Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mozna tak traktowac zwierze
on podobno nia rzucal nawet... a to takie slodkie stworzonko
Ja dzisiaj cały dzień siedziałam w chałupie i pokładałam się z kąta w kąt. Strasznie mnie to wściekło, bo nic konkretnego nie zrobiłam. Ostatnio ambitnie wzięłam się za naukę angielskiego w domu i nawet na to dziś ochoty nie znalazłam. Przydałby się jakiś kurs, ale kurcze nie mam czasu, mąż pracuje w systemie zmianowym i byłby problem z wciśnięciem gdzieś małej na ten czas.
i zdecydowalismy z mezem ze zostaje i rodze tutaj.Napiszcie prosze w ktorych szpitalach rodzilyscie (konkretnie w Dublinie,bo tu mieszkam) i jak tam z opieka i innymi sprawami zwiazanymi z porodem i opieka po porodzie.Dziekuje z gory AndzelikaTo jest w GalwayWitaj Anineczko jesli mozesz to napisz mi gdzie jest taki swietny szpital.Ja mam termin na koniec wrzesnia i problem z wybraniem szpitala.Z gory dziekuje Andzelika

Doktor Monika Cudo moze sciagnac taka szczepionke z Pl.Tylko musisz sie z nia wczesniej umowic.My sie bedziemy szczepic po wakacjach u niej.laski a ja wyskocze z tematem szczepien..czy orjetujecie sie odnosnie szczepionki na pneumokoki ..bo z tego co wiem to w irlandii jest ona w kalendarzu szczepien ale tylko u doroslych a nie u dzieci a ja chcialabym Alberta na nia zaszcepic ..czy ktoras orjetuje sie co i jak bo w Pl ona jest platna a tu nie..i chcialabym zasiagnac rady ..moze ktoras cos wie..
a moze Aniay ja bylabys przy okazji u Moniki Cudo to moze zapytalabys ja o ta szczepionke bo ja jakos nie wybieram sie do niej w najblizszym czasie a raczej nie mam jak do niej dotrzec