justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie ale dzisiaj szarowa za oknem.... MartaF zapraszamy zapraszamy do Limerick 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hmmm szarówkawitam sie ale dzisiaj szarowa za oknem.... MartaF zapraszamy zapraszamy do Limerick![]()
to ja nie wiem czy przyjade bo u mnie piękne słoneczko:-)

Ale dziś raniutko do pracy musiał wstać,więc mu wybaczę,ale dziś mu nie popuszczę!!!Mowy nie ma,powiem mu,a potem oczywiście zdam Wam relację
.Jak macie jakieś namiary,to bardzo proszę o info bo do tej pory kupowałam gacie zawsze przed czyjąś podróżą do Polski,żeby mi mógł zabrać do krawcowej,skrócić i przywieźć

bylam na lotnisku 1.5 godzinki wczesniej czekamy do odprawy a tu nagle mowia ewakuacja bo jest bomba na lotnisku heeeeee no i zaczyna sie 2 godzinki opoznienia psy ,policja straż
ale na szczescie falszywy alarm.....pozniej tak trzepali jak sie odprawialam ze szok wszystko kg,podreczne i wogole....ale to nie koniec dolatujemy do cork a tu nie lepiej kontrola taka ze szokkkkkkkkk 

to samo wszystkie bagaze...ale juz jestem szczesliwie dolecialam :-)
pozdrawiam was dziewczynki jade na zakupy do galway......a potem nauka jazdy autem
takze uwaga pirat na drodze:-);-)

Ale najważniejsze,że już po wszystkim i szczęśliwie dołączyłaś do mieszkańców Zielonej Wyspy:-)Witam na irlandzkiej ziemi,deszczowej,wietrznej,itp.,itd.,A co?!Czemu masz mieć lepiej od nas i prażyć się na polskim słoneczku
;-)
.
.

.
.