reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka hoop hoop- się ma teraz 500 pokoi i taką super chate to i mozna się zastanowić "gdzie ja tego laptopa połozyłam" ;-):cool2: a tak powazniej to jak podczytuje to Ciebie nie widziałm odkąd się poprzeprowadzałaś.

Miałam się kiedyś spotakc z KAsia irlandką jakoś nam zeszło no a teraz to juz w ogole zapadla się pod ziemie:eek:
Moze anineczka wiesz czy ona juz wróciła z PL i czy wsio ok u niej i dzieciaczków...

Kochana nie było mnie bo dopiero dziś miły pan z UPC przepiął nam neta z tamtej chaciny.I od dziś mam okno na świat dopiero.Uwierz mi,nie było mi łatwo gdy nie miałam bb na codzień.Wszystkie krzyżówki w domu porozwiązywałam z nudów.
To znaczy nie nudzę się wcale bo burdel przekładam z jednej kupki na drugą.Brak mi półeczek i regałów tutaj:eek: i jak narazie wszystko wala się z kąta w kąt :confused2:
Ale wieczory były masakryczne,bo ani neta ani cyfry a ile można się gapic na ślubnego :eek:
Co do Kasi naszej szefowej to wiem,że miała jechac na 5 tygodni....muszę policzyc kiedy ostatniego posta napisała.Bo nie mam z nią kontaktu :no:

No już poszpiegowałam.
Kasia logowała sie 26-08-2009 ale nic nie napisała
Pisała 2 sierpnia.A wyjechała około 25 lipca.Tak więc byc już powinna.
Może ma urwanie jajec po przyjeździe?
Pewnie niedługo się pojawi.Wieczorem napiszę jej przypominającą wiadomośc,że czekamy na nią.

Ostatnia edycja:
reklama
Spotkanie bylo super. Ktoras z Mamusiek zostawila u mnie biala pieluche tetrowa i kocyk niebieski taki misiowy.
Ja dzis wariuje. Alex przechodzi skok rozwojowy 12 tygodnia ( u nas 13) Ryczy i je caly dzien...i tylko to! A ja wstalam z bolem gardla i glowy. Bierze mnie chorobsko!! Caly dzien z nim walcze ale wiem, ze to nie jego wina- biedaczek. Uszy mi tylko puchna i cierpliwosci brak szczegolnie jak sie ma takie samopoczucie. :-(

Jak powiedziałam,tak też zrobiłam,czyli pojawiłam się:-D.Niestety tylko aby pożyczyć wszystkim Mamusiom udanego popołudnia(Misia83-trzymaj się dzielnie!)
Dawid ten test ma jednak jutro:-(-czyli kolejny dzień stresu pod tytułem"jak mu pójdzie".
Wy drogie Mamusie cieszcie się piękną pogodą -na zakupki,spacerki czy chociażby ogrody:-):cool2:.I do jutra-stawiam się z pewnością przed8:tak:.
Ps.jeśli dostałam list z maternity-dostaliśmy twoją aplikację,czekaj na decyzję,to ile mniej więcej na tą decyzję będę czekała:confused2:Z góry dziękuję i jeszcze raz do jutra:happy:

Ps.jeśli dostałam list z maternity-dostaliśmy twoją aplikację,czekaj na decyzję,to ile mniej więcej na tą decyzję będę czekała:confused2:Z góry dziękuję i jeszcze raz do jutra:happy:

ja czekalam jakies 2-3 dni

asienka - czyli mowisz ze to normalne;-):tak:ja wlasnie tez sie szybko mecze, co nie przeszkadza jednak w wynajdywaniu kolejnych zajec. Ciagle jest cos do zrobienia i pewnie do porodu nie spoczne;-)wiem ze lepiej sie oszczedzac ale i tak ciezko usiedziec:-)
no to lece:-p
milego dzionka Wam!

anineczka Ty nam tez pokaz te swoje cztry katy urzadzone po swojemu ofkors:-Di lustro dobrze umyj coby obraz byl wyrazny :-D:-D:-D
Ty się śmiej.
Na przeciwko lustra jest podwieszany Tv i na nim jakaś malutka rzecz stoi.N.o idealnie na wprost lustraMyślałam,że to kamerka...zboczuchy jedne pewnie perwersję uprawiały.Tak sobie pomyślałam.
Jak M wrócił z pracy to mu o tym powiedziałam.Oj jego mina bezcenna....uchachany od ucha do ucha poszedł sprawdzic czy to faktycznie kamera,ale okazało się,że to odbiornik do pilota :-D:-D
Mój M załamany :eek::szok::-D:-D:-D
A zdjęcia zrobię jak dokupię kilka regałów na książki i zabawki bo nie mam i burdel wszędzie ;-)
A z lustra skorzystam jak w przyszłym tygodniu wykopię Matta z sypialni bo jeszcze u nas się gości :-D

Wybaczcie ale nadrabiam po kawałku.
Doczytałam,że Lady Misi się znalazła.Bosko :tak::tak::tak:

Dziendoberek

Ja juz sie prawie uporalam ze zmiana nazwiska i macierzynskim, nie bylo zle, wszedzie od reki zmieniali. Dzis bylam u lekarza i uwaga...11kg na plusie:shocked2: To chyba nie jest normalne. a poza tym nadal odliczanie do urlopu, jeszcze tydzien:-)

Milego wieczoru;-)

heh misia kocyk i pielucha to moje:-) wiesz to mial byc pretekst do nastepnego spotkania;-):-Dzglosze sie kiedys po nigo;-) iiiiii jak tam A dalej chce miec gromadke dzieciaczkow?:-D
moniadan a Ty juz powrocilas???:-)
fajna mamy pogode:-)

jola a ja tylko 7 kg:eek: nie wiem czy to dobrze czy źle:sorry:ale maluch rozwija sie prawidłowo to chyba dla mnie dobrze ze nie będe miała czego zrzucac:happy:

anineczka mój to by małego szybko z pokoju wyprowadził:-Dewentualnie mnie i siebie jak już by mały marudził za bardzo:-D:-D

ide na długą kąpiel i nie chce zapeszac ale sąsiadka narazie nie gotuje:-Dmoże poranna rozmowa poskutkowała:-Doby:eek:

reklama
woow ale cisza. Wlasnie ogladalam londynczylow 2 i sie poryczlam na koncu:sorry:boze co za porod chyba lekko przesadzili i dotego ten dzidzius nie chcial zaplakac..masakra...
jola ja Ci powiem ze ogolnie przytylam w ciazy 22 kg, a najwiecej wlasnie w ok 25 tyg jak bylam w pl to w ciagu dwoch tygodni przybylo mi 6 kg:-) nie masz co sie sugerowac kazda z nas jest inna, jedna przytyje 7 druga 25 kg, wazne zeby dzidzius sie dobrze rozwijal;-)

Do góry