Witam
Kilka dni mnie nie było czytałam Was ale nie miałam czasu pisac

Pieczenie gotowanie sprzatanie domu juz za mna, super urodznki sie udały kilkoro znajomym nie udało sie wpasc ale i tak chata byla pelna. Kolezanka przywiozła zamek do skakania wiec na ogrodzie dzieci sie bawiły no i pogoda w sobote była super

wczoraj ostatni goscie z Dublina wyjechali i dzis juz laba jeszcze jutro wolne i do pracy.
Jutro sa wznawiane spotkania u nas w comunity centre z mamuskami wiec bede szła troche sie za nimi stesknilam
Kuriera znalazłam mianowicie Kurier expres dał mi najlepsza oferte i sa sprawdzeni bo juz kiedys ich uzywalam wic autko dotrze po weekendzie juz sie nie moge doczekac reakcji Oliviera

Dostał na urodziny rolki takie na 3 kółkach hihih i jutro pojedziemy na slathil je wypróbowac raz juz je założył i niezły ubaw miał o dziwo sie nie bał

jak Łukasz oborni zdjęcia to wkleje kilka fotek z urodzin
Pochwale sie Wam że kupiłam bilety do Barcelony na weekend za 50 euro w dwie strony za nas dwoje. W pązdzierniku polecimy a moja mama tu bedzie na 2 tyg z Olivierem zostanie, juz sie doczekac nie moge, czy któras była w Barcelonie i jak wrazenia ??
ale sie rozpisałam chyba po grzanym winku które wypiłam z sąsiadką hihi ogladałysmy Kac Vegas-Hangover śmieszny film a zaraz właczam Obsessed

pozdro