reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia ja tez jestem za kawusia.W tym tyg jestem troszke ograniczona czasowo ale moze sie udac.Jestem wolna caly czwartek,piatek od ok 15 i sobote rowniez od ok 15.Wiec zobaczymy jak z czasem wygladaja inne mamy i moze uda nam sie zgrac:tak:

reklama
Fantastycznie!! No to poczekamy co na to Kamcia i sie umowimy dokladnie!! A jeszcze moze jakies Mamy by chcialy sie na plotki spotkac? Nie jestem pewna, kto jeszcze z Galway lub okolic..?

No prosze- kamcia krotka pilka- jutro..hehe;-)

Mi tam pasuje, kawe mam- bo spotkanie u mnie Kamciu sie odbedzie ale jak u Ciebie wyglada czwartek lub piatek bo tak by pasowalo Wilwii? No chyba, ze Wilwia moze jutro...?

hehehe, Misia, przyznaj sie... Ali byl dzisiaj grzeczny, bo go caly dzien w kuchni przy wentylatorze trzymalas;-);-);-):-D:-D
Co do zaproszenia, to ja tez sie chetnie z Wami kawy napije, poznam, wymienie sie doswiadczeniami i pogadam przede wszystkim:-) Tyle, ze Ada nadal ma wysoka temperature i wszystkie wyjscia narazie odwolane:no: Nie wiem, kiedy jej sie polepszy ale dzisiaj bidulka przelezala na sofie i na mnie pol dnia:-(Ale jak tylko jej minie, to chetnie sie spotkamy. Pasuje mi kazdy dzien, poza poniedzialkiem...

A ja niedawno wrocilam do domu. M wrocil z pracy, to pojechalam troche sie "odchamic" na przejazdzke, bo moja niunia daje mi dzis popalic. Az mi zyla z nerwow wyszla na szyi. Zaliczylam oczywiscie polski sklepik, zawsze tam kupuje tony batonow grzeskow i 3bitow :-D Pogoda powalajaca, nie wiadomo co z soba robic. A najbardziej szkoda mi dziecka, bo z checia by sobie pobiegala, a tu co chwile leje. Mam nadzieje,ze od jutra rzeczywiscie pogoda sie poprawi!

witam
pogoda chyba będzie ładna:-)
chyba sie wybiore na garde bo sąsiadka nie ma zamiaru naprawic gazu i wczoraj musiałam przenosić córke do synka pokoju gdzie jest pojedyncze łóżko:-(bo tak śmierdziało ze sie oddychac nie dało:wściekła/y:
nie chce po dobroci to inaczej to załatwie:crazy:

miłego dnia kobietki;-)

MartaF-a może(tak mi właśnie do głowy przyszło)pogadaj najpierw z tym sąsiadem gardzistą?Powiedz jak sprawa wygląda i niech chociaż Ci doradzi co możecie z tym fantem zrobić:sorry:.
Pogoda rzeczywiście zapowiada się śliczna-i tak ponoć do soboty:-D(oby).
A ja zaczynam chyba jakieś przeziębienie,bo katar mam i kicham od wczoraj:-(.Ale damy radę-herbatka z cytrynką(której nie lubię)i miodziem poszła w ruch:tak:.
Muszę dziś zapytać nauczycielkę Dawida jak tam sobie moje dziecię radzi-w domku jest wszystko ok,ale z autopsji wiem,że w szkole jest...milczący raczej(choć gwiazdkę już do domu przyniósł,i raz uśmiechniętą buzkę na klacie;-)).
A skoro o nim mowa-to lata po domu wściekły,bo Dagmarka jeszcze śpi-i ciągle do niej zagląda,i znowu przybiega do mnie...:-D.Jak ma tak dużo energii,to idę go ubrać(oczywiście jest już po śniadanku),bo nie lubi tej części przygotowań do szkoły:eek:.

reklama
nie chce z debilem gadać:wściekła/y:

od wczoraj wieczora robie zakupy na allegro dla dzidzi:-) fajne jest to ze babka ma wszystko na swojej aukcji i płaci sie tylko raz za wysyłke:-) a ma 74 strony i dosłownie wszystko:happy::laugh2:

zapomniałam was zapytac, można kupić w Irlandii śpioszki? bo nie znalazłam w żadnym sklepie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry