reklama

Mamy z Irlandii!!

Wyglada na to, ze moj syn zapowiada sie mega wielki, skoro ma tylko troche ponad 2 miesiace i juz wazy te magiczne 7 kilo:szok::szok:

Witam Was i spadam na zakupy...i na poszukiwania kota..bo dalej brak:-(

reklama
Witam
Ale dziś pospałam :szok::-D
W zasadzie to pół godziny temu wstałam :zawstydzona/y:
Uwielbiam weekendy :cool2:

No to mniej więcej mnie dziewczynki zrozumiałyście.

Mmmm Gastone torcik dla dorosłych pewnie będzie pyszny :cool2::cool2:

Ewelciu ja myślę,że to u Szymka przejściowe.Oby :tak:

Julia ty to masz szczęście :szok: Dobrze,że dolecieliście cało i zdrowo.

Agusik powodzenia.Oby mąż stwierdził "Kochanie to jest fantastyczny pomysł,sam o tym myślałem już od jakiegoś czasu." ;-):-):-D
A co do krawcowej,sama poszukuję.Też jestem z metra cięta i muszę spodnie skrócic.Zaraz zapytam dziewcząt z Dublina ;-)

Wolfia wyspałaś się? :-D
MartaF szukasz chatki? Czemu się nie chwaliłaś?
Sylcia też się przeprowadzac chcesz?
jola ty tutaj wpadaj częściej koleżanko.:tak:
Co do pytania,to nie wiem,nie znam się. :no:

Margaritta
gdzie jesteś? :unsure:
No wbijaj się kobietko w wątek.Jakaś taka nieśmiała,co?;-):sorry2:
Co porabiacie na weekend?

My dziś podjedziemy na parking policyjny popatrzec z daleka na autko :-D:-D
Muszę wypatrzeć czy foteliki zostały w aucie :sorry2:

anineczka chatki nie szukam tylko znowu autka dla mojego bo peugota brat od nas wydębił bo mu sie spodobał a mój uznał ze to świetny pomysł bo jak dla niego to za słaby był:baffled: i właśnie jutro jedziemy do Wicklow:szok: po renówke z silnikiem 2.2 td:tak::-Dmój jest bardzo happy:-D

powiem wam że u nas na osiedlu chłopaki piją i jeżdzą samochodami, jeden juz rozwalony a to służbowy:sorry2:ciekawe który następny:confused::baffled:

ja zrobiłam ciacho, obiad i na 15 na imprezke:-Djak narazie ciepło i słonecznie i mam nadzieje ze tak zostanie:-) bo mam kawałek do przejścia z wielkim prezentem:baffled:

Ja tylko na chwilkę wpadłam poczytać:-p Zaraz mąż ekipę z lotniska przywiezie i robimy grilla, oby tylko pogoda dopisała:tak:

o mi chodziło o to,że to ukochana LeeLoo czyli Lady się zgubiła :-p:-p
Choc nie wiem jak powinnam napisac to by było zrozumiane w mig ;-)
Bo chodziło mi o to,że jeśli LeeLoo tak tęskni to Lady jest dla niego kimś ważnym...

Anineczka ja tez zrozumialam o co Ci chodzilo,Wolfia chyba zaspana byla i nie mogla zakumac:-D.
Wolfia ja tez jezdze to Carlow na zakupy:tak:
Jutro bedziemy a Wy?
Faktycznie źle zrozumiałam:-p Możliwe, że zaspana byłam;-):-D
My rzadko jeździmy do Carlow na zakupy, ale zdarza nam się raz na miesiąc może;-) Zwłaszcza po jakieś ubrania:tak:

WolfiA-nie,to moje pierwsze forum...Hmmmm-a jak mam rozumieć,że lekko się mnie czyta:confused:.
Jak najbardziej pozytywnie masz to rozumieć:tak: To takie "lekkie pióro" - łatwo się czyta, bo Tobie musi się łatwo pisać;-)

Wolfia wyspałaś się? :-D
Jak zawsze:-p:-D Ale ja jak co dzień od 7 na nogach:sorry2:

Julia napewno zapamiętasz swoją wizytę w PL, po takich przeżyciach:szok::-p:-D

Gastone imprezka szykuję się na całego widzę;-)

Miłego weekendu Dziewczyny:tak:

Witam sie i ja:-)
My po rozpoczęciu roku w polskiej szkole.Całkiem przyjemnie-teraz dziewczyny spią-nawet Martysia:sorry2: no ale jak sie wstawało w wakacje około 10-tej to dzis o tej 7-mej ciężko bylo je obudzic;-) Ugotowałam obiadek i pomyslałam zajrze.

anineczka ja i niesmiała:-D wszystko o mnie ,ale nie to:-D nie pisze , bo jakos tak-sama nie wiem:confused: nie przeprowadzam się...nie karmie piersią juz...nic ciekawego się w sumie nie dzieje... to co- mam o szkole pisac w kólko:sorry2::-D no ok ok- postaram się poprawić:-p
A co do wyjazdu gdzis na weekend... nie tym razzem.Dzis ta szkoła teaz jak wstaną -obiadek- chmury znow idą:dry: gdzie tu się wybrac.Moze jedynie namówie szanownego i podskoczylibyśmy do Ikea-lubie tam sobie "pobuszowac":sorry2: A jutro-pojecia nie mam- czysty spontan:-D;-) ale ale... autko sie znalazlo- yupi.Swietowac jest co :-p:-DPisz czy foteliki dojrzałaś:blink:

Marta F dzwigać nie mozesz sama tak wielkiego prezentu.Udanej imprezki ;-)

Julia ło matko:baffled: witamy zatem na Wyspie:tak: calych i zdrowych:tak:

misia83 i ja 3mam kciuki i jestem dobrej myśli,ze Lady się znajdzie.... tyle,ze to niewiele pomoze:sorry2: przesyłam jednak pozytywną energię:blink:

Głowa mnie coś pobolewa:dry: glodnam chyba.Ide zatem coś zjeśc ....ale nie lubie tak sama:sorry2: Poczekam az wstanie reszta towarzystwa:-)

gastone pośliniłam się na myśl o tm torcie dla dorosłych:-D to pewnie z glodu po trosze:-D jakiś przepisik bym chciała- o ile nie trzeba stac przy tym pół dnia;-):-D

Tymaczasem moje drogie;-)

Anineczka ja juz nie wiem co jest z tym moim dzieckiem,jak nie spi to sie wscieka w jednym miejscu nie usiedzi,ciagle musze go przenosic a to do wozka to do bujaczka,na podloge na rece,wystawiam go na dwor w bujaczku niech debatuje z kotami.
Dzis sniadana zjadl troche po obiedzie puscil pawia:-(:-(:-(
Nie wiem co z nim?

Moarta a ktoredy bedziecie jechac do Wicklow?
Udanego zakupu;-)
2,2d toz to zre ropy:cool2::shocked2:

właśnie jutro jedziemy do Wicklow:szok: po renówke z silnikiem 2.2 td:tak::-Dmój jest bardzo happy:-D

martus F- tylko nie renówka, jesli moge sie wtracic - gorąco odradzam. Pracowałam w salonie renault w galway prawie 3lata, wiec wiem co mowie. Oni zarabiają najwięcej siana na naprawach i serwisach. Zadna z renowek nie jest godna polecenia, jedynie stara laguna '99 lub '00, ale to juz staruszka ;-)

margarita właśnie koleżanka zadzwoniła ze zaraz zajedzie po mnie:-Dma sie te szczęście:-D:-D

ewelcia ja juz pisałam ze rope mamy za darmo:-Da którędy to nie wiem bo wpisze w GPSa (dzięki lubiczanka za pożyczenie:-)) i bede jechac tak jak kazać:-D

madbebe dziewczyny pewnie juz wiedzą ze ja mam renault laguna 2002 19 dti i miałam tylko mały problem z 2 biegiem do tej pory a tak poza tym to jestem z niej bardzo zadowolona, a jedziemy po lagune z 98 roku dla mojego do pracy zeby sobie dojeżdzał

Ostatnia edycja:
Ewelcia Szymon jest w takim wieku,że chciałby wszędzie byc,wszystko widziec a jadnak sam się nie przemieści :dry:To jest chyba jego bolączka.
Co ja robiłam jak dzieci były w tym wieku? Ha nie pamiętam :szok::-D:-D
Tzn.Matt w wieku 6 miesięcy już prawie raczkował tak więc całe dnie na podłodze spędzał.Zabawki takie,które są dla dziecka niedostępne na co dzień.Durszlak,chochelka,stara płyta CD lub kosmetyczka mamy to było to.
Zresztą do tej pory są.
Często sadzałam dzieciaki do krzesełka i dawałam przekąski,herbatniki,banan.Niech sam sobie trzyma ale bądz przy nim.
I tak pewnie tego wszystkiego próbowałaś :sorry2:

MartaF no to mam nadzieję,że autko będzie takie jak chcecie :tak::tak:

Margaritta a powiedz książki do Polskiej szkoły gdzie kupowałaś?

Czekam aż mój wielmożny mąż się obudzi.Zjemy szybciutko i mykamy na rozeznanie.

Któraś mama się dietuje?

reklama
anineczko droga- w tamtym roku całą "Wesołą szkołę" bo tak się zwą podręczniki do 1-3 tachtałam z PL:sorry2: glupota moja:tak: ALe nie wiedziałam tego co wiem teraz;-)
http://www.polskaksiazka.ie wybierasz szkołę. podręczniki i juz- dostawa nawet w ciagu 24h . Na niektóre trzeba czekac co prawda dłuzej,ale to i tak zaoszczędzone pare kilo w bagazu;-) A i cenowo nienajgorzej w porównaniu z PL:tak:
A tu jeszcze jedna http://www.ksiegarniarenatka.sote.pl

Marta F kolezanka wyjedzie po Ciebie.... ropa za free... - szczęsciara pełną parą:-D

spokojnego popołudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry