anineczka
królowa mrówek :P
anineczka hoop hoop- się ma teraz 500 pokoi i taką super chate to i mozna się zastanowić "gdzie ja tego laptopa połozyłam" ;-)a tak powazniej to jak podczytuje to Ciebie nie widziałm odkąd się poprzeprowadzałaś.
Miałam się kiedyś spotakc z KAsia irlandką jakoś nam zeszło no a teraz to juz w ogole zapadla się pod ziemie![]()
Moze anineczka wiesz czy ona juz wróciła z PL i czy wsio ok u niej i dzieciaczków...
Kochana nie było mnie bo dopiero dziś miły pan z UPC przepiął nam neta z tamtej chaciny.I od dziś mam okno na świat dopiero.Uwierz mi,nie było mi łatwo gdy nie miałam bb na codzień.Wszystkie krzyżówki w domu porozwiązywałam z nudów.
To znaczy nie nudzę się wcale bo burdel przekładam z jednej kupki na drugą.Brak mi półeczek i regałów tutaj

Ale wieczory były masakryczne,bo ani neta ani cyfry a ile można się gapic na ślubnego

Co do Kasi naszej szefowej to wiem,że miała jechac na 5 tygodni....muszę policzyc kiedy ostatniego posta napisała.Bo nie mam z nią kontaktu

No już poszpiegowałam.
Kasia logowała sie 26-08-2009 ale nic nie napisała
Pisała 2 sierpnia.A wyjechała około 25 lipca.Tak więc byc już powinna.
Może ma urwanie jajec po przyjeździe?
Pewnie niedługo się pojawi.Wieczorem napiszę jej przypominającą wiadomośc,że czekamy na nią.
Ostatnia edycja: