialam najgorsze i najczarniejsze wizje:szok: Polozna mi jednak wytlumaczyla, ze to jest zywa rana i to normalne. I tak, jak mowia dziewczyny, jesli bedziesz go odkazala spirycikiem, to szybciej go ususzysz i w koncu odpadnie:-) A tak na marginesie, to slicznego masz Synka. Gratulacje i niech sie zdrowo chowa maluszek:-)

Ohh mojej malej pepuszek odpadl po 14 dniach Jakby mama mi nie przywiozla fioletu to dluzej by byl :/
Jak powiedzialam ze tego uzywam albo wacikow nasaczonych wyjalowionych to krzywo patrzaly ze to absolutnie nie potrzebne jest Mowily ze jak odpadnie to odpadnie i tyle ..

A film Kac-Vegas wspanialy jest ! :)

No teraz to juz lulu zmykam byee Kochaneczki

Witam

A ja mnie brak czasu :sorry: nie mam nawet jak poczytac i poodpisywac...

Za 2 tyg, witaj polski, do tego mala zaczela przedszkole wiec do 9:20 musze ogarnac siebie i 2 dzieci cosik ciezko:cool: ale damy rade!!!!!!!!!!
W PL mamy weselicho znajomych wiec mam dylematy sukienkowe wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :eek:

milego dnia i caluski

Agusiek- ja mam ekspres do kawy. Robi wszystkie rodzaje kawy. Mam go juz jakies ponad 2 lata i sprawuje sie super. Wszyscy znajomi lubia do mnie na kawe przychodzic bo mowia ze jest jak z restauracji. A nazywa sie Mr. Capuccino (Morphy Richard).

Wypilam wino i ide w kime...bom pijana....Ciao
Ja mam expresik Tassimo, kawka przednia.Ale ja lasuch jestem wiec lubie Milke z mlekiem i czasem z odrobina bitej smietany;-)
hello :happy:
Pogoda po zbóju :confused2:

Misia he he he no Alex chyba po winku śpi :-D:-D:-D:-D

Didi powodzenia w poszukiwaniach chałupki :tak:

Ja w pierwszej ciąży miałam skurcze Braxtona.
W drugiej lekarka próbowała mi wmówic,że też mam.A były regularne co 20 minut i za kilka godzin urodziłam :-D:-D

Do nas przyszedł rachunek za gaz....20 euro na 2 miesiące :rofl2::rofl2:

Anineczka tak malo za gaz? Powiedz mi jakie przecietnie rachunki przychodza? I czy uzywasz go duzo?Oczywiscie w okresie jesienno - zimowym bo mniemam ze te 20 euro dlatego ze to lato bylo? My nie grzejemy jeszcze bo domek bardzo cieply, wode tylko rano i wieczorkiem na kapanie.

No apropo picia winka to khmm Urodzinki mojego syncia sie udaly, dzieci zadowolone moje najbardziej, chociz przyszedl kryzys kolo 19 i zaczelo sie wielkie wycie.wiec mala drzemka, reaktywacja i znow sie bawil.Tatusiowie sie zajeli dziecmi a mamusie sie tak dawno nie widzialy ze postanowily sie zabawic hi i wypily troche za duzo wina..Dobrze ze nie probowalysmy obalic calej mojej winniczki bo jest jeszcze jakies 26 butelek z francji :szok: i cigle ktos cos przynosi , a my z mezem owszem lubimy ale raz na jakis czas wypic dobre winko, ale ilez mozna :-D No coz do alkoholiczek nie naleze i dlatego skulam sie jak ni wiem co :cool: Oj sponiewiaralam ci sie ja :-D:-D:-D Dobrze ze mezu dzieciem sie zajal bo ciezka sprawa :-(Oj leczylam kaca ci ja wczoraj.

reklama
Hej kochaneczki Dzis znow pogoda wstretna Normalnie depresjii dostaje ! Ahh jakby nie malenka to bym sie chyba zanudzila na amen ... Myslalam aby na zakupki jechac kurcze ale w taka pogode Moze pozniej sie polepszy troszke ...

Mamuski znacie jakas moze fajna komedie albo straszny horror :) ? Chyba pozostanie mi jedynie cos zobaczyc :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry