reklama

Mamy z Irlandii!!

andzulina mi Niki to az "odessała" jednego sutka- normalnie moment i bym go oderwala;-) w kazdym razie po kazdym karmieniu wyciskałam troche mleka z piersi i nim smarowałam ten sutek i wokół niego.To samo przed karmieniem...ładnie sie zagoiło w niedługim czasie.

Spokojnej niedzieli laseczki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Andzulina- Dokladnie tak jak powiedziala Margaritta- mleko najlepiej dziala. Lub oczywiscie bepanthen :-) Uch...wspolczuje bolu! Ja na szczescie tego nie przechodzilam ale juz sobie wyobrazam! No i gratuluje przetrwania kryzysu. A takiego malenstwa to ja bym nie przetrzymywala na twoim miejscu...potrzebuje duzo mleczka! Al wisial tez na cycu duzo. Z czasem sie unormuje a potem wiszenie bedzie tylko w czasie skokow rozwojowych.

No i sie witam w oblesna pogode i zwiewam wyjac kuraka z pieca:-)

Didi- Witaj !! Fajnie ze wrocilas! Pusto bylo bez Ciebie :-)

Witam wszystkie Mamusie:-D.Wczoraj wieczorkiem przyszedł wózio i antena:tak::-D,i tak mój J się teraz wziął za próbę montażu(anteny).A ja(a co?),szybko dopadłam do laptopika,żeby sprawdzić co się tu działo cały weekend.Wolfia-wielkie dzięki-a i owszem,bardzo lekko i przyjemnie mi się tutaj z Wami pisze:tak:.kemaya-dziękuję za nazwę spirytku,jutro nie omieszkam zapytać o niego w aptece:happy2:.
A jeśli o antenę chodzi...Wiecie może gdzie nabędziemy taką rurkę do montażu anteny?Bo w komplecie nie było:-(i teraz mój J montuje ją(żeby sprawdzić jaki jest sygnał i jak odbiera)uwaga-na trampolinie dzieciaczków:-D.
A tak poza tym-dziś byliśmy w Cork(u)-na 'małych"zakupkach...Zawsze w niedzielę musimy przehulać całą moją(niezbyt pokazną,ale zawsze coś)wypłatę-bo w sobotę po zamknięciu dostajemy pieniążki do rąsi:cool2:.Ale kolejny nabytek dla Dzidzi zrobiony-ręczniczki z kapturkami...A i sobie bluzię na ten coraz większych rozmiarów brzuchol nabyłam:sorry2:
andziulina-nic dziwnego,że zakochana z Ciebie Mamusia,prawdziwy Skarbek:)

Ostatnia edycja:
uff ciężkobyło znaleźć droge:sorry:anineczka kupiliśmy samochód w NewtownmountKennedy:szok:nazwa super:szok: i było do Newcastle 2 mile myslałam ze to gdzieś koło ciebie ale ty w co.Dublin. widoki były prześliczne bo jechaliśmy przez góry:cool2: ale lało prawie całą droge:wściekła/y:
mój zadowolony z autka bo nawet z nim szans nie miałam sie ścigać:sorry:

Andzulina lansinoh to mi polecily pielegniarki w szpitalu i naprawde pomagal... a mialam sutki strasznie poranione krew mi z nich leciala:baffled:

justysia - mam ten krem :-) i smaruję cały czas. a powiedz, czy przykładaś breastpady na to, czy zostawiałaś "na wierzchu"? próbowałam siedzieć z odkrytymi sutkami, ale trochę zimno:eek: jakby ktoś mi lód przystawiał...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry