Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misia i Al ci to wszystko zjada?? po całym sloiczku? a kaszek mu nie dajesz żadnych?
Wilwia w przychodni ci powiedzieli, że nie szczepia, bo robi to szpital

Dzisiaj, to chyba bym ja pogryzla i pogonila z domu w cholere

Miało być coś związane z macierzyństwem i jest
.Chociaż nie wiem,nie wiem,osobiście lubiczanki nie znam

przede wszystkim te okropne bóle z krzyża mi odpuściły po tym znieczuleniu,a myślałam już,że mi kręgosłup rozerwie
No,to z takich"przyjemniejszych"spraw
A tak poważnie-niefajnie to może wygląda,ale efekt,jak dla mnie jest natychmiastowy
Ale ,oczywiście każdy organizm jest inny,każda kobieta może inaczej na to reagować,do niczego nie namawiam,wyraziłam tylko swoją skromną opinię na ten temat
ta grypa wcale nie jest groźna, jest łagodniejsza od zwykłej grypy!
Z tym usg to mnie zagielas, bo teraz tak jak pisalam przewaznie jest jedno i pa pa.
Ja tam osobiscie wole chodzic prywatnie i wiedziec, ze wszystko ok. A tutejsze podejscie do ciazy mi sie jakos szczegolnie nie podoba. Chociaz cieszy mnie fakt, ze kobiety (przynajmniej te, ktore znam) nie biora od razu zwolnienia i sa aktywne zawodowo do konca. Ja sama planuje odejsc na dwa tygodnei przed porodem. O ile dostane awans. Jak nie to pojde troszke wczesniej 
Moje pierwsze slowa na izbie przyjec beda: "epidural pleaseeeeeeeeeee"Hello
WItam po pracy. Bylismy wczoraj w szkole rodzenia i wiecie co przerazona jestem...a czym? Znieczuleniem, polecalyscie tu epidural i wlasciwie bylam do niego przekonana ale jak zobaczylam wczoraj na filmie jak oni to podaja to sie przerazilam a mojT powiedzial zebym sobie z glowy wybila bo to niebezpiecznemasakra. No to takie wrazenia po pierwszym spotkaniu, nie chce myslec co bedzie po ostatnim
A jak MaratF i Lubiczanka? Jeszcze w calosci:-)
Milego wieczoru