Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamy ady ale na ich stronie nie znalazlam nic o tlumaczu przysieglym. To szkola jezykowa. A ja musze przetlumaczyc dokumenty z pl na ang, podbite przez tlumacza.Mialam kedys nr do tlumacza ale wsiakl mi. A na necie pelno ogloszen,ale tlumacza przez neta, papiery wysylaja poczta. A ja wolalabym na zywo. Ktos ma jakis nr?

O te historie chomikowe mi chodzi

po prostu zmienili dekorację z Halloweenowej na Bożonarodzeniową... 

i opowiadaj co z Alim? Jaki ma teraz jadłospis? Bo ja już od hohohoho..przymierzam się do zrobienia mojemu zupki jarzynowej ale w końcu nie wiem czy to na pewno już czas...(?) i póki co zajada się jabłuszkiem i soczkiem marchewkowym.. A dziś dałam mu polizać czekolady..ale się zassał..
czasem daję mu troszkę pokosztować różnych smaków..
była rozmowa o szczepieniach - nawet Anineczka podała ciekawy link czy też cytowała go.. - musisz się troszkę cofnąć bo dokładnie nie pamiętam ale zdaje się, że ta szczepionka nie jest groźna dla płodu..A,no kurczę w jakiś taki nastrój miłosny wpadłam z tym chomikiemAgusik, chyba Cie troche ponioslo...O te historie chomikowe mi chodzi
![]()

Muszę go wykorzystać u siebie w domu(nastrój-nie chomika
).Tia,tylko,że ostatnimi czasy mężo zaprowadza syna do spania i zdaje się szybciej pada od niego
O i tak!