reklama

Mamy z Irlandii!!

Ha! No właśnie wczoraj oglądałam tą stronkę i tam była ta Wesoła Szkoła :tak::-D
I tak miałam Ci o tym pisac :sorry2:
No to dobrze,że wiesz.
Ogólnie nie mogę wchodzic na te strony bo wszystkie książki bym wykupiła :sorry2::baffled:

A tak apropo.Mam sporą biblioteczkę i jeśli,któraś z mamusiek mieszkających w pobliżu chciałaby pożyczyc to nie ma sprawy ;-)
Mogę wypisac tytuły jeśli kogoś to intersi ;-):-)

reklama
anineczka i lektury tez masz?:sorry2: Bo w szkolnej biblotece pare sztuk na krzyz.Ale znow do Ciebie blisko nie mam... chociaz?:-D';-)
"Karolcie" w tym roku bede potrzebowała i "Przygody Koziołka Maciołka":confused: nie kojarze tej lektury:sorry2:

ale moze miśka w szkole wypozyczy jako pierwsza- zawsze jakoś sie jej tak udaje:cool2:;-)

A moi jeszcze spią:confused: ide ich budzić bo zejde z glodu zaraz :-D

madbebe dziewczyny pewnie juz wiedzą ze ja mam renault laguna 2002 19 dti i miałam tylko mały problem z 2 biegiem do tej pory a tak poza tym to jestem z niej bardzo zadowolona, a jedziemy po lagune z 98 roku dla mojego do pracy zeby sobie dojeżdzał

to Ci sie szczesliwie trafilo!:tak: w takim razie oby tak dalej i bez awarii:-)

margarita tak wyszło ze sie poszczęściło dzisiaj a rope mój zawsze miał gratis, niby na dojazdy do pracy:-)

madbebe mam nadzieje ze druga laguna będzie równie dobra, tym bardziej ze ten sam kolor:-D

my juz po urodzinkach, dzieciaki zadowolone bo tez prezenty dostały:-)musieliśmy już wracać bo zaczełam sie juz wiercić na krześle, niestety nie moge długo wytrzymać w pozycji siedzącej, najlepiej jest w łóżeczku:-D

Ciao Dziewczynki!
Ale sie rozpisalyscie dzisiaj.
Dzien przelecial tak szybko, ze szokkk:szok: Polowa dnia spedzona na zakupach. Zawsze jak sobie postanowimy zrobic skromne zakupy to wracamy obladowani do nieprzytomnosci zarciem dla calego wojska:szok:
Na dodatek Al byl nieznosny w sklepach i musielismy go na zmiane na rekach nosic po calym tesco, dunnsie az nam ramiona odpadaly...:baffled:
A teraz gamon jeden spi slodko juz od jakiejs 1.5 godziny i obawiam sie, ze nie zasnie mi ladnie wieczorem czyli za jakas godzine bo tak zawsze go klade. Zawsze mam stresa przed noca, bo jestem chora na mysl o braku snu...zawsze jak mu sie w nocy aktywnosc wlaczy i nie chce zasnac na nowo po jedzeniu, to mi sie od razu chce ryczec ze zlosci i zmeczenia:sorry2:
Dzwonili do nas z tego Register place, gdzie sie akty urodzenia dostaje, ze dotarlo od nich pismo od mojego eks!!! I ze powinnismy dostac akt urodzenia Ala pod koniec nast. tygodnia! Co za radosc!! Nareszcie!! Tak wiec wybywamy do Polandii gdzies na pocz pazdziernika. Ja jade z Alem na 3 tygodnie a Aaron na tydz:-):-) Nie moge sie doczekac.
Ewelcia- jak czytam opis Szyma to jakbym o Alu slyszala...on tez taki maruda! Chyba, ze lezy na przewijaku i mu sie tylek wyciera...tak! Wtedy to sie cieszy jak glupi do sera:-D
Dobra lece wanne przygotowywac:-)

dziewczyny ja nie wiem co sie ze mną dzieje:-(:baffled:wczoraj zapomniałam zapłacic za chate a dzisiaj koleżanka mnie prosiła zebym podjechała po nią do pracy, dzwoniła o 5 a miałam jechac o 7, więc ona dzwoni o 7.30 gdzie ja jestem:confused::baffled:
nie wspomne o podstawowych zakupach do domu:baffled:
miała któraś z was takie przeboje w ciąży:confused:bo zastanawiam sie czy to normalne czy może sie wybrać do lekarza:confused::baffled:ahh

Maa raczej normalne:tak::tak:

Misia ja tez mam stracha przed noca bo tez czasami potrafi nie spac 1h tylko marudzi albo budzi sie co 2h:baffled:jaj\k mial 4m to przesypial cale nocki-wtedy bylismy w P,tesciowa sie wszystkim chwalila jak to Szymus pieknie spi:angry::angry::angry:i chyba wychwalila bo od kad wrocilismy z PL tak Szymus sie budzi po 5razy w nocy:baffled::baffled::baffled:

cześć Dziewczynki :-) dziękuję bardzo za miłe słowa i wsparcie:tak: podbudowało mnie bardzo;-) nie zrezygnuję z karmienia piersią - kryzys minął, moja psychika w lepszej formie, więc jest ok:tak:
ostatnia noc była naszą pierwszą "lekcją przetrwania":baffled: Mały dał popis jak nic - darł się nieziemsko - nie miałam pojęcia, co mu jest:confused: pielucha sucha, cycka wypluwał - i zrozum, o co chodzi:confused: mało co nie ryczałam razem z nim. może to pierogi z serem mu zaszkodziły? zjadłam kilka na wieczór :sorry2: bo na kolki to chyba za szybko? aż boję się, co będzie dzisiaj... mój M idzie na nockę i będę sama... stres jak nic... na szczęście we wtorek przylatuje moja mama i będzie z nami przez miesiąc :tak:
dołączam kilka zdjęć naszego Maleństwa:-D

Załączniki

• P1010620.jpg
    P1010620.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry