reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
mi sie tez w domku nie chciało siedziec w taką pogode:-)

agusik mam dla ciebie dobre wieści,do poniedziałku ma byc ładna pogoda:-):cool2:
co do mojej sąsiadki ma około 40 i wisi jej poprostu wszystko a ja pouszczelniałam wentylatory i jakos narazie nie czuc tego gazu a ona sobie gotuje przy otwartym oknie:eek::sorry:

mama_ady sąsiadka moze na prądzie oszczędza??:laugh2:

lubiczanka nas jest razem 4 ale jedna nam uciaka na długo do Pl:sorry::-(ale mamy Asie do odwiedzenia:-)
chociaz ja poszłam do sąsiadki dzisiaj pod górke kawałek i miałam dosyć spaceru, jakaś ociężała sie zrobiłam, czy to możliwe ze juz tak szybko sie męcze??:-(

Witam
Spotkanko sie udalo jak najbardziej :) pogoda dopisala towarzystwo tez kazda przyniosla sterte ciastek i slodyczy wiec moj Olivier zjadl polowe hehe koniecznie trzeba powtorzyc ale w wiekszym gronie:)
Autko w koncu doszlo duze czerwone BMW he Oli na poczatku sie bal uzywac gazu i kazal sie pchac hi ale po chwili smigal i do domu nie chcial isc he. Troche duzo miejsca zajmuje ale coz czego sie nie robi dla dzieci:)
Teraz moje chlopaki ogl mecz i chyba przgrywamy:(
A ja robie za nianie babaska kolezanki oni wyszli na kolacje a ja w necie mam czas pobuszowac:)
milej nocki

hey!

Ja znowu sie obzeram- jak zawsze wieczorem. To najgorsze,co moze byc. Niewiele jesc w ciagu dnia,a na noc nadrabiac. Nastepnym razem ja tez sie pisze na spotkanie, jak najbardziej!

Dzień dobry Mamusie!!!
Zapowiada się słonecznej pogody ciąg dalszy:cool2:-piękny wrzesień nam Irlandia funduje tego roku-oby do bólu;-)
Widzę,że oprócz kamci* wszystkie mamy wypompowało to spotkanie:confused2:;-):-DDobrze,że było miło i przyjemnie-choć tyle może sobie taka Mamusia zafundować na codzień:tak:.W dodatku w towarzystwie Dzieci i nie trzeba się zastanawiać-czy w domku wszystko w porządku:confused2:
Dziś Dawid ma w szkole coś a la test sprawdzający ze słówek i mam stresa:sorry:...
I to przedszkole mnie troszkę niepokoi-wszystko jest niby w porządku,Dadzia bardzo lubi chodzić do niego,ale za każdym razem jak ją odbieram bawi się sama-a przecież nie taka była intencja...:-(.Muszę się zapytać jak to wygląda w ciągu całego dnia...

witam

właśnie wróciłam od sąsiadki:wściekła/y:bo oczywiście ledwo oczy otworzyłam,nawet na podwórku śmierdziało:wściekła/y: a ona mi prosto w oczy kłamie ze ona nie gotuje:wściekła/y::eek: i weź tu z taką idiotką gadaj:wściekła/y:
będe sie rozglądac za nowym domkiem jak do soboty nie naprawi gazu:-(

coś nam anineczke na dobre wcieło:-pchyba cieszy sie nowym domkiem:-)

pogoda super i ma być cieplutko:cool2:szkoda ze to nie weekend:sorry:

miłego dnia:cool2:

reklama
Witam:-)
Lubiczanka koniecznie zapytaj panią, jak to z twoją niunią jest. Może nie bawi się sama przez cały czas. U nas też pogoda jak na razie ok, pranie nastawiłam.
No uspokoiła mnie troszkę ta cała przedszkolanka-powiedziała,że Dagmara naprawdę świetnie sobie radzi,i że owszem-bardzo lubi się bawić z innymi maluchami:tak::-DCałe szczęście,bo przecież dziwne dla mnie by było aby to moje przebojowe dziecię nie potrafiło się dogadać(nie koniecznie po angielsku-tak po dziecięcemu;-))z rówieśnikami:eek:.Co innego Dawid-ten ma ogromne opory i jest pieszczoch-nieśmiałek:sorry:.Dobrze,ze nie ma(odpukać)kłopotów w szkole...
Anineczka-witamyspowrotem:-D.Jak tam urządzanie"po swojemu"domku?Chyba nie miałaś żadnych problemów-ba,w takim domku?I jak się odnajdujesz w nowym mieście?A z tym nadrabianiem czytania-powodzenia-ja czasem po jednym weekendzie nie mogę nadążyć;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry