reklama

Mamy z Irlandii!!

doczekasz sie doczekasz tego lata ja juz swoje lato bede miala za tydzien 9 lecimy do Pl :-D no i postaram sie troszke przedmuchac slonko nad wyspy ...no i kurcze troszke moj stary mnie nastaszyl bo lecimy przez londyn gdzie spedzimy caly dzionek a tam podobno od 3 dni zamachy terrorystyczne

no i jeszcze Rosaniu zapytam ile Twoj maluszek ma miesiecy ?? bo skleroza neie boli..moj Al zaczal raczkowac jak mial 6 miesiecy niecale a jak juz dobiegal 7 miesiaca to zapierdzielal na kolanach jak szalony

reklama
czesc dziewczyny widze ze sporo nas wyjezdza do polski na wakacje ,ja lece w srode na 1,5 miesiaca:-):-D:-D:-D:-Dkurde ale sie ciesze:-)a ta pogoda to tez mnie b dobija bo nic nie mozna sobie zaplanowac.dobra kobitki koncze bo maly szantazuje placzem,odezwe sie z polski jak bede mial dostep do internetu a jak nie to juz po powrocie.paaaa

Witacje dziewczyny, moge sie dolaczyc?
Jestem tu nowiutka, Wiecej czytam niz pisze:tak:
Mam na imie Natasza i mam dwie male kobitki (Zosia ma 11miesiecy, Oliwka 3 latka).
Mieszkamy w Dublinie.
Jestem z Lodzi, ale juz od dziesieciu lat zyje zagranica.
Pozdrawiam:-)

Hej Nastka,a gdzie wczesniej mieszkaliscie?wnioskuje, ze nie w Irlandii:-)
Kaziowa-mam pytanie,gdzie dostalas taka plocienna czapeczke dla maluszka?ja jakos nie moge trafic..
Mam nadzieje, ze dziewczynom pogoda w Polsce dopisuje...u mnie takie wiatry,ze sie boje,ze okna wyleca:-)

Witam nowa mamusie :-)

czy kiedykolwiek zawita slonko na wyspe:angry: kiedy bedziemy mialy piekne bezwietrzne pogody:angry:..no mam nadziejej ze juz niebawem :-D mam dosyc tego wiatru i deszczu

czy kiedykolwiek zawita slonko na wyspe:angry: kiedy bedziemy mialy piekne bezwietrzne pogody:angry:..no mam nadziejej ze juz niebawem :-D mam dosyc tego wiatru i deszczu

Ja też już mam dosyć:-p Mogłoby się już w końcu rozpogodzić, bo w nawet w parku jest błoto i mam cały wózek upaćkany zawsze:-p Nie chce narzekać jak typowa Polka, ale i tak byłam cierpliwa od kilku tygodni czekając na słoneczny, piękny dzień;-):-D

:sick:Kochane, musze sie wyzalic!!!!!!!!!!!:wściekła/y:Od miesiecy ciesze sie na urlop w Polsce, samolot za tydzien a tu...................mala ma ospe:sick:Dzisiaj lekarka potwierdzila.
Na szczescie mala nie cierpi (no ale to dopiero drugi dzien, nie wiadomo jak bedzie dalej) a mnie szlak trafia.O podrozy nie ma mowy, no i najprawdopodobnej druga malenka tez sie zarazila, co znaczy ze nastepny miesiac jest z glowy:baffled:

Bilety przepadna, rodzina rozpaczona...............:crazy::no: a ja rycze................dziadkowie jeszcze nie widzieli malutkiej:wściekła/y:

Przepraszam ze taka negatywna, ale .........

Pozdrawiam,
Nastka

o ja pierdziele:crazy: no coz duzo zdrowka zycze dziewczynka :tak: oby ospa minela szybko i bez swedzenia :-D no leciec niestety nie mozesz bo lepiej ospy nie przeziembic aby powiklan nie blo ...a bilety :baffled: hmmm przeziez mozna je jeszcze przebukowac i napewno taniej to wyjdzie jak nowe bilety:-D i c jeszcze moge poradzic ..smarj duzo i niech szybko krostki wysychaja

a o przepisali Tobie tu na ospe???

reklama
czesc dziewczyny jednak mam dostep do internetu w polsce wiec bede na biezaco.w polsce pogoda tragiczna zimno pada i wieje,a ja malemu przywiozlam same letnie ubrania bo mialo byc sloneczko:-(czytam nastka o twoich maluszkach ze maja ospe ale panuje jakis wirus w irlandi bo ja mam polpasca i przywiozlam to z dublina bo na poczatku myslalam ze mnie przewialo i wyskocczyly mi na plecach bable i w sumie nie myslalm ze to cos powaznego ale jak w polsce pokazalam to rodzina mnie odrazu wyslala do lekarza,no i lekarz powiedzial ze to nie jest zarazliwe wiec moze maly nie bedzie mial ospe .a polpasiec to sa pozostalosci ospy a ospe mialam jak bylam mala.wiec musze teraz to cholerstwo wypedzic bo niedlugo moze bedzie cieplo i z bikini i solarium nici.:-(dobra kochane koncze bo jutro wyprawiam malemu ur wiec duzo roboty.pozdrowienia z zachmurzonej polski

P.S Nastka milo cie poznac,moze kiedys sie spotkamy bo ja tez jestem z dublina:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry