Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie neguje,ale zastanawia mnie dlaczego w takim razie zwykła grypa może zabic milon a ta sporo mniej? I dlaczego 50% ludzi w Pl mogło się leczyc w domowych pieleszach a nie izolatkach szpitala zakaźnego?anineczka, co do twojej wypowiedzi o szczepionkach. Swinska grypa to polaczenie ludzkiej,swinskiej i ptasiej. Wiec jest grozniejsza. Ale do dzis nie wiadomo,czemu nazywa sie tylko "swinska". Nawet sa spory o zmiane jej nazwy. Chwala za to,ze sa juz szczepionki na nia!

I ja sie z Toba absolutnie zgadzam...tylko te parowki nieszczesne tak mi wpadly w oko - bo wiesz, ja nawet czasem mam watpliwosci czy Stasiowi je dawac (pomimo ze bardzo je lubi)- bo juz nie raz zauwazylam ze przeszly przez jego uklad pokarmowy w niezmienionej formie...wiesz...kazda matka wychwuje dzieci po swojemu i tak samo podaje im do jedzenia co inne...jeni wprowadzaja pokarmy zgodnie z tym co pisze w ksiazkach a inni nie... ja nie mam nic przeciwko parowka... mlody jadl i koslawy nie jest ani nic podobnego...
gdyby niebyly zdatne do jedzenia takie parowki to nie sprzedawali by tego w sklepach
kada mama niech chowa dzieci jak chce i karmi je tym czym chce ..

,Pamiętam,ze lubiczanka je sobie szczególnie upodobała
Zakupiłam pudło czerwone
.Włączyłam tv,a tam informacja,ze dostępna jest nowa wersja oprogramowania do dekodera Polsatu (mamy Samsunga HD),pytają czy zaktualizować,dałam OK,zainstalowało się,a teraz dekoder szaleje
Nie da się oglądać.Ciągle się włącza i wyłącza
.Trafi mnie zaraz,ja to tak nie,ale moje dziecko przeżywa już,że bajek nie będzie
Zawsze coś!!!

.Naprawiłam se sama bo mój mąż to...ech...szkoda gadać.Znalazłam forum tv cyfrowej i sama znalazłam przyczynę i ją naprawiłam

Ja tez stanowczo mowie nie!!!!Anineczko, moj A. juz dawno ogladal w necie jakis dokument na ten temat i pozniej opowiadal mi, czego sie dowiedzial.
Na poczatku podchodzilam do tego sceptycznie i troche sie nawet z niego podsmiewalam, pozniej zaczelam sie zastanawiac i doszlam do wniosku, ze cos w tym jest i ma to jakis sens.
Wczesniej staralam sie nie wypowiadac na ten temat, bo nie chcialam wyjsc na jakas paranoiczke...
I szczepieniom stanowczo mowie NIE![]()
Alez mi sie egzemplarz trafil 
masakra. No to takie wrazenia po pierwszym spotkaniu, nie chce myslec co bedzie po ostatnim