Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zmieniałam właśnie wczoraj w offisie gdzie sie ppsa wyrabiało, babka powiedziała ze oni to wysyłają do Dublina i oni tam zmieniają gdzie sie da:-)Hej dziewczynki
Chyba powinnam sie wziac za zalatwianie macierzynskiego bo za tydzien urlop w PL a w polowie listopwada gdzies bym chciala isc, tylko kurde nie mam poecia jak sie zabracChyba powinnam isc do socjala i jeszcze zmiana nazwiska, nie a=wim czy mi sie to wszystko nie pokreci bo wszedzei mam panienskie nazwisko a w karcie ciazy aktualne, czy ja w taksie powinnam zmienic to nazwisko?
Masakra nic nie wiem

Nie będę w taką pogodę w domu siedzieć!!
Faktycznie załatw to na Gardzie,póki się jakieś nieszczęście nie stało!Wariatka potruje Was,innych sąsiadów,albo samą siebie.Ona widocznie nie zdaje sobie sprawy co może narobić!A to jakaś starsza babka,że taka nierozgarnięta?Czy młodsza,ale fiśnięta
Jak zwykle gdy jest weekend,P w domu,auto do dyspozycji,można gdzieś z dzieckiem na wycieczkę się wybrać to pogoda DO BANI

Mam tylko dwie koleżanki Polki z dzieciaczkami i do tego obie zjeżdżają do Polski(jedna we wrześniu,druga w październiku)Niedobrze
Nas tu troche jest i mimo, ze sie jeszcze nie wszystkie znamy, to nad tym pracujemy

Ja mam ostatnio jakis gastronomiczny zastoj
hehehe. Ale nastrajam sie i moze niedlugo znowu mnie przy garach bedzie mozna zastac...
Zrobiłam próbę generalną ale udało się z niego wymusić tylko jeden bek.
Po za tym on się krztusi w różnych porach - czasem nawet tuż przed jedzeniem.. eh sama nie wiem co robić - GP dał list na obserwację do szpitala bo męczyłam go strasznie z tym problemem.. Ale osłuchowo jest OK i do buźki też zaglądał... nie wiem czy iść do szpitala czy nie..
Agusik78-spokojna Twoja głowa.Napisałam,że pogoda ma być do soboty,bo nie widziałam prognozy na dalsze dni:-).Więc całkiem możliwe,że w weekend też poświeci słonk.Choć jak widać prognozy nie do końca się sprawdzają,bo dziś i tak do ptk.miało być bezchmurnieAleż dziś piękny dzień!Prawie jak wiosna
Upichciłam dziś szybki sosik pieczarkowy,zupka od wczoraj została,potem tylko makaron ugotuję i mam gotowanie na dziś z głowyNie będę w taką pogodę w domu siedzieć!!
MartaF:Ta Twoja sąsiadka to naprawdę z lekka walnięta,albo i mocniejFaktycznie załatw to na Gardzie,póki się jakieś nieszczęście nie stało!Wariatka potruje Was,innych sąsiadów,albo samą siebie.Ona widocznie nie zdaje sobie sprawy co może narobić!A to jakaś starsza babka,że taka nierozgarnięta?Czy młodsza,ale fiśnięta
lubiczanka:ale mnie pocieszyłaś!Taka śliczna pogoda i tylko do sobotyJak zwykle gdy jest weekend,P w domu,auto do dyspozycji,można gdzieś z dzieckiem na wycieczkę się wybrać to pogoda DO BANI
..No tak..nie chwal dnia przed zachodem słońca!Jakieś Cumulusy zawisły nad Swords
Ale Wam dziewczynki z Galway dobrze,tyle znajomych wokół!A ja?!Mam tylko dwie koleżanki Polki z dzieciaczkami i do tego obie zjeżdżają do Polski(jedna we wrześniu,druga w październiku)Niedobrze
![]()
.Ale tak to już tutaj jest-nigdy nie wiadomo