reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej kochaneczki Dzis znow pogoda wstretna Normalnie depresjii dostaje ! Ahh jakby nie malenka to bym sie chyba zanudzila na amen ... Myslalam aby na zakupki jechac kurcze ale w taka pogode Moze pozniej sie polepszy troszke ...

Mamuski znacie jakas moze fajna komedie albo straszny horror :) ? Chyba pozostanie mi jedynie cos zobaczyc :P

Hej, ja polecam "Przerażacze" - komediohorror :-D Stary (sprzed 13 lat) ale dobry! Możesz go obejrzeć na Filmy i Seriale Online

Polecam!

reklama
Ciao dziewczynki!

W pospiechu przeczytalam co pisalyscie bo nie wiem ile czasu da mi moje dziecie.:-)

Od dwoch nocy stosujemy metode Tracy Hogg w usypianiu i o dziwno dziala. Oczywiscie jest krzyk, placz i nasze nerwy ale jak Al zasnie to budzi sie tylko raz na karmienie w przeciagu calej nocy:-)
Jeszcze tylko trzeba cos z dniami zrobic bo on tylko raczki i raczki. Ostatnio nawet na spacery nie moge z nim isc bo wyje tak, ze wczoraj mnie ludzi na ulicy zapytali czy z nim wszystko ok:szok::szok: Myslalam, ze splone ze wstydu...:zawstydzona/y: A to nie moja wina, ze on mi tak ryczy a przeciez nie bede go na rekach niosla a wozek pchala kolanem czy czym??:szok:

Dzis wiec staram sie go nosic jak najmniej a on mi ryczy skubany jak tylko moze..!!

Mam nadzieje, ze wytrwam i nie popadne w alkoholizm bo ostatnio mysle juz tylko o tym, zeby on zasnal a ja sobie strzele wino:-D

Mamuski znacie jakas moze fajna komedie albo straszny horror :) ? Chyba pozostanie mi jedynie cos zobaczyc :P

Ja polecam komedie "Zgon na pogrzebie". Plakalam na tym ze smiechu:laugh2::laugh2::laugh2:

Misia, swietnie trafilas z ta ksiazka Tracy Hogg. Ja aktualnie przerabiam "Jezyk dwulatka":) Jak przeczytasz dokladnie, bedziesz sie stosowala do tych metod i (najwazniejsze!!!) bedziesz konsekwetna, to i zachowanie Ala sie zmieni. Wiem to z doswiadczenia ;)
Co do ludzi na ulicy, to sie nie przejmuj. Sama wiesz, ze to Twoje dziecko i to Ty chcesz dla niego jak najlepiej i krzywdu mu nie dasz zrobic...

Ostatnia edycja:
witajcie
mamy domek na Renmore a dokladnie na Lurgen Park..jeny cyszciutki pachnacy mmmm..az mio sieogladalo nawet niezobaczylismy do konca i juz powedzielismy bierzemy heheh

Misia wspolczuje ale wiesz wydaje mi sie ze to wina raczek i noszenia takiego maluszka w chuscie..ja jestem przeciwna temu po wybrykach wrzaskowych z ALbertem i malej nie nosze ma wozek i niech jezdzi albo ajk nie to w domu lezy sobie ale nie na ece bo nic niebede wstanie zrobic..wiec musicie maego odzwyczaic raczek

witam

u nas sie szkoła zaczęła :-) od 6.30 na nogach i w sam raz sie wyrobiłam na 9:sorry:moja mała jest jedną polką w klasie i nie wiem czy będzie chciała tam wrócic:eek:
ale mam teraz cisze w domku:laugh2:

sofik juz myślałąm ze o nas zapomniałaś:confused2:ale ja pewnie po porodzie też nie bede miała za dużo czasu na komputerek:sorry:za 2 tygodnie sobie odpoczniesz:cool2:

Hejo
Didi to w sumie nie daleko poprzedniego domku, a to z agencji homeseekers moze??
To kiedy sie przeprowadzacie?

Dziewczyny a o jakim Dunnsie wy piszecie tym koło B&Q czy tym wcześniejszym na Rahoon? Bo już się pogubiłam :sorry:

Uu nas pogoda ładna, korzystamy jeszcze, bo za 10 dni wracamy do Irlandii

Mamuski niewiecie moze gdzie mozna kupic porszek czyszczacy do sterylizatora ?
Kurcze bo szukam i szukam kiedys widzialamw Tesco ale nie bylo teraz no i nie umiem znalezc ...

Witam
Kilka dni mnie nie było czytałam Was ale nie miałam czasu pisac:)
Pieczenie gotowanie sprzatanie domu juz za mna, super urodznki sie udały kilkoro znajomym nie udało sie wpasc ale i tak chata byla pelna. Kolezanka przywiozła zamek do skakania wiec na ogrodzie dzieci sie bawiły no i pogoda w sobote była super:) wczoraj ostatni goscie z Dublina wyjechali i dzis juz laba jeszcze jutro wolne i do pracy.
Jutro sa wznawiane spotkania u nas w comunity centre z mamuskami wiec bede szła troche sie za nimi stesknilam:)

Kuriera znalazłam mianowicie Kurier expres dał mi najlepsza oferte i sa sprawdzeni bo juz kiedys ich uzywalam wic autko dotrze po weekendzie juz sie nie moge doczekac reakcji Oliviera:)
Dostał na urodziny rolki takie na 3 kółkach hihih i jutro pojedziemy na slathil je wypróbowac raz juz je założył i niezły ubaw miał o dziwo sie nie bał:)
jak Łukasz oborni zdjęcia to wkleje kilka fotek z urodzin:)

Pochwale sie Wam że kupiłam bilety do Barcelony na weekend za 50 euro w dwie strony za nas dwoje. W pązdzierniku polecimy a moja mama tu bedzie na 2 tyg z Olivierem zostanie, juz sie doczekac nie moge, czy któras była w Barcelonie i jak wrazenia ??:)

ale sie rozpisałam chyba po grzanym winku które wypiłam z sąsiadką hihi ogladałysmy Kac Vegas-Hangover śmieszny film a zaraz właczam Obsessed :)
pozdro
hej ja bylam w Madrycie i Balceronie jest ona sliczna i jest co zwiedzac naprawde;-)

reklama
Witam w ten jakze pogodny (poki co) dzionek;-)
MartaF my tez dzis w szkole:tak: I moja Matysia tez jest jedyną polką w klasie-tyle,ze ona juz w 2 jest.W ogóle na całą szkołę sa dwie polki i jeden chłopczyk.Celowo nie są w jednej klasie:tak: Akutar ta dziewczynka tez w 2 a chłopczyk chyba do 1 teraz.
Masz racje błoga cisza- tyle,ze mam jeszcze to marne:-D ,ale słodko spi wiec,... loozik relaksik:cool2: Moze córcia twa miec małe"doły"- my 2 lata temu przeszliśmy traume normalnie:eek: ale... wszytsko sie wyklaruje -zobaczysz.Mam nadzieje,ze Wam pojdzie mniej problemowo;-)

gastone pewnie nawet chodząca mucha po scianie wydawała nieziemski "tupot" swymi nózkami:-D dziś juz lepiej? Nie chwal sie nikomu ,ze masz takie zapasy winka i zamykaj tą "piwniczke" czy co to jest jak ktoś przychodzi:-D Wazne jednak ,ze imprezka się udała ...oj udała :cool2:

anineczka za co Ty opitoliłaś swego ślubnego?Niedobra Ty :cool2: zastanowilam się na poczatku jak przeczytałam Twego posta co moze oznaczac to slowo, bo zaraz potem było napisane,ze Ty przy kompie a on TVn turbo:-D znaczy ,ze go zjechałas równo- osz Ty :-D ale masz racje- jak zasłużą to im się nalezy:cool2: a co!

Dyiewcyznki spokojnego dnia Wam Yzcye i oby to slonko dziś nie zniknęło tak szybko.Buzka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry