Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-(ale mamy Asie do odwiedzenia:-)
-piękny wrzesień nam Irlandia funduje tego roku-oby do bólu;-)
;-)
Dobrze,że było miło i przyjemnie-choć tyle może sobie taka Mamusia zafundować na codzień
.W dodatku w towarzystwie Dzieci i nie trzeba się zastanawiać-czy w domku wszystko w porządku
...
bo oczywiście ledwo oczy otworzyłam,nawet na podwórku śmierdziało
a ona mi prosto w oczy kłamie ze ona nie gotuje
i weź tu z taką idiotką gadaj
chyba cieszy sie nowym domkiem:-)
szkoda ze to nie weekend

No uspokoiła mnie troszkę ta cała przedszkolanka-powiedziała,że Dagmara naprawdę świetnie sobie radzi,i że owszem-bardzo lubi się bawić z innymi maluchamiWitam:-)
Lubiczanka koniecznie zapytaj panią, jak to z twoją niunią jest. Może nie bawi się sama przez cały czas. U nas też pogoda jak na razie ok, pranie nastawiłam.

Całe szczęście,bo przecież dziwne dla mnie by było aby to moje przebojowe dziecię nie potrafiło się dogadać(nie koniecznie po angielsku-tak po dziecięcemu;-))z rówieśnikami
.Co innego Dawid-ten ma ogromne opory i jest pieszczoch-nieśmiałek
.Dobrze,ze nie ma(odpukać)kłopotów w szkole...
.Jak tam urządzanie"po swojemu"domku?Chyba nie miałaś żadnych problemów-ba,w takim domku?I jak się odnajdujesz w nowym mieście?A z tym nadrabianiem czytania-powodzenia-ja czasem po jednym weekendzie nie mogę nadążyć;-)