didi
Fanka BB :)
aaaa-Joannn-od wczoraj ciągle po głowie mi chodzi-nawet w taką pogodę polecam jeszcze zamek bunratty za Limerick.To taki skansen(zależy co kto lubi),gdzie spędzić można cały dzień.Fantastyczna sprawa-coś a'la nasz Biskupin-z tym,że opowiada o Irlandii19-go wieku(a u nas początki państwa).Fantastycznym finałem całego łazikowania jest zamek(właśnie my nie zaczynaliśmy od niego,tylko na deser sobie zostawiliśmy).Super i z całą odpowiedzialnością polecam
dokladnie Bunratty jest fajne ...bylismy tam rok temu z Moniadan..pogoda coprawda deszczowa alei tak bylo fajnie ..
ale nasz Biskupin tez jest piekny
Didi no to napewno pewnie się czujesz za kierownicąDobrze.
Długo Ci śpią dzieciaczki.
Jak Albert się czuje? Jak nocka?
![]()
pewnie to ja czuje sie w malych samochodach dlatego chce micre no moze punciaka
moj mnie dopisal do ubezpiecvzenia i venciakiem mam lekkiego stresa jezdzic ale to kwestia przyzwyczajenia
Albert juz ciut lepiej . ..nocka nawet dobrze tylko temp...raz zbijana ...ale katar go meczy i strasznie chrapie..haha..ale mam nadzieje ze do poniedzialku mu przejdzie bo wlasnie w pon wieczorem jedziemy juz do Dublina na lotnisko
cod o spania to roznie ostatnio Ewunia zaczela spac do 8:30 - 9 :00 wiec coraz lepiej
wlasnie smierdzi mi cos z podlogi..i piszczy wiec musze przebrac mala smierdzielice hahah
Hej witam się dawno mnie tu nie byłoAle czasem was podczytywałam.
Anineczka gratuluje zdania egzamniu ja tez niedawno zdałam.
gastone gratuluje fasolki:-)
U nas dobrze julcia rośnie chodzi do polskiej szkoły ,a od stycznia do irlackiego przeczkola idzie na 3godz.Po za tym jakoś jakoś leci.Pozdrawiam i obiecuje ,ze wiecej sie bede odzywac.Buziaki dla was.:-)
Marta witaj z powrotem.,....odzywaj sie czesniej ...

Dobrze.
Ale czasem was podczytywałam.
Jeszcze ciasto chcę ukręcić i obiad
Po wszystkim zajdę(na forum tylko,niestety)na dłuższą chwilę,papatki...
moze umów sie na wizytedo polskiego lekarza?
agatka wstala i czas na amu amu pozniej do was zajrze.