moniak82
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny! Widze że nie tylko ja smarkata, ach to wredne choróbsko
U nas pokolei cała rodzinka, najpierw zachorował M póżniej zaraził mała a teraz ja kicham. Ale dobrze że Emilce już przeszło bo b.się meczyła bidulka, z noska jej cały czas ciekło, temperatura ponad 38.
A to cytat ze strony ryanaira:
Dzieci w wieku od 8 dni do 23 miesiecy wlacznie w dniu wylotu nie moga zajmowac wlasnego miejsca i musza siedziec na kolanach rodzica (jedno niemowle na osobe dorosla). Ponadto nie mozna wykupic dodatkowych miejsc dla niemowlat.
Ale najlepiej zadzwoń do biura i zapytaj. Bo np. w Aerlingusie można wykupić normalny bilet dla niemowlaka, tylko wtedy musisz mieć fotelik.
Misia a ty jakimi pigułami się kurujesz? Ja narazie tylko herbatka, cytrynka i miodzio, a z prochów nawet nie bardzo wiem co mogę wziążć jako mama karmiąca
Coś dziś nie mam spania ale trzeba zmykać do łóżeczka się wygrzewać! Dobrej nocki
U nas pokolei cała rodzinka, najpierw zachorował M póżniej zaraził mała a teraz ja kicham. Ale dobrze że Emilce już przeszło bo b.się meczyła bidulka, z noska jej cały czas ciekło, temperatura ponad 38. witam mamy) mam wazne pytanko!!! czy któraś z was kupila niemowlakowi normalny bilet(nie infant) w ryanair??ja tak zrobilam,ale teraz sie zastanawiam ,czy tak mozna??!!jesli ktos cos wie wtej sprawie prosze niech mnie uswiadomi
)) z gory wielkie dzieki!!!!!!!
A to cytat ze strony ryanaira:
Dzieci w wieku od 8 dni do 23 miesiecy wlacznie w dniu wylotu nie moga zajmowac wlasnego miejsca i musza siedziec na kolanach rodzica (jedno niemowle na osobe dorosla). Ponadto nie mozna wykupic dodatkowych miejsc dla niemowlat.
Ale najlepiej zadzwoń do biura i zapytaj. Bo np. w Aerlingusie można wykupić normalny bilet dla niemowlaka, tylko wtedy musisz mieć fotelik.
Misia a ty jakimi pigułami się kurujesz? Ja narazie tylko herbatka, cytrynka i miodzio, a z prochów nawet nie bardzo wiem co mogę wziążć jako mama karmiąca
Coś dziś nie mam spania ale trzeba zmykać do łóżeczka się wygrzewać! Dobrej nocki
Ostatnia edycja:
moniadan jedyne co wiem,to można wychodzic jak dziecko nie ma gorączki.To jest jedyny przeciwskaznik do wychodzenia na dwór.
I buderhin ale to na receptę z PL.

)
)Ale czekamy na hasło-kiedy.

Tylko,że kąpiel trwała króciutko bo młody płakał,jakbym go gotowała,tylko szybciutko obmyłam i koniec
?