Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to jest to co lubie najbardziej a w dodatku wieczorem musze tam jechac znowu do szkoly rodznenia
Witam dziewczyny!
Ważne pytanie - czy któreś z ciężaróweczek będą się szczepić na A/H1N1? Jeśli tak to dlaczego a jeśli nie, to też z jakich powodów?
Mój gin radzi żeby się zaszczepić, to samo mówią w szpitalu ale ja się strasznie boję, że to może zaszkodzić maluszkowi :-(...

Nie,no to moja teoria może być słuszna!Kochankę ma skubaniec i do niej nawiał,zostawiając swoją biedną połowicę samąAgusik78-wiesz,gdybyśmy mieli tylko tego jednego chomika,to Twoja teoria mogłaby się okazać całkiem słuszna;-)Ale one były dwa!!!I ten zdrajca zostawił kompana(kę)a sam nawiał-tożto draństwo normalnie;-)![]()

Mój Radek ,na szczęście tak nie miał,ale znajomych synek tak się męczył z gazami,ale jego mamusia,mało doświadczona,karmiąc piersią,wpieprzała wszystko co jej do rąk wpadłoDokładnie tak, mamy teraz to samo z tymi gazami. Ania aż czerwona się robi.
.Mały stękał,czerwienił się napinał,aż się przepukliny pępkowej nabawił
.A ona wtedy-to co ja mam nic nie jeść?
Mały będzie miał zabieg na tę przepuklinę,tak to zaniedbała
Szkoda gadać...

Usłyszałam,że coś mi tam szeleści-i myślę"a mam cię draniu,Ty uciekinierze jeden",zaglądam,a tam wielkie wystraszone gały mikromyszy...Niestety ja nie mam sumienia do mordu i wypuściłam ją-za płotem,zeby nie wracała
:-)
.I miłej wizyty Tobie życzę-zarówno w szpitalu jak i wieczorkiem na zajęciach

Witam!
Gastone:nadal mi nie odpowiedziałaś na moje dwukrotnie zadane pytanie![]()

Mam nadzieje ze bedzie suwaczkiem odliczajacym.Jeszcze w sumie tydzien i sie dowiem.Czuje sie troche dziwnie,brzuch mnie i krzyz bola, ale tak sie boje powiedziec ze to pierwsze symptomy zeby nie zapeszyc..Mój Radek ,na szczęście tak nie miał,ale znajomych synek tak się męczył z gazami,ale jego mamusia,mało doświadczona,karmiąc piersią,wpieprzała wszystko co jej do rąk wpadło.Mały stękał,czerwienił się napinał,aż się przepukliny pępkowej nabawił
.A ona wtedy-to co ja mam nic nie jeść?
Mały będzie miał zabieg na tę przepuklinę,tak to zaniedbała
Szkoda gadać...

Może,może,ale wiesz co,żeby chciał zamienić czyściutką,pachnącą towarzyszkę życia na taką szarą śmieciaręAgusik78-a może ta,której się dziś pozbyłam w domku to ta zdz...a-i teraz już mój chomiczek wróci potulnie do swojej połowicy![]()
Nienormalny jakiś ten Twój chomcio!A moze on jest chomcio-niewiadomcio?

No,to kurczę suuuper!!Ale ciii,żeby-jak mówisz,nie zapeszyć!Ale tak czy siak,szkoda,bo myślałam,że może razem będziemy spakowane chodzićPrzepraszam kochaniutka, ja jestem zamotana ostatnio strasznie.Wiec suwczek zniknal bo tak jak mowisz mam nadzieje szykuje sie nowy.ale napewno zauwazysz zmiany jak zauwazylas brakMam nadzieje ze bedzie suwaczkiem odliczajacym.Jeszcze w sumie tydzien i sie dowiem.Czuje sie troche dziwnie,brzuch mnie i krzyz bola, ale tak sie boje powiedziec ze to pierwsze symptomy zeby nie zapeszyc..
Następna rzeczy by nas łączyła,albo to może już za dużo!Co za dużo to niezdrowo