julia28
Mama lutowa 2007
http://wiadomosci.onet.pl/2038716,28351,wiadomosceu.html widziałyscie na onecie nowe wiadomosci........ Chcą opodatkować "child benefit" a tu jakis irlandzki portal ktory o tym informuje ........breakingnews.ie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

a mnie jest potrzebne P45.
ciekawe tylko ile bede czekac?ja właśnie też czytam te komentarze aż słabo sie robi jak sie je czyta ale zastanawia mnie kto to pisze chyba same prostaki i bez mózgi a najgorzej co mnie wkurza to jak ktoś pisze BACHORY........ALBO DZIECIORÓBCY NA BENEFITACH......masakraJulia przeczytalam sobie to) A najbardziej lubie komentarze i te cale forum Naprwde wspaniale wspaniale i jeszcze raz dodam wspaniale Ten jezyk ta wulgarnosc Czytajac mam po prostu ubaw na max'a
)
Raz bylo o RyanAir'ze co chcialbys zmienic w tych oto liniach ? A odpowiedzi karygodne ! Typu : Ryczace bachory wyrzucic z lecacego samolotu zamknac w luku bagazowym ! Ze bachory pija z cyca Ze takiej kobiecie nie wstyd sie obnazac A pozniej te dzieci rzygaja dra mordy .... Te cale slowa sa po prostu paskudne jak ludzie moga miec taka znieczulicePrzyznam czasami dziecko bardzo zle znosii lot i placze ciagle ale jest sek w tym ze nie kazda matka sie tym interesuje ...
Teraz jak lecielismy to w samolocie byl okropny gorac a kobieta siedzaca z mala dziewczynka Miala nie cale 4 miesiace ... Bidulka plakala bardzo i byla cala czerwona az mokra na buzce Zgrzana byla okropnieAle moje drogie byla ubrana w gruby komplet sweter i ogrodniczki i gruby sweterek i welniana czapeczke hmm w Sierpniu ! Moja mala byla w samych body bo gorac i i tak byla ciepla ... A jak sie wychodzilo to cos lekkiego na gore opaska na uszy i jest ok A niejedne mamy przesadzaja czasem
![]()
politowanie dla takich osób
co do szczegółów sesji, to ja robiłam sobie najpierw ciążową, a teraz robimy serię zdjęć Igorka. w sobotę będzie ostatni etap - całej naszej trójki;-) generalnie Asia jest z Galway, ale z tego co wiem, nie ma problemu z dojazdem na terenie Irlandii. zdjęcia robi u was w domu, czyli wygoda dla was, bo nie musicie gdzieś jeździć i stresować dzieczaków. możecie dogadać się co do godziny itp. bo np. u mnie było tak, że w jeden dzień Igorek nie miał humoru na robienie zdjęć i sesja trwała 5 minut
i nie było problemu, żeby Asia przyjechała na drugi dzień
ogólnie jest "elastyczna" i możecie same proponować, co i jak chciałybyście zrobić :-) naprawdę polecam
co do ceny, to najlepiej będzie, jak skontaktujecie się bezpośrednio z nią, bo ma kilka opcji do wyboru i od tego zależy cena;-) podam Wam jej stronkę
tam jest jej nr tel (najlepiej dzwonić po 16 od pn do pt a w sob i nd to cały dzień) i kontakt mailowy. mam nadzieję, że może któraś z Was się skusi, bo naprawdę warto;-) fajna pamiątka. ja osobiście robię album w formie książki:-) i już nie mogę doczekać się efektu końcowego

i co tu robic

najpierw zgineła mu nowa kurtka,której nie mozna odzyskac
a wczoraj zobaczyłam ze pogineło mu wszystko z piórnika,
i coże mam nauczyc syna kraść skoro inne dzieci tak robią??
czy kupować co tydzień nowe długopisy i ołówki