reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Julia przeczytalam sobie to :)) A najbardziej lubie komentarze i te cale forum Naprwde wspaniale wspaniale i jeszcze raz dodam wspaniale Ten jezyk ta wulgarnosc Czytajac mam po prostu ubaw na max'a :))

Raz bylo o RyanAir'ze co chcialbys zmienic w tych oto liniach ? A odpowiedzi karygodne ! Typu : Ryczace bachory wyrzucic z lecacego samolotu zamknac w luku bagazowym ! Ze bachory pija z cyca Ze takiej kobiecie nie wstyd sie obnazac A pozniej te dzieci rzygaja dra mordy .... Te cale slowa sa po prostu paskudne jak ludzie moga miec taka znieczulice :( Przyznam czasami dziecko bardzo zle znosii lot i placze ciagle ale jest sek w tym ze nie kazda matka sie tym interesuje ...
Teraz jak lecielismy to w samolocie byl okropny gorac a kobieta siedzaca z mala dziewczynka Miala nie cale 4 miesiace ... Bidulka plakala bardzo i byla cala czerwona az mokra na buzce Zgrzana byla okropnie :( Ale moje drogie byla ubrana w gruby komplet sweter i ogrodniczki i gruby sweterek i welniana czapeczke hmm w Sierpniu ! Moja mala byla w samych body bo gorac i i tak byla ciepla ... A jak sie wychodzilo to cos lekkiego na gore opaska na uszy i jest ok A niejedne mamy przesadzaja czasem :(

Hej laseczki!!Nadrobilam was poodpisywalam wszystkim z osobna i co? net przestal dzialac a zapomnialam skopiowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to teraz tak na szybko bo zaraz m wroci.
Anineczka chata super!!!
Sofik nie bylo zadnych problemow z meldunkiem dla Szymka.\
Agusik no to lykaj folik
Kamcia prezent sie podobal synkowi?
MArtaF no Ci sasiedzi jacys nie teges!!!!\
Nie moga cos zrobic z tym gazem?
Misia fajnie ze Lady sie odnalazla,i od razu Al spokojniejszy moze ta kotka ma jakas dobra energie ze wplywa na malego i on sie uspokaja:-p.
Andzulina synek cod miod i orzeszki-slicznosci:tak:
a jak tam z Toba goraczka minela?
MAmaAdy ale madra masz coreczke,a zabki wyjda i napewno znow zacznie siadac na nocniczek.
Bylam dzis u mnie w pracy sie zwolnic pojechalismy z nienacka bo ten moj konowal zwlekal mnie 3tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mnie jest potrzebne P45.
Co do Bankow holiday to powiedzial ze on to nic nie wie i ze z ksiegiowa ma gadac i sie dopytac.
Jak bedzie mial dla mnie P45 to zadzwoni:eek:ciekawe tylko ile bede czekac?

A wy ile czekalyscie na P45????
Agusiek a jak Twoje sprawy?

A moj gad jest taki nie dobry ostatnio ze szok,ciagle marudzi i sie drze albo piszczy o wlasnie wyje

Julia przeczytalam sobie to :)) A najbardziej lubie komentarze i te cale forum Naprwde wspaniale wspaniale i jeszcze raz dodam wspaniale Ten jezyk ta wulgarnosc Czytajac mam po prostu ubaw na max'a :))

Raz bylo o RyanAir'ze co chcialbys zmienic w tych oto liniach ? A odpowiedzi karygodne ! Typu : Ryczace bachory wyrzucic z lecacego samolotu zamknac w luku bagazowym ! Ze bachory pija z cyca Ze takiej kobiecie nie wstyd sie obnazac A pozniej te dzieci rzygaja dra mordy .... Te cale slowa sa po prostu paskudne jak ludzie moga miec taka znieczulice :( Przyznam czasami dziecko bardzo zle znosii lot i placze ciagle ale jest sek w tym ze nie kazda matka sie tym interesuje ...
Teraz jak lecielismy to w samolocie byl okropny gorac a kobieta siedzaca z mala dziewczynka Miala nie cale 4 miesiace ... Bidulka plakala bardzo i byla cala czerwona az mokra na buzce Zgrzana byla okropnie :( Ale moje drogie byla ubrana w gruby komplet sweter i ogrodniczki i gruby sweterek i welniana czapeczke hmm w Sierpniu ! Moja mala byla w samych body bo gorac i i tak byla ciepla ... A jak sie wychodzilo to cos lekkiego na gore opaska na uszy i jest ok A niejedne mamy przesadzaja czasem :(
ja właśnie też czytam te komentarze aż słabo sie robi jak sie je czyta ale zastanawia mnie kto to pisze chyba same prostaki i bez mózgi a najgorzej co mnie wkurza to jak ktoś pisze BACHORY........ALBO DZIECIORÓBCY NA BENEFITACH......masakra :no:politowanie dla takich osób

Witam laseczki:)
Dzien ogólnie udany:) Załatwiłam w miescie sprawy pozytywnie:)
Zakupki tez:) byłismy z Olivierem i moimi koleżankami na basenie ja sie nie kapalam bo jakas przeziebiona jestem:(
Teraz ogien w kominku płonie pije sobie winko i relaksik Łukasz ma dzis urodziny:) W prawdzie prezent ode mnie juz dostał (lampe do Canona) ale wieczór romantyczny sobie zrobimy a co:)
Jutro ma przyjsc autko wiec jak juz bedzie to wkleje zdjecia pogoda ma byc jutro w miare wiec pewnie na salthil pojedziemy:)
Miłej nocki

Hey dziewczynki!!

My juz po urodzinach corci, bylo bardzo fajnie, torcik, ktory zrobilam wygladal tak :
[FONT=&quot]
Obiecalam,ze wkleje fotke, wiec to robie.Nie dokladnie tak mialo byc,ale i tak jestem zadowolona, uwielbiam piec i wogole pichcic w kuchni. 2 latka juz minely, teraz bedzie szlo 3 latka, rany!
Kupilam teraz piwko na wieczor, sobie bulmersa gruszkowego mniam, i bedziemy ogladac kogel mogel 2 :-) Wczoraj ogladalismy 1, wiec dzis 2 obowiazkowo. ZYcze milego wieczorku!
[/FONT]

dziękuję Dziewczynki za miłe komentarze:-D co do szczegółów sesji, to ja robiłam sobie najpierw ciążową, a teraz robimy serię zdjęć Igorka. w sobotę będzie ostatni etap - całej naszej trójki;-) generalnie Asia jest z Galway, ale z tego co wiem, nie ma problemu z dojazdem na terenie Irlandii. zdjęcia robi u was w domu, czyli wygoda dla was, bo nie musicie gdzieś jeździć i stresować dzieczaków. możecie dogadać się co do godziny itp. bo np. u mnie było tak, że w jeden dzień Igorek nie miał humoru na robienie zdjęć i sesja trwała 5 minut:eek: i nie było problemu, żeby Asia przyjechała na drugi dzień:tak: ogólnie jest "elastyczna" i możecie same proponować, co i jak chciałybyście zrobić :-) naprawdę polecam:tak: co do ceny, to najlepiej będzie, jak skontaktujecie się bezpośrednio z nią, bo ma kilka opcji do wyboru i od tego zależy cena;-) podam Wam jej stronkę
Joanna Kisielinska Photography
chyba madbebe już wcześniej podała...:sorry: tam jest jej nr tel (najlepiej dzwonić po 16 od pn do pt a w sob i nd to cały dzień) i kontakt mailowy. mam nadzieję, że może któraś z Was się skusi, bo naprawdę warto;-) fajna pamiątka. ja osobiście robię album w formie książki:-) i już nie mogę doczekać się efektu końcowego:-D
ewelcia - moja gorączka na szczęście już przeszła. okazało się, że miałam zapalenie piersi:-(
larcia - torcik wygląda przepysznie;-)
spokojnej nocki Mamuśki:-D

witam:-)

u mnie ranek narazie bez zapachów, jak sąsiadka zacznie gotowac to jej butle zakręce bo stoi w ogrodzie:-) i kable poprzecinam:tak:

pogoda poprostu super :eek:i co tu robic:sorry:

co do tych komentarzy to ja nawet nie czytam bo to pisze jakiś margines społeczny i po co sie denerwowac:sorry:

aha ide dzisiaj do nauczycielki mojego syna bo to juz lekkie przegięcie,:wściekła/y: najpierw zgineła mu nowa kurtka,której nie mozna odzyskac:wściekła/y: a wczoraj zobaczyłam ze pogineło mu wszystko z piórnika,:eek: i coże mam nauczyc syna kraść skoro inne dzieci tak robią??:confused: czy kupować co tydzień nowe długopisy i ołówki:baffled:
miłego dnia;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry