madbebe
mama pazdziernikowa 2009
Witajcie dziewczynki!
Jestem tutaj pierwszy raz.Mam takiego doła,że musze się komuś wypłakać.Jestem w 30 tyg ciąży.Do tej pory pracowałam na dwóch etatach,ale moja praca do lekkich nie należy i bardzo boli mnie krzyż:-(.Postanowiłam zakończyć pracę.Poszłam do mojego GP i powiedziałam ze niestety nie mogę dłużej pracować ale mój pracodawca oczekuje zwolnienia lekarskiego.Wiecie co mi odpowiedział? Ze on nie może mi pomóc i najlepszym rozwiązaniem byłaby ZMIANA PRACY.Poprostu w 30 tyg mam sobie poszukać nowej lekkiej pracy!
co to za gp?!

tragedia. Zmienić lekarza musisz jak nic, jak pisaly dziewczyny, bo strach do niego chodzić
Idz na chorobowe i się nie zastanawiaj. Ja jestem na IB od 2go miesiąca ciąży i zwolnienie od pl ginekolog dostałam bez problemu. Jedno do socjala, drugie dla pracodawcy. Musi je zaakceptowac bez zadnego gadania i jeszcze placic Ci normalna pensje chyba przez pierwsze 3tyg. Ale gnojek z niego!!!

.Ale jestem wściekła na tą nauczycielkę Dawida-zawsze przetrzymuje te dzieci
.Chyba zacznę chodzić pod klasę i sama odbierać go-jak tylko usłyszę"dzwonek"(to raczej coś w rodzaju...sama nie wiem-w każdym razie koło dzwonka to nawet nie...brzęczało;-)).Pogoda bez zmian-jutro ma być dobrze
,oby...
Tylko nie szalejcie z pisaniem ,bo rano nie zdążę przeczytać;-)

a jeszcze Szym marudzi i steka.
.
.