Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W koncu znalezlismy miejsce - w sama pore, bo dzien wczesniej nasza opiekunka zrezygnowala. Sama sie dziwie, ze wszystko tak "fartownie" sie nam poukladalo. A moze po prostu jestem histeryczka i widze wszystko w czarnych barwach
dzwonie tam co jakis czas, ale juz nerwy trace, bo caly czas mnie odsylaja do innej osoby. Juz nie mowie o tym, ze musze zalatwic przeniesienie calego sprzetu ze starego mieszkania do nowego. Pewnie bede czekac jeszcze z pol roku
. Takze jezeli chodzi o "szybkosc" uslug, zdecydowanie odradzam Digiweb.ceny maja niezle - za miesiac lacza 3Mb place chyba 30 euro. Przesyl danych jest (a raczej byl) dobry.

Ja mieszkam na Ballygaddy Road. Szczerze niewiem gdzie jest Twoj domek,ale znajac Tuam to pewnie nie dalekoAnineczka! A gdzie Ty mieszkasz w Tuam? Bo my kupujemy dom tam niedługo na Kilcloghans (Obecnie mieszkamy w Galway). Może będziemy sąsiadkami? :-) Będę miała do kogo na kawę się wpraszać i z kim poplotkować hihihihi
.Zapraszam na kawusie
;-)Kamcia to prawdziwe szczescie miec polskiego lekarza w swoim miescie.anieczka a mowisz o tej lekarce z galway? ja narazie nie mam problemu z malym ale kiedys moze sie do niej wybiore.