Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Na pocieszenie powiem wam ze w piatek ma lac
jak cos to mam w domu te nakladki jak chcesz to moj R ci poda
Nie uzywalam ich a tobie moze sie przydadza. Ja uzywalam bepanthen no i wietrzylam cycuchy choc dziwnie z nimi na wierzchu sie czulam tak na legalu ;-)

Zycze powodzenia.
Zycze wszystkim spokojnej nocki oby te niesforne dzieciaczki daly wam dzis troszke snu nadrobic

Troche mamy namieszane w glowach

Polozna mi jednak wytlumaczyla, ze to jest zywa rana i to normalne. I tak, jak mowia dziewczyny, jesli bedziesz go odkazala spirycikiem, to szybciej go ususzysz i w koncu odpadnie:-) A tak na marginesie, to slicznego masz Synka. Gratulacje i niech sie zdrowo chowa maluszek:-)
nie mam nawet jak poczytac i poodpisywac...
ale damy rade!!!!!!!!!!
Ja mam expresik Tassimo, kawka przednia.Ale ja lasuch jestem wiec lubie Milke z mlekiem i czasem z odrobina bitej smietany;-)Agusiek- ja mam ekspres do kawy. Robi wszystkie rodzaje kawy. Mam go juz jakies ponad 2 lata i sprawuje sie super. Wszyscy znajomi lubia do mnie na kawe przychodzic bo mowia ze jest jak z restauracji. A nazywa sie Mr. Capuccino (Morphy Richard).
Wypilam wino i ide w kime...bom pijana....Ciao
hello
Pogoda po zbóju
Misia he he he no Alex chyba po winku śpi
Didi powodzenia w poszukiwaniach chałupki
Ja w pierwszej ciąży miałam skurcze Braxtona.
W drugiej lekarka próbowała mi wmówic,że też mam.A były regularne co 20 minut i za kilka godzin urodziłam
Do nas przyszedł rachunek za gaz....20 euro na 2 miesiące![]()
i cigle ktos cos przynosi , a my z mezem owszem lubimy ale raz na jakis czas wypic dobre winko, ale ilez mozna
No coz do alkoholiczek nie naleze i dlatego skulam sie jak ni wiem co
Oj sponiewiaralam ci sie ja 

Dobrze ze mezu dzieciem sie zajal bo ciezka sprawa :-(Oj leczylam kaca ci ja wczoraj.