Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nielatwo tez miala Kamcia- jak juz wspomniala z ta sterta slodyczy na stoliku i z ciasteczkowym Olim
A reszta maluszkow??? Male Anioleczki
Towarzystwo wysmienite i czas niestety bardzo szybko uciekal... Mam nadzieje, ze wkrotce znowu sie zobaczymy.

to okna by się przydało umyć to podłogi..nie wiem czy to ta pogoda nie pozwala mi usiedzieć w miejscu czy może gniazdko szykuje na przybycie malej - słyszałam ze babki w ostatnim tyg przed porodem jakoś tak więcej się krzątają czy coś.Bo mnie normalnie ciężko w miejscu usiedziec...Jak to jest?wy tez tak miałyście?
tylko ze mi zostaly co najmniej 4tyg do terminu, wiec chyba wysilek nie wskazany?
witam mamusie!
ja mam jakiegoś dziwnego speeda na sprzątanieto okna by się przydało umyć to podłogi..nie wiem czy to ta pogoda nie pozwala mi usiedzieć w miejscu czy może gniazdko szykuje na przybycie malej - słyszałam ze babki w ostatnim tyg przed porodem jakoś tak więcej się krzątają czy coś.Bo mnie normalnie ciężko w miejscu usiedziec...Jak to jest?wy tez tak miałyście?
tylko ze mi zostaly co najmniej 4tyg do terminu, wiec chyba wysilek nie wskazany?
Mala tez sie wierci straszliwie, a niby ruchy mialy oslabnac pod koniec.Nie wiem,glupieje powoli
Pogode za to mamy sliczna i oby jak najdluzej!:-):-)
, nie przejmuj się. To normalny objaw ciążowy:-). Ja tylko szukam, co by jeszcze zrobić. Tylko nie szalej za bardzo, powinnaś odpoczywać (zresztą ja też
;-)), bo ciężkie chwile przed nami, znaczy pod względem zmęczenia i wysiłku, ale potem będzie super:-):-):-)
, uprać pościel. On mi mówi, że mam leżeć, ale muszę najpierw wszystko przygotować a potem będę odpoczywać. Myślę, że do przyszłego tygodnia się wyrobię

, potem już odpocznę, nastawię się psychicznie;-).
jednak dobrze ,ze tylko wątek;-) w domu na szczęscie wszystko na czas i wyrobione
Niki mnie absorbuje tak,ze.. I własnie kiedy ma drzemkę tak jak teraz np.to jest jedyna opcja zeby tu zajrzeć, choc i tak niezawsze napisac
nic juz wiecej nie powiem,
a tak powazniej to jak podczytuje to Ciebie nie widziałm odkąd się poprzeprowadzałaś.
Na szczęscie u Martysi w szkole to mało powszechne zjawisko,zeby coś znikało-nawet w piórniku ma to co zaniosła.Takze wspołczuje- zwłaszcza ze nówka była.I odpoczywaj i się nie stresuj...wiem wiem- łatwo mi pisac.Jednak wiem jak to jest z dwójką- a na dodatek jak jedno z nich ma niespelna 19m-cy
i te spotkania...i zasze tak jakoś fajniej.

musze chyba kupic nową:-(ale tym razem kupie byle jaką aby ciepła była:-(

hmm, zastanawiam sie jeszcze którego kuriera wybrać
bo cały zestaw 30kg

a ja moge im dac co najwyżej akt rozwodu
Mam nadzieję,że od dzisiaj częściej będziesz miała czas na zaglądanie na forum to z pewnością niejednokrotnie wymienimy między sobą jakieś uwagi
.Znam ten ból-kiedy ciężko jest znalezć czas "na to wszystko".Ale powodzenia:-).
-taką Irlandię to chyba wszystkie lubimy
.